ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Προσθαφαιρέσεις και... πρεμιέρα

Παίκτες που ανακοινώνονται (σ.σ. Γεωργίου) και υπογράφουν σε άλλη ομάδα (σ.σ. Φωκικός). Μεταγραφές με καθυστέρηση 6 μηνών (σ.σ. Βουνκ). Αποχωρήσεις και σε επίπεδο προπονητών (Μίχος αντί Γκιόκα), αλλαγή στην ώρα της πρεμιέρας της ομάδας... 

Αν υπάρχει κάποιος που όλα αυτά να τα βλέπει λογικά και χωρίς να μην έχει έστω έναν μικρό προβληματισμό (στο πολύ... βάθος του μυαλού του), μάλλον υπάρχει πρόβλημα.

Υπό άλλες συνθήκες, θα περιμέναμε πως και πως να πάμε στην Αγυιά, στην επίσημη πρεμιέρα της "βασίλισσας" μας, αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο.

Λίγο πριν την "επίσημη πρώτη", ας ρίξουμε μια ματιά στις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στο "κοκκινόμαυρο" στρατόπεδο...

Βουνκ, έξι μήνες μετά...
Το όνομα του Μάρτιν Βουνκ, έγινε γνωστό στο Αχαϊκό κοινό τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο τότε προπονητής της Παναχαϊκής (σ.σ. Φυντάνης), είχε στο στόχαστρο του τον Εσθονό αμυντικό χαφ. Τελικά, ο παίκτης αποκτήθηκε από την ΠΑΕ και ανακοινώθηκε επίσημα (;) με δελτίο τύπου που μεταξύ άλλων αναφέρει, πως ο Βούνκ είναι 27 ετών, εν ενεργεία στην εθνική Εσθονίας με το τελευταίο παιχνίδι προ ολίγων ημερών με την οποία έχει 47 διεθνείς συμμετοχές. Ο Μάρτιν Βούνκ έχει ύψος 1,82 αγωνίζεται ως αμυντικός και επιτελικός μέσος και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετών.

Ο Μάρτιν Βούνκ έχει αγωνιστεί στην Εσθονία με την Φλόρα Ταλίν με την οποία έχει κατακτήσει κατ’ επανάληψη το πρωτάθλημα , έχει συμμετάσχει στα προκριματικά του Champion League και σε παιχνίδια του Europa League. Ο Μάρτιν Βούνκ έχει αγωνιστεί εκτός Εσθονίας στην Σουηδική Συριάνσκα για 1,5 χρόνο και τα τελευταία 2 χρόνια αγωνιζόταν στην Κυπριακή Νέα Σαλαμίνα με την οποία είχε 34 συμμετοχές. Ο Μάρτιν Βούνκ θα είναι στην Ελλάδα από αύριο (σ.σ. Πέμπτη) για να αρχίσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του κ. Γιάννη Παπακώστα".

Ο Μίχος βοηθός του Παπακώστα (!)
Η παρουσία του ΣΕ ΟΛΑ τα ματς της Παναχαϊκής, είχε προκαλέσει φήμες και συζητήσεις. Τελικά, ο Πέτρος Μίχος προοριζόταν για αντικαταστάτης του Γιάννη Γκιόκα, ο οποίος αποχώρησε λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Ο Αγρινιώτης τεχνικός, θα αναλάβει το πόστο του βοηθού προπονητή και τεχνικού διευθυντή στην Παναχαϊκή, στο πλευρό του Γιάννη Παπακώστα.

Βρονταράς αντί Θ. Γεωργίου...
Τι και αν πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε ο Θανάσης Γεωργίου, ως ένας από τους τερματοφύλακες που θα υπερασπίζονταν την εστία των "ροσονέρι" τη νέα σεζόν; Η ΠΑΕ, ανακοίνωσε τον Σπύρο Βρονταρά, τον 28χρονο τερματοφύλακα του Φωκικού, ύψους 1,90, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετών.

Ο Σπύρος Βρονταράς ήταν επί 6 χρόνια ο βασικός τερματοφύλακας του Πανθρακικού και όταν υποβιβάστηκε υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη στην οποία ήταν τερματοφύλακας για 1,5 χρόνο.

Τον Ιανουάριο του 2012 αγωνίστηκε για 6 μήνες στην ΠΑΕ Φωκικός όπου είχε 21 συμμετοχές και βοήθησε όπως όλοι γνωρίζουν στην σωτηρία της ομάδας αφού ήταν βασικός συντελεστής.

Στις 6.15 η "πρώτη", χωρίς Ουρτάδο-Φουρτάδο.
Μια ώρα πιο νωρίς από τον αρχικό προγραμματισμό θα διεξαχθεί ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση της Παναχαϊκής, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ.  Η αλλαγή της ώρας οφείλεται -όπως υποστηρίζει η ΠΑΕ- σε πρόβλημα (;) του Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομου, ενώ για τους δύο παίκτες αναφέρθηκε ότι πήραν άδεια από την ομάδα.

Ο μεν Φουρτάδο για οικογενειακούς λόγους ο δε Ουρτάδο γιατί έπεσε θύμα κλοπής στο Μαϊάμι  και έχασε όλα τα ταξιδιωτικά του έγγραφα (!!!)

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ