ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Π. Καλλίδης για Παναχαϊκή: "Δύσκολο παιχνίδι... - Ιστορική ομάδα με καλό ρόστερ και καλό προπονητή!"

Μπαίνουμε σιγά-σιγά σε ρυθμούς αγώνα... Το Σάββατο (28/5) η Παναχαϊκή "φουλάρει" το... ρεζερβουάρ και ανηφορίζει Θεσσαλονίκη ξανά, μόλις δύο εβδομάδες μετά το ματς με τον Μακεδονικό (0-1). "Οικοδεσπότης" της στη συμπρωτεύουσα αυτή τη φορά ο Αγροτικός Αστέρας! Για λογαριασμό των “σταχυοφόρων” ο νεαρός αμυντικός, Πάρης Καλλίδης μίλησε στο PgeOle.

Όπως σε όλα τα παιχνίδια της Παναχαϊκής, έτσι και σε αυτό του Σαββάτου (28/5, 17:00), το PgeOle θα βρίσκεται δίπλα στους "κοκκινόμαυρους", οι οποίοι διασταυρώνουν τα... ξίφη τους με τον -μέχρι στιγμής- πρωτοπόρο των πλέι-οφ ανόδου της Γ' εθνικής, Αγροτικό Αστέρα, στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης για την 4η αγωνιστική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PGEOLE.

Για λογαριασμό του PgeOle βρίσκονται στη "Νύφη του Θερμαϊκού" ο Αλέξανδρος Μαπίτσιος και ο Νικόλας Παολίνος, οι οποίοι τα... είπαν με τον οπισθοφύλακα του Αγροτικού Αστέρα, Πάρη Καλλίδη. Ο 22χρονος, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του Άρη όπου αγωνίστηκε για 14 χρόνια, μετεγγράφηκε στον Αγροτικό Αστέρα το καλοκαίρι του 2019 από όπου δόθηκε δανεικός στη Δόξα Δράμας, για να επιστρέψει λίγο αργότερα και πάλι στην ομάδα του Ευόσμου.

Ο Καλλίδης μίλησε στους απεσταλμένους του PgeOle για τη φετινή διαδρομή του Αγροτικού Αστέρα, τη σημασία του ματς με την Παναχαϊκή, τις σχέσεις του με δύο πρώην "κοκκινόμαυρους" συμπαίκτες και πολλά άλλα άκρως ενδιαφέροντα ζητήματα...

Ο άσσος του Αγροτικού Αστέρα με τον ρεπόρτερ του "PgeOle" στην Θεσσαλονίκη, Αλέξανδρο Μαπίτσιο...

Ερ.: "Πώς αξιολογείς την πορεία του Αγροτικού Αστέρα στα πλέι-οφ μέχρι στιγμής και ποια η δυσκολία του επερχόμενου αγώνα κόντρα στην Παναχαϊκή;"

Απ.: "Αν ξεκινούσαμε τα μπαράζ ξανά από την αρχή και μας έλεγες ότι θα είχαμε τώρα 7 βαθμούς, δεν θα το περίμενε κανείς. Πιστεύαμε ότι η ομάδα μπορεί να πάει πολύ καλά και να πετύχει τον στόχο της, αλλά πήγε ανέλπιστα καλά και θέλουμε να συνεχίσει έτσι, ώστε να "καθαρίσουμε" όσο πιο γρήγορα γίνεται την... "μπουγάδα". Τώρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς μπροστά μας, κόντρα σε μία ιστορική ομάδα με καλό ρόστερ και καλό προπονητή. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι... Είμαστε όλοι κατάλληλα προετοιμασμένοι και θεωρώ ότι θα πάρουμε τους 3 βαθμούς και θα καθαρίσουμε από νωρίς."

Ερ.: "Σε τέτοια παιχνίδια τι κάνει τη διαφορά;"

Απ.: "Σε αυτά τα παιχνίδια θεωρώ ότι οι διαφορές μεταξύ των ρόστερ είναι μικρές. Όλες οι ομάδες είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο στα μπαράζ. Το έχουμε δει από τα "κοντινά" σκορ σε όλα τα παιχνίδια. Είναι όλα πολύ δύσκολα. Μετρά το ποιος το θέλει πιο πολύ, η έδρα, ο κόσμος που μας στηρίζει σε κάθε ματς σα να παίζουμε στο γήπεδό μας ακόμα και στα εκτός έδρας. Είναι θέμα θέλησης και θεωρώ ότι ο Αγροτικός -φέτος- με όλα αυτά που έχει περάσει για να φτάσει ως εδώ το θέλει πιο πολύ."

Ερ.: "Στη ομάδα του Αγροτικού αγωνίζονται δύο πρώην "κοκκινόμαυροι", ο Καθάριος και ο Βοσκόπουλος. Ποιες οι μεταξύ σας σχέσεις και ποια η συμπεριφορά και ο ρόλος τους στα αποδυτήρια;"

Απ.: "Τα παιδιά όπως και οι υπόλοιποι πιο έμπειροι-μεγαλύτεροι της ομάδας είναι πολύ κοντά μας. Η ομάδα είναι δεμένη, είναι μια οικογένεια. Συγκεκριμένα για τον Παύλο (σ.σ. Καθάριο) και τον Βοσκόπουλο θα ήθελα να πω πως είναι πολύ κοντά σε όλη την ομάδα, βοηθώντας και καθοδηγώντας τους μικρότερους. Εμείς εξελισσόμαστε μέσα από όλο αυτό το σύνολο νέων και έμπειρων παικτών. Ο ένας -δυστυχώς- δε θα μπορέσει να αγωνιστεί -λόγω καρτών- (σ.σ. Βοσκόπουλος). Βέβαια, δε μπορώ να γνωρίζω τα συναισθήματά τους που έρχονται αντιμέτωποι με μία πρώην ομάδα τους, αλλά είμαι σίγουρος ότι είτε από την κερκίδα είτε από τον αγωνιστικό χώρο θα δώσουν και οι δύο το 100%."

Ερ.: "Η ομάδα σου έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική (7η). Πώς διαχειρίζεται κανείς ένα τέτοιο πρόγραμμα και πώς το κρίνεις εσύ από εδώ και στο εξής;"

Απ.: "Η ομάδα πλέον εδώ που έφτασε θεωρώ πως πρέπει να... "αυτοκτονήσει" για να μην πετύχει τον στόχο της. Έχουμε μαζέψει τους πιο πολλούς βαθμούς στις πρώτες 3 αγωνιστικές, έχουμε ρεπό στο τέλος οπότε ξέρουμε ότι δεν πρέπει να αφήσουμε τη μοίρα μας στα πόδια των υπολοίπων. Πιστεύω ότι ο Αγροτικός Αστέρας πρέπει να έχει τελειώσει μέχρι την 6η αγωνιστική την υπόθεση άνοδος, αλλιώς η τύχη μπορεί να μην είναι με το μέρος μας. Αρχής γενομένης από το Σάββατο θεωρώ ότι είναι μία καλή ευκαιρία για να... τελειώνουμε και μετά αν όλα πάνε καλά να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε γιατί ο Αγροτικός είναι μια ιστορική ομάδα και πρέπει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται."

Ερ.: "Αν ο Αγροτικός δεν κερδίσει, θα μπορέσει να διατηρήσει το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και να διαχειριστεί την ήττα;"

Απ.: "Όπως ανέφερα, η ομάδα είναι οικογένεια και μέσα και έξω από το γήπεδο. Είμαστε πολύ δεμένοι. Έχουμε ηττηθεί στο πρωτάθλημα και θεωρώ ότι η ομάδα αντέδρασε και τη διαχειρίστηκε όπως έπρεπε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Δε θέλω να σκέφτομαι το σενάριο στο οποίο θα χάσουμε γιατί δεν πιστεύω σε αυτό, ωστόσο θεωρώ πως θα αντιδράσουμε άμεσα από το επόμενο κιόλας παιχνίδι."

 

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ