ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2-0: Μπουκάλια, ξύλο και... οριστική ΔΙΑΚΟΠΗ!

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο Νέας Σμύρνης το απόγευμα της Κυριακής, όπου η Παναχαϊκή ταξίδεψε στην πρωτεύουσα για να αντιμετωπίσει τον ιστορικό Πανιώνιο. Με το σκορ να είναι 2-0 υπέρ των γηπεδούχων στο 52' ένα μαρκάρισμα του Καρακλάιτς πυροδότησε τον "εκρηκτικό μηχανισμό" μίας βόμβας που φαινόταν από το α' ημίχρονο πως θα... έσκαγε!

Οι "κοκκινόμαυροι" δεν μπήκαν... ποτέ στο πρώτο 45λεπτο, με τον Πανιώνιο να έχει μεγάλο ποσοστό κατοχής της μπάλας και να απειλεί διαρκώς την εστία του Θεοδωράκη. Για τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Μπρέγκου και Γροντής, ενώ από πλευράς της η... κακή -σήμερα- Παναχαϊκή βρέθηκε μόλις δύο φορές με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Στην πρώτη ο Λιμάτσι δεν κατάφερε να ευνοηθεί από τις κόντρες στην μονομαχία του με τους αμυντικούς του Πανιωνίου με τη μπάλα να περνά άουτ, ενώ στις τελευταίες στιγμές του πρώτου μέρους ο Παπαχρονόπουλος πλάσαρε έπειτα από συρτή σέντρα του Τριμμάτη, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να μπλοκάρει. Τα γκολ των Γεωργούση και Γροντή ήταν αυτά που έδωσαν προβάδισμα ασφαλείας στον Ιστορικό, ο οποίος δεν κινδύνεψε ούτε στιγμή καθ'όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Τα δυνατά μαρκαρίσματα δεν έλειψαν με την εξέδρα να τα... έχει με τον Τσακμάκη, εξαιτίας κάποιων σκληρών μαρκαρισμάτων στα όρια της κάρτας. Μετά τις αλλαγές και την είσοδο του Νικολά Καρακλάιτς, οι οπαδοί των γηπεδούχων φαίνεται ότι βρήκαν νέο... "πουλέν" και με αφορμή το μαρκάρισμα του παίκτη της Παναχαϊκής πάνω στον Διονέλλη στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης άρχισαν να ανταλλάσσουν "γαλλικά" με τους αναπληρωματικούς και να πετούν μπουκάλια στον "κοκκινόμαυρο" πάγκο. Ακολούθησε γενικευμένη σύρραξη με αποτέλεσμα το επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής να κατευθυνθούν εσπευσμένα προς τα αποδυτήρια ξαι να διακοπεί οριστικά το παιχνίδι!

Περισσότερα σε λίγο...

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ...

10' - Προσωπική ενέργεια και σουτ με το αριστερό από τον Γεωργούση. Η μπάλα περνά ψηλά-άουτ.

15' - Ο Γροντής σέντραρε με τη μπάλα να περνά από τον Γεωργούση και να καταλήγει στον Μπρέγκου, ο οποίος έπιασε ένα αδύναμο σουτ με αποτέλεσμα οι αμυνόμενοι της Παναχαϊκής να απομακρύνουν...

22' - Ο Λιμάτσι μπήκε στη φάση, δεν κατάφερε όμως να ευνοηθεί από τις κόντρες, με τη μπάλα να περνά άουτ...

24' - Πάσα-"ξυράφι" του Χαντί προς τον Τριμμάτη, ο οποίος καθυστέρησε να σουτάρει παρότι βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση, με αποτέλεσμα να ανακοπεί η προσπάθεια του από τον Διονέλλη!

25' - ΓΚΟΛ - Κάθετη πάσα "πάρε-βάλε" του Γροντή στον Γεωργούση, ο οποίος νίκησε με το αριστερό σε τετ-α-τετ τον Θεοδωράκη για το 1-0!

32' - ΠΕΝΑΛΤΙ - Ανατροπή Γροντή και ΠΕΝΑΛΤΙ! Έπειτα από ωραία ενέργεια και πάσα του Μπρέγκου...

32' - ΓΚΟΛ - Ο Γροντής στέλνει τη μπαλα στο αριστερό "παραθυράκι" του Θεοδωράκη, από την άσπρη βούλα και κάνει το 2-0!

38' - Κεφαλιά του Γκότοβου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπρέγκου. Μπλόκαρε ο Θεοδωράκης!

40' - Χαμηλή σέντρα του Τριμμάτη... Ο Παπαχρονόπουλος πλάσαρε, με τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του πορτιέρο του Πανιωνίου!

50' - Σέντρα του Ρεντζή... Το τελείωμα του Τσίπρα περνά άουτ.

52' - Διακοπή...

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη της αναμέτρησης...

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Live)

Γκολ: 25' Γεωργούσης, 32' πεν. Γροντής

Οι συνθέσεις...
Πανιώνιος (Κούστας): Παχατούρας, Καρδάμης, Διονέλλης, Ζούλιας, Γκότοβος, Καλύβας, Μπρέγκου, Γροντής, Ρεντζής, Γεωργούσης (46' Πίσπας), Τσίπρας...
Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Τοπάλ, Τσακμάκης (46' Ρουγκάλας), Αγκαράι, Στασινόπουλος (46' Στεργιδης), Σίλβα, Παπαχρονόπουλος (46' Λινάρδος), Τριμμάτης (46' Καρακλαιτς Ν.), Λιμάτσι (46' Καρακλαιτς Π.), Χαντί, Ζυγκερίδης...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ