ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 3-2 (ΤΕΛΙΚΟ)

Ένα φιλικό βγαλμένο από το παρελθόν έδωσε σήμερα η Παναχαϊκή στην Αγυιά, όπου υποδέχτηκε την Προοδευτική, η οποία από φέτος επιστρέφει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Ελλάδας και την Γ' Εθνική.

Οι "ροσονέρι" επικράτησαν 3-2 της Προοδευτικής, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με πολλές όμορφες φάσεις από τους Πατρινούς, που ικανοποίησαν για 60 λεπτά τους περίπου 350 φίλους τους που βρέθηκαν στις εξέδρες...

Αντίθετα, η ομάδα του Κορυδαλλού, κατάφερε και "έκλεψε" τις εντυπώσεις στο τέλος,αν και ο Χλωρός 2 λεπτά πριν τη λήξη είχε άλλη άποψη και έδωσε τη νίκη στη "βασίλισσα".

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ...
11': ο Μιλοσέσκι εκτελεί απευθείας φάουλ και με δυσκολία απέκρουσε ο Τερακανίδης.
23': Σουτ του Σουλελέ πάνω στον Ανδρούτσο
24': Κάθετη του Φούφουλα, ο Φουρτάδο στην μικρή περιοχή, πλασάρει αλλά η μπάλα περνάει παράλληλα με την τελική γραμμή.
28: Όμορφη φάση από την Προοδευτική. Ο Σουλελές βγήκε μετά από συνδιασμό τετ α τετ, πλασάρει, αλλά ο Ανδρούτσος παραχωρεί με το σώμα κόρνερ.
30' Γκολ: Ο Φουρτάδο έβγαλε κάθετη στον Μιλοσέσκι που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε κάτω από το σώμα τον Τερακανίδη (1-0)...
39': Σουτ του Αλεξίου σε κόρνερ από κόντρα στους αμυντικούς.Εκτελείτε το κόρνερ, κεφαλιά ο Συρίγος και νέο κόρνερ. Από το 2ο κόρνερ και γέμισμα του Σάμιου, εναέριο (!) τακουνάκι του Συρίγου ελάχιστα άουτ.
42': Ο Ντίνας από αριστερά μπαίνει στην περιοχή (μετά από σέντρα του Ατματζίδη ), αλλά ο Τερακανίδης σωτήρια παραχωρέί κόρνερ.
ΤΕΛΟΣ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ...
53' Δοκάρι: Από κόρνερ, ο Χλωρός με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
56' Γκολ: Φάουλ του Μενδρινού από δεξιά, ο Φουρτάδο με προβολή στην κίνηση το 2-0...
65' Γκολ: Εκπληκτικό γκολ του Αλεξίου από τα 25 μέτρα (χτύπησε στο οριζόντιο και μέσα από την γραμμή) για την Προοδευτική (2-1)...
69' Γκολ: Η Προοδευτική ισοφαρίζει με τον Παπαδόπουλο να πλασάρει μέσα από την περιοχή τον Μάλαρτζ, έπειτα απο εκληκτική ενέργεια του Τσιμπλάκη.
80': Από όμορφη ατομική ενέργεια του Ντίνα και σέντρα, ο Κυβελίδης πετάγετε στο α' δοκάρι αλλά πλασάρει άουτ.
88' Γκολ: Ο Χλωρός με πλασέ από τη μικρή περιοχή, δίνει τη νίκη στην Παναχαϊκή (3-2)...

Οι συνθέσεις...
Παναχαϊκή (Σεροπιάν): Ανδρούτσος (46' Μάλαρτζ), Σπίνουλας (46' Κοκκίνης), Παγώνης (46' Κοιλιάρας), Ιωάννου (46' Χλωρός), Λαμπρόπουλος (46' Πακάλτσης), Τσεμπερίδης, Ατματζίδης (60' Κυβελίδης), Φούφουλας (75' Δαμιανίδης), Φουρτάδο (64' Ζάρκος - 77' Φούφουλας), Μιλοσέσκι (46' Μενδρινός), Ντίνας (85' Χρόνης).
Προοδευτική (Χατζηαλέξης): Τερακανίδης, Χαλκιάς, Καλαϊτζίδης, Συρίγος, Παπανικόλας, Μπελερής, Σουλελές,Σούφλας, Αλεξίου, Σάμιος, Βασιλάκος.
Έπαιξαν στο β' μέρος και οι: Γρίβας, Κωνσταντόπουλος, Τσιμπλάκης, Παπαδόπουλος, Σωτιμώτης, Μπάκας.
Διαιτητές: -

Μικρά-Μικρά...
* Με τον Συρίγο τα έχουν βάλει οι 350 περίπου οπαδοί της Παναχαϊκής που βρίσκονται στην Θύρα 2. Αγκαλιά με τον πρόεδρο της ΠΑΕ (!!!) βγήκε ο παίκτης στον αγωνιστικό χώρο...

* Από την Β' Εθνική της σεζόν 2005-06 έχουν να συναντηθούν οι δύο ομάδες...

* Το γεγονός πως η Προοδευτική δεν είχε μαζί της δελτία, ήταν η αφορμή να ξεκινήσει το παιχνίδι 30 λεπτά μετά από την προκαθορισμένη ώρα. Τελικά, οι ορισμένοι από την ΚΕΔ διαιτητές (Αποστολόπουλος, Σφυρής-Πίττας), έφυγαν από την Αγυιά (!).

* Στις 5.53μ.μ. και χωρίς διαιτητές (!) πραγματοποιήθηκε η σέντρα του ματς.

* Μεγάλη κλάση ο Σκοπιανός Μιλοσέσκι που σε κάθε επαφή με την μπάλα, αποδυκνύει το μεγάλο του ταλέντο και ήδη έχει γίνει ο αγαπημένος της εξέδρας.

* Με μεγάλη καθυστέρηση βγήκε στο χορτάρι για το β' ημίχρονο η Προοδευτική.

* Αποθεώθηκε ο Φουρτάδο μόλις έγινε αλλαγή από τον Σεροπιάν.

* Σκοτείνιασε στην Αγυιά, τα τελευταία λεπτά παίζονται χωρίς ιδιαίτερο φως.

* Επεισόδια μετά τη λήξη, με τους οπαδούς της Παναχαϊκής να ξηλώνουν την φυσούνα και να τα έχουν με τον Σταμάτη Συρίγο.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ