ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε η ήττα της Παναχαϊκής από τον Πανσερραϊκό στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο με 1-0 από γκολ του Φουρτάδο στο 84', στο ντεμπούτο του Φυντάνη στον πάγκο της Πατρινής ομάδας και το πλαίσιο της 22η αγωνιστικής της "Football League"...

Το παιχνίδι ήταν σκληρό με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα... ή τουλάχιστον όσα μπορούσαν.

Ντέρμπι δεν είχαμε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στις εξέδρες του Σταδίου, όπου οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής καταφέρθηκαν εναντίον του νεοφερμένου τεχνικού και του πρώην προέδρου της ομάδας, αλλά κάποιοι αντέδρασαν και παραλίγο να έχουμε συμπλοκές με 1-2 άτομα που κινήθηκαν εναντίον τους (!!!), αλλά η παρέμβαση της αστυνομίας έληξε το περιστατικό..

Όσον αφορά το ματς, ελάχιστες φάσεις, κάποιες σποραδικές από απόσταση, και κορύφωση στο τέλος με το γκολ του Φουρτάδο στο 84' από αδράνεια της άμυνας και τεράστια ευκαιρία στο 93' με πλασέ από την μικρή περιοχή άουτ του Μουκίδη (!!!)

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ...
1' Κεφαλιά: Του Ρόκα από σέντρα του Χούσα από δεξιά, μπλοκάρει ο Ανδρούτσος.
4' Σέντρα-σουτ: Του Χαρτσιά από αριστερά, η μπάλα πήρε πορεία προς το τέρμα, αλλά πέρασε άουτ.
11' Σουτ: Του Χούσα έξω δεξιά, η μπάλα έφυγε άουτ.
15' Άσχημη εκτέλεση φάουλ: Του Χαρτσιά, στην αγκαλιά του Ανδρούτσου.
24' Ευκαιρία: Φάουλ από τα δεξιά με τον Τριανταφυλλάκο, στο δεύτερο δοκάρι προβολή του Φουρτάδο, η μπάλα περνά παράλληλα με την εστία, νέα προσπάθεια από τον Γιάντση, διώχνει ο Λαμπρόπουλος.
32' Φάουλ: Του Πέδρο λίγο έξω από το ημικύκλιο, πάνω στο τείχος.
33' Σουτ: Του Ρόκα με το αριστερό έξω από την περιοχή, στην αγκαλιά του Ανδρούτσου.
35' Μακρινό σουτ: Του Τριανταφυλλάκου, άουτ.
43' Ευκαιρία: Ατομική ενέργεια του Φουρτάδο, που μπαίνει στην περιοχή από δεξιά, "τσιμπάει" την μπάλα αποφεύγει τον Παπανικολάου, πιάνει το διαγώνιο σουτ, η μπάλα άουτ.
45' Ευκαιρία: Κόρνερ για τον Πανσερραϊκό με τον Τριανταφυλλάκο. Στο πρώτο δοκάρι, ο Γιάντσης προσπαθεί να κάνει τακουνάκι, σε νεό κόρνερ διώχνουν οι αμυντικοί, που περνά ανεκμετάλλευτο.
-Β' ΜΕΡΟΣ-
55' Σουτ: Του Τσιμίκα έξω από την περιοχή, άουτ.
59' Συρτό σουτ: Του Πέδρο έξω από την περιοχή, η μπάλα βρίσκει σε σώμα αμυντικού και καταλήγει κόρνερ. Το εκτελεί ο Πέδρο, κεφαλιά του Μουκίδη άουτ.
68' Φάουλ: Με τον Μπαρέττα με το αριστερό, βγήκε ο Στρέζος και μπλόκαρε.
69' Σουτ: Έξω από την περιοχή του Πινδώνη, ψηλά άουτ.
80' Ευκιαιρία: Ο Πέδρο από τα αριστερά βγάζει την κάθετη για τον Ρόκα, ο οποίος γυρίζει παράλληλα στη μικρή περιοχή, αλλά ο Χαρτσιάς προ κενής εστίας δεν πρόλαβε να πλασάρει.
81' Σουτ: Του Τριανταφυλλάκου έξω από την περιοχή, άουτ.
83' Μεγάλη ευκαιρία: Μπαλιά Τριανταφυλλάκου, βγαίνει ο Στρέζος στο ύψος του πέναλτι, αλλά υπό την πίεση του Φουρτάδο δεν καταφέρνει να μπλοκάρει και σε δεύτερο χρόνο διώχνει ο Λαμπρόπουλος σε πλάγιο.
84' Γκολ: Φάουλ του Μπαρέττα από τα δεξιά, στο ύψος του πέναλτι ο Ανδρέου κάνει την προβολή, αποκρούει ενστικτωδώς ο Στρέζος, η μπάλα φτάνει στον Φουρτάδο, που πλασάρει σε κενή εστία για να γράψει το 0-1...
86' Φάουλ: Του Πέδρο περίπου από τα 40 μέτρα, μπλόκαρε με δυσκολία ο Ανδρούτσος.
90'+3 Μεγάλη Ευκαιρία: Εκτέλεση φάουλ του Πέδρο, δεν διώχνει κανείς την μπάλα, ο Μουκίδης σχεδόν στη μικρή περιοχή πιάνει το σουτ, το οποίο φεύγει άουτ.

Οι συνθέσεις...
Παναχαϊκή (Φυντάνης): Στρέζος, Παπανικολάου, Ασίγκμπα, Χούσα, Πινδώνης, Πέδρο, Μουκίδης, Ρόκας, Τρίγκας, Γ. Λαμπρόπουλος, Χαρτσιάς...
Πανσερραϊκός (Κάμπος): Ανδρούτσος, Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Χοσέ (62’ Καρράς), Ιωαννίδης, Σιάκκας, Τσιμίκας (70’ Ανδρέου), Τριανταφυλλάκος, Γιάντσης (83’ Ρούτσης), Μπαρέττας, Φουρτάδο...
Διαιτητής: Ρούσσος-Μπερκεντζής (Πρέβεζας - Λευκάδας)...
Βοηθοί: Πήττας (Ηλείας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας - Λευκάδας)..
4ος: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου)...
Κίτρινες: 24' Γ. Λαμπρόπουλος, 66' Ρόκας / ...

Μικρά-Μικρά...
-Στους πάγκους-
ΠΓΕ: Βορύλλας, Ρουμπάτος, Μητρόπουλος, Σαμπατάκος...
ΣΕΡΡΕΣ: Μέλκας, Καρράς, Ρούτσης, Δωματάς, Ανδρέου, Μπεριάν, Καψάλης...

* Με "κοκκινόμαυρα" η Παναχαϊκή, με "λευκά" ο Πανσερραϊκός...

* Στις εξέδρες ο Φελίπε Ντα Κόστα που είδε πολλούς παλιούς φίλους από το πέρασμα του στην Πάτρα...

* Στις κερκίδες βρίσκονται περίπου 250 φίλαθλοι, μεταξύ των οποίων και 15 φίλοι του Πανσερραϊκού...

* Η Παναχαϊκή είναι στην σέντρα...

15:39 // Ένταση στην εξέδρα του Παμπελοποννησιακού, με τους οργανωμένους να καταφέρονται εναντίον του προπονητή της Παναχαϊκής να έρχονται σε λεκτική αντιπαράθεση με κάποιους που δυσανασχέτησαν, η κατάσταση πήγε να ξεφύγει, ωστόσο με την παρέμβαση της Αστυνομίας και των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν...

7 Σχόλια

7 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ