ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 1-4 (ΤΕΛΙΚΟ)

Panaxaiki_Panelefsiniakos_1_4

"ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ"... Η Παναχαϊκή γνώρισε ήττα συντριβή με 4-1 από τον Πανελευσιανικό στο εξ' αναβολής ματς της 18ης αγωνιστική της Β' Εθνικής, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και πλέον οι εξελίξεις θα έρθουν με την μορφή χιονοστιβάδας για την Αχαϊκή ομάδα...

Ήδη ο Σταθόπουλος παραιτήθηκε, ενώ παίκτες και υπάλληλοι ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν....

Στο αγωνιστικό, οι Ελευσίνιοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και κατάφερε επί της ουσίας από τα πρώτα λεπτά του αγώνα να «σκοτώσει» ψυχολογικά τους γηπεδούχους. Στο 12' έγινε το 0-1 από τον Βάιτζερ με ωραία προσωπική ενέργεια και στο 19' ο Γιαννιτσάνης, έπειτα από σουτ του Βαϊσχάιμερ και σταθή απόκρουση του Στρέζου, έκανε το 0-2. Οι "ροσονέρι" αντέδρασαν, έβγαλαν ψυχή, πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 41' από γέμισμα του Πέδρο ο Τρίγκας μείωσε σε 2-1, που ήταν σκορ ημιχρόνου..

Στο β' ημίχρονο η Παναχαϊκή μπήκε δυνατά και με μοναδικό στόχο να ισοφαρίσει το ματς. Είχε δοκάρι στο 52' με τον Μουκίδη, άλλη μία φάση με τον ίδιο παίκτη και στο 58' μία καλή ευκαιρία με τον Ασίγκμπα. Συνέχισε να πιέζει και στα επόμενα λεπτά, αλλά το γκολ δεν ερχόταν και τελικά ο Πανελευσινιακός χτύπησε εκ νέου δις μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και κλείδωσε τη νίκη. Στο 71' από λάθος του Ασίγκμπα ο Γιαννιτσάνης με ωραία λόμπα έκανε το 1-3 και η ταφόπλακα στις ελπίδες των Πατρινών για αποτέλεσμα μπήκε στο 76' με τον Κυζιρίδη να διαμορφώνει το τελικό 1-4. πάι από πλασέ του Γιαννιτσάνη και απόκρουση του Στρέζου...

Στο 81' αποβλήθηκε ο Ι. Λαμπρόπουλος με αποτέλεσμα η Παναχαϊκή να χάσει κι έναν ακόμη παίκτη για το επόμενο ματς...!!!

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ...
4' Ευκαιρία: Πρώτο κόρνερ στο ματς για τον Πανελευσινιακό με τον Βάιτζερ. Έδιωξε ο Γ. Λαμπρόπουλος.
7' Σουτ: Του Βάιτζερ από τα αριστερά, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
12' Γκολ: Ο Βάιτζερ από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή, απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και πλάσαρε τον Στρέζο για να ανοίξει το σκορ (0-1).
17' Κεφαλιά: Του Τρίγκα μετά από κόρνερ για την Παναχαϊκή με τον Πέδρο, πρώτο για τους γηπεδούχους. Ο Τρίγκας πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα περνά παράλληλα με την εστία.
18' Σουτ: Του Τρίγκα μέσα στην περιοχή, ψηλά άουτ.
19' Γκολ: Σουτ του Βαϊσχάιμερ έξω από την περιοχή, αποκρούει ασθενώς ο Στρέζος, η μπάλα φτάνει στον Γιαννιτσάνη, που από το ύψος του πέναλτι, με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, πλασάρει εύστοχα για το 0-2...!!!
40' Ευκαιρία: Ο Βαϊσχάιμερ έπαιξε κάθετα με τον Γιαννιτσάνη, που μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή, πιεζόμενος από δύο αμυντικούς, πλάσαρε, με το σώμα έδιωξε ο Στρέζος.
41' Σουτ: Του Ρόκα έξω από την περιοχή, με δυσκολία σε κόρνερ ο Μανιάτης.
42' Γκοοοοοοοοοοοοολ: Ο Πέδρο εκτελεί κόρνερ με πάσα στον Χαρτσιά, ο οποίος του ξαναδίνει την μπάλα, γεμίζει στην περιοχή και στο ύψος του πέναλτι, ύστερα από αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Τρίγκας με ευθύβολο σουτ γράφει το 1-2...!!!
-Β' ΜΕΡΟΣ-
46' Ευκαιρία: Φάουλ σε καλή θέση για την Παναχαϊκή, δύο μέτρα από τη γραμμή, δεξιά του ημικυκλίου. Το φάουλ εκτελείται από τον Χαρτσιά, πάνω στο τείχος και η μπάλα απομακρύνεται...
48' Σουτ: Του Μουκίδη έξω από την περιοχή, στην αγκαλιά του Μανιάτη.
51' Ευκαιρία: Διαγώνια μπαλιά του Σ. Λαμπρόπουλου στον Μουκίδη στο δεύτερο δοκάρι, πλασάρει, η μπάλα παίρνει ύψος και σκάει μέσα στην περιοχή, για να καταλήξει κόρνερ από τους αμυντικούς.
Οι γηπεδούχοι ζητούν πέναλτι σε σπρώξιμο του Πέδρο ακριβώς πάνω στη γραμμή.
52' Δοκάρι: Το κόρνερ εκτελείται από τον Πέδρο, κεφαλιά Μουκίδη, στο οριζόντιο δοκάρι, για να διώξουν σε κόρνερ οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων, που θα περάσει ανεκμετάλλευτο.
55' Ευκαιρία: Κόρνερ για την Παναχαϊκή. Στην εκτέλεση ο Πέδρο, προβολή Ασίγκμπα στο πρώτο δοκάρι, πάλι σε κόρνερ, το οποίο εκτελείται και μπλοκάρει ο Μανιάτης για να τελειώσει η πολιορκία.
58' Ευκαιρία: Σέντρα Χούσα από τα δεξιά, δεν προλαβαίνουν ο Πέδρο ή ο Ρόκας να κάνουν την προβολή και η μπάλα περνά παράλληλα της εστίας και καταλήγει άουτ.
66' Απευθείας Φάουλ: Του Πέδρο περίπου από τα 30 μέτρα στην αγκαλιά του Μανιάτη.
67' Ευκαιρία: Κόρνερ για τον Πανελευσινιακό με τον Βάιτζερ. Διώχνουν οι αμυντικοί.
71' Γκολ: Ο Ασίγκμπα κάνει λάθος υπολογισμό και με τον Στρέζο εκτός εστίας ο Γιαννιτσάνης με το αριστερό με λόμπα στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του τέρματος της Παναχαϊκής για το 1-3.
76' Γκολ: Πλασέ μέσα στην περιοχή του Γιαννιτσάνη, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Στρέζου, πήρε ύψος και ο Κυζιρίδης με κεφαλιά έγραψε 1-4.
77' Σουτ: Του Ασίγκμπα έξω από την περιοχή στην αγκαλιά του Μανιάτη.
81' Κεφαλιά: Του Παπανικολάου μετά από σέντρα του Χούσα, σε κόρνερ ο Μανιάτης.
82' Σουτ: Έξω από την περιοχή του Κακαρά με το αριστερό, άουτ.
86' Απευθεία Φάουλ: Του Πέδρο από δεξιά, μπλόκαρε ο Μανιάτης.
89' Εκτέλεση φάουλ: Του Πέδρο από τα δεξιά, σε κόρνερ ο Μανιάτης. Εκτελεί ο Πέδρο, σουτ στην κίνηση ο Παπανικολάου, άουτ.
90'+1 Σουτ: Του Βάιτζερ έξω από την περιοχή, στην αγκαλιά του Στρέζου.
90'+4 Ευκαιρίες: Κόρνερ για την Παναχαϊκή με τον Πέδρο. Σε νέο κόρνερ διώχνουν οι αμυντικοί του Πανελευσινιακού, το οποίο δεν προλαβαίνει να εκτελεστεί καθώς ακούγεται το σφύριγμα της λήξης.

Οι συνθέσεις...
Παναχαϊκή
 (Σταθόπουλος): Στρέζος, Ασίγκμπα, Χούσα, Πινδώνης, Πέδρο, Μουκίδης, Ρόκας (62' Παπανικολάου), Τρίγκας, Ι. Λαμπρόπουλος, Γ. Λαμπρόπουλος, Χαρτσιάς...
Πανελευσιανιακός (Δημόπουλος): Μανιάτης, Ανδρίκος, Βουρβαχάκης (19' Αρβανίτης), Τσολακίδης (60' Κοτσόκολος), Παληγεώργος, Κασνέτση, Κακαράς, Κυζιρίδης, Βάιτζερ, Γιαννιτσάνης, Βαϊσχάιμερ (51' Κωνσταντινίδης)...
Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (ΣΔΠ Αρκαδίας)...
Βοηθοί: Κοκμοτός (ΣΔΠ Ρεθύμνου) - Χαραλαμπόπουλος (ΣΔΠ Αρκαδίας)...
4ος: Μανούχος (ΣΔΠ Αργολίδας)...
Κίτρινες: 28' Ι. Λαμπρόπουλος, 54' Ρόκας - 46' Κασνέτση, 67' Κυζιρίδης, 88' Βάιτζερ...
Κόκκινη: 81' Ι. Λαμπρόπουλος (2η κίτρινη)...

Μικρά-Μικρά...
-Στους πάγκους-
ΠΓΕ: Βορύλλας, Ρουμπάτος, Σαμπατάκος, Παπανικολάου, Μητρόπουλος...
ΕΛΕΥΣΙΝΑ: Μπαντίκος, Αρβανίτης, Ναούμ, Κοτσόκολος, Κωνσταντινίδης, Πούρνος, Σταματάκης...

Δυνατή βροχή έπεφτε μέχρι και πριν από 10 λεπτά, με αποτέλεσμα να έχει επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος.

(14:58) Οι δύο ομάδες κάνουν την επίσημη εμφάνισή τους...

(14:59) Η βροχή έχει σταματήσει και έχουν βγει οι πρώτες ακτίνες ήλιου.

* Γύρω στους 500 θεατές στην εξέδρα...

* (76') Διαμαρτύρονται οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον των ιδιοκτητών της ομάδας, με τον Νίκο Παπαδάκη να αποχωρεί από την κερκίδα αποδοκιμαζόμενος...

2 Σχόλια

2 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ