ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β' 2-1: Σε τοπίο θολό, επέστρεψε με "τρίποντο"! (ΦΩΤΟ)

Έπειτα από έναν μήνα απραξίας και εξωαγωνιστικών ζητημάτων και εξελίξεων στη Λίγκα, η Παναχαϊκή επέστρεψε στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις με νίκη 2-1 επί του Ολυμπιακού Β' στην Αγυιά για τη 14η αγωνιστική του β' ομίλου της Superleague 2.

Με πρωταγωνιστή στο σκοράρισμα τον Λινάρδο, η Παναχαϊκή κατάφερε να πάρει το "τρίποντο" σε ένα παιχνίδι... ειδικών συνθηκών, λόγω της μακρόχρονης αποχής από την αγωνιστική δράση και των συνθηκών που έρχονται αντιμέτωποι οι παίκτες των "ροσονέρι" (οικονομικών κλπ). Ο Λινάρδος άνοιξε το σκορ στο 21' με εντυπωσιακό... σκαφτό τελείωμα, ενώ έκανε δύο τα τέρματα των "ροσονέρι" όταν μετά από πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από μαρκάρισμα του Χρυσόπουλου, αστόχησε αλλά πήρε το "ριμπάουντ" και πλάσαρε εύστοχα, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα!

Το μόνο που κατάφερε η δεύτερη ομάδα των "ερυθρολεύκων" ήταν να μειώσει στο σκορ με τον Κωστή, ενώ έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (95'), αλλά ευτυχώς για την Παναχαϊκή η κεφαλιά του Μπακαγιάνη μέσα από την περιοχή, έπειτα από σέντρα του Σαπουντζή, πέρασε ελάχιστα άουτ.

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ...
10' - Μακρινό σουτ του Τριμμάτη, έπειτα από ωραία ανάπτυξη της Παναχαϊκής, η μπάλα πέρασε αρκετά άουτ.
17' - Αδύναμη κεφαλιά του Πινακά, μπλοκάρει ο Θεοδωράκης, έπειτα από σέντρα το Νίκολιτς από δεξιά.
21' - ΓΚΟΛ - Ο Λινάρδος βάζει μπροστά την Παναχαϊκή με φοβερό... σκαφτό τελείωμα από τα όρια της περιοχής, μετά από ενέργεια και πάσα του Τριμμάτη!!!!
26' - Μακρινό σουτ του Μαρίνου έξω από την περιοχή, ψηλά-άουτ η μπάλα.
28' - Από εκτέλεση φάουλ του Λινάρδου, ο Τσακμάκης υποδέχτηκε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και τελείωσε τη φάση με το αριστερό, με τη μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!!!
40' - Μετά από σέντρα του Νίκολιτς από δεξιά, στο β' δοκάρι ο Κωστή έκανε το γύρισμα, με τον Θεοδωράκη να απομακρύνει σε κόρνερ...
43' - Τακουνάκι Λινάρδου, πλασέ Μπουρλάκη από δεξιά, απομάκρυνση αμυντικών. Στη συνέχεια ο Τριμμάτης σέντραρε παράλληλα, η απομάκρυνση των αμυνομένων ήταν λανθασμένη, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήγει στα πόδια του Λινάρδου στα όρια της περιοχής. Αυτός πλάσαρε άτσαλα, με τη μπάλα να περνά άουτ...
61' - Πάσα Μυτίδη στον Τριμμάτη έξω από την περιοχή, ο τελευταίος σούταρε δυνατά αλλά πολύ άστοχα!
62' - ΠΕΝΑΛΤΙ!!! Ανατροπή του Λινάρδου από τον Χρυσόπουλο!
64' - ΓΚΟΛ - Ο Στουρνάρας έπεσε δεξιά και απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Λινάρδου, ο μέσος των "ροσονέρι", όμως παίρνει το "ριμπάουντ" και δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην Παναχαϊκή!!!!
67' - Πλασέ του Λιάτσου, πάνω από το οριζόντιο... Από εκτέλεση φάουλ του Κωστή από τα αριστερά.
75 ' - ΓΚΟΛ - Ο Κωστή μπήκε στην περιοχή αφήνοντας πίσω του τον Τσακμάκη, σούταρε, με τη μπάλα να πηγαίνει στο δεξί δοκάρι του Θεοδωράκη και να καταλήγει στα δίχτυα!
76' - Σέντρα-σουτ του Αποστολόπουλου από τα αριστερά, η μπάλα περνά άουτ!
88' - Σουτ του Παπαχρονόπουλου αδύναμο έξω από την περιοχή... Μπλόκαρε εύκολα ο Στουρνάρας.
94' - Σέντρα-σουτ του Τσέλιου, άουτ!
95' - Σέντρα του Σαπουντζή και κεφαλιά του αφύλακτου Μπακαγιάνη μέσα από την περιοχή. Ευτυχώς για την Παναχαϊκή η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ!!!!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE...

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β' (Live)

Γκολ: 21', 64' Λινάρδος / 75' Κωστή...

Οι συνθέσεις...
Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Τοπάλ, Λαρέα (84' λ.τ. Ρουγκάλας), Τσακμάκης, Τριμμάτης, Κωνσταντακόπουλος, Τσιάρας, Μπουρλάκης, Λινάρδος (78' Χαντί), Π. Καρακλάιτς (54' Μυτίδης), Αλεξόπουλος (84' Παπαχρονόπουλος)...
Ολυμπιακός Β' (Γ. Οκκάς): Στουρνάρας, Μπα, Μπακαγιάννης, Αποστολόπουλος (79' Σαπουντζής), Νίκολιτς, Μαυρουδής, Μαρίνος (71' Αργυρίου), Κωστής, Χρυσόπουλος (79' Κεραμμυδάς), Σουρλής (71' Τσέλιος), Πινακάς (53' Λιάτσος)...
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσετσίλας (ΣΔΠ Γρεβενών)...
Βοηθοί: Ανδρέας Φωτόπουλος (ΣΔΠ Αθηνών) - Ιωάννης Καραλής (ΣΔΠ Ηλείας)...
4ος διαιτητής: Βασίλειος Φίτσας (ΣΔΠ Πρέβεζας/Λευκάδας)...
Κίτρινες: 44' Κωνσταντακόπουλος, 78' Τριμμάτης / 27' Σουρλής, 52' Μπα, 85' Λιάτσος...

ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ...
*"ΠΟΛΤΙΚΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-HELLENIC TRAIN - ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ". Αυτό έγραφε το πανό των Navajo, που υψώθηκε στη σκεπαστή λίγο πριν την έναρξη του ματς, ενώ στο φινάλε ακούστηκε το σύνθημα: "ΠΓΕ, θρησκεία, δεν ήτανε ατύχημα ηταν δολοφονία"...
*Πριν τη σέντρα στην Αγυιά κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την τραγωδία στα Τέμπη...
*Εμφανίσεις: Κοκκινόμαυρη ριγωτή για την Παναχαϊκή, στα... ερυθρόλευκα ο Ολυμπιακός Β'...
*1000 περίπου φίλοι της ομάδας στην Αγυιά...
* Υβριστικά συνθήματα κατά του Π. Σταθάκη στη "σκεπαστή", μετά τη λήξη του αγώνα...

 

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ