ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

H Παναχαϊκή στην ... νέα εποχή που ξεκινάει, υποδέχεται τον Εργοτέλη στην Αγυιά (1μ.μ.), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της "Super League 2" με στόχο την... κάθαρση!!!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ...
Λίγα μόλις 24ωρα μετά το τέλος της συννεφιάς και πάνω από την Αγυιά ξεπρόβαλαν και πάλι οι ακτίνες του ηλίου και το γαλανό του ουρανού, για να «ζεστάνουν» την πληγωμένη καρδιά των «ροσονέρι», που μπήκαν πλέον σε νέα εποχή. Και αυτή η αλλαγή φάνηκε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως ο Εργοτέλης, τον οποίο η Παναχαϊκή νίκησε σχετικά εύκολα με 2-0, με τους Μαυριά (13’) και Μυτίδη (21’) να σκοράρουν και να δίνουν από μια ασίστ εκατέρωθεν, στο παιχνίδι που «έκλεισε» την 18η αγωνιστική της Super League 2…
Οι «ροσονέρι» με νέα πρόσωπα στην αρχική 11αδα, αλλαγμένοι 100% ψυχολογικά και αγωνιστικά μπήκαν αποφασισμένοι να παλέψουν και να νικήσουν και αυτό ήταν ηλίου φαεινότερο, από τις πρώτες κιόλας ενέργειες των παικτών, που με τάκλιν «θανάτου» και αυταπάρνηση σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, έδειξαν ότι θα νικήσουν. Απέναντι τους βρήκαν έναν Εργοτέλη με εξαιρετική λειτουργία από την μέση και μπροστά, αλλά με πολλά κενά στην άμυνα, τα οποία και εκμεταλλεύτηκαν οι πατρινοί για να φτάσουν γρήγορα σε 2 γκολ που ουσιαστικά έκριναν το ματς.
Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό, δυνατά μαρκαρίσματα και διάθεση να παιχτεί όμορφο ποδόσφαιρο και από τις δύο πλευρές, με τους Κρητικούς να μπαίνουν δυνατά στην επανάληψη, εκεί που όμως οι Μουστακόπουλος – Παπατόλιος «κλείδωσαν» τα αντίπαλα χαφ. Ο Μαυριάς με μια υπέροχη λόμπα δεν κατάφερε να κάνει το 3-0 αφού σταμάτησε η ενέργεια του στο οριζόντιο δοκάρι και το ματς κύλησε χωρίς ιδιαίτερη απειλή, αν και ο Εργοτέλης είχε τα ηνία της… ανούσιας κατοχής.
Στο τέλος ο κόσμος χειροκρότησε ζεστά την ομάδα και έδειξε πως συνολικά η Παναχαϊκή οδεύει στη νέα εποχή της…

Το "PgeOle" είναι στο γήπεδο και σας μεταφέρει...

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ