ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 1-3 (ΤΕΛΙΚΟ)

Αντίο στο 2019 με σούπερ-ντέρμπι για την Παναχαϊκή, που στο γήπεδο της στην Αγυιά υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης, στην 10η αγωνιστική της "Super League 2" με στόχο τη νίκη που θα την ανεβάσει στην πρώτη 3αδα του πρωταθλήματος...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:
Ήταν το χειρότερο τέλος σε μια χρονιά… παρωδία. Η Παναχαϊκή την Παρασκευή το απόγευμα ηττήθηκε με 3-1 από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της «Super League 2», σε μια αναμέτρηση που έφερε σαν τσουνάμι, μια αλληλουχία αρνητικών καταστάσεων για την Πατρινή ΠΑΕ.
Κι όμως το παιχνίδι ξεκίνησε με την Πατρινή ομάδα να μπαίνει καλύτερα στο ματς, να δημιουργεί φάσεις και να καταφέρνει να προηγηθεί με τον Σιατραβάνη με απευθείας φάουλ στο 37’, έχοντας τον Απόλλωνα επίσης πολύ καλό στο δημιουργικό κομμάτι, όπου είχε απειλήσει αρκετά με Βουό, Τομάς και Καραγκούνη. Σε αυτό δεν έλειψαν και τα σκληρά μαρκαρίσματα που ουσιαστικά δεν επέτρεψαν στο ματς να δημιουργήσει έναν καλό ρυθμό.
Η Παναχαϊκή που παρατάχθηκε με ίδιο ακριβώς πλάνο όπως και στην Καλαμαριά, βασιζόμενη ξανά στις «πτέρυγες» της, στον Σιατραβάνη και τον Κολ και είχε σε πολύ καλή ημέρα τον Τσελεπίδη, ο οποίος ανέκοψε όλες τις φάσεις που δημιούργησαν οι αντίπαλοι του (Βουό, Τομάς κ.λπ). Οι επιθέσεις από δεξιά με Πολίμο και Μαυριά επέφεραν τα πρώτα κόρνερ για τους «ροσονέρι», ο Κολ απείλησε στο 31’ από το γύρισμα του «Σιάτρα» και στο 37’ το απευθείας φάουλ του Λαρισσαίου εξτρέμ κατέληξε στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Βιτλή να κόψει την πορεία της μπάλας και βεβαίως με μεγάλη ευθύνη του Αναγνωστόπουλου.

Κάπως έτσι φτάσαμε στην επανάληψη, όπου μπορεί η Παναχαϊκή να απείλησε πρώτη με τον Πολίμο να έχει σουτ στο 58’ στην αγκαλιά του τερματοφύλακα, αλλά τότε ήταν που ο Παπαδόπουλος έριξε στο ματς τους Μπλάζιτς και Ιριτιέρ, που έμελλε να αλλάξουν τον ρου της ιστορίας.
Με την είσοδο τους οι δύο ξένοι του Απόλλωνα άλλαξαν τα πάντα, απείλησαν με σουτ του Αργεντινού στο 59’ και τον Μπαξεβάνο να βάζει στο ματς τον Παπατόλιο αντί του Μαυρία, κλείνοντας την ομάδα σε ένα προδιαγεγραμμένο τέλος. Έχοντας μείνει πίσω και χωρίς τρόπο να αντιδράσει, η Παναχαϊκή βρέθηκε από την θέση του ισχυρού στο να χάνει, με δύο πολύ «φθηνά» γκολ στο 71ο και 75ο λεπτό. Αρχικά, από τραγικό λάθος του Πολίμου μέσα στην περιοχή, ο Ιριτιέρ πλάσαρε αποφεύγοντας και τον Πατάπη, ενώ στο 75’ ο Μπλάζιτς ισοφάρισε με σουτ έξω από την περιοχή, τους αμυντικούς να… κοιτάνε και την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά γωνία του Σούλη! Το σοκ των γκολ ακολούθησε στο 80’ το… μπλακ άουτ στους 2 μεγάλους προβολείς του γηπέδου, που για 17 λεπτά διέκοψαν το ματς. Όταν τελικά αυτό ξεκίνησε και πάλι, τίποτα δεν έδειχνε πως μπορεί να αλλάξει. Αντίθετα, ο Απόλλωνας είχε δοκάρι από το σουτ του Ιριτιέρ και την απόκρουση του Σούλη στο 88’ και έφτασε στο γκολ στο 95΄, με τον Τομάς να ανατρέπεται από τον Σούλη και τον Μαρκόφσκι από τα 11 βήματα να γράφει το τελικό 1-3…

Γκολ: 37’ Σιατραβάνης / 71’ Ιριτιέρ, 75’ Μπλάζιτς, 95’ πεν. Μαρκόφσκι

Οι συνθέσεις…
Παναχαϊκή (Σ. Μπαξεβάνος): Σούλης, Πολίμος (83’ Μουστακόπουλος), Πατάπης, Τσελεπίδης, Σταμόπουλος, Λινάρδος (79’ Κυνηγόπουλος), Ιντζόγλου, Κολ, Σιατραβάνης, Μαυριάς (63’ Παπατόλιος), Μωραΐτης.
Απόλλων Σμύρνης (Ν. Παπαδόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Βιτλής, Ζησόπουλος, Κύργιας, Αγρόδημος (58’ Μπλάζιτς), Γκίνο, Λαγός, Τομάς, Μπαστιάνος, Καραγκούνης (58’ Ιριτιέρ), Βουό (81’ Μαρκόφσκι).
Διαιτητής: Κουκουλάς (ΣΔΠ Λέσβου).
Βοηθοί: Ψύλλος (ΣΔΠ Λέσβου) - Νταβέλας (ΣΔΠ Μακεδονίας).
4ος: Ρούσσος (ΣΔΠ Κορινθίας).
Κίτρινες: 94’ Σούλης / 30’ Γκίνο, 38’ Αγρόδημος, 80’ Λαγός, 95’ Αναγνωστόπουλος.

Το "PgeOle" σας μεταφέρει...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ