ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Τα "κουρέλια τραγουδάνε ακόμη" και στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο συνέβη ένα απίστευτο γεγονός, με την Παναχαϊκή να κερδίζει 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας με γκολ του Μουκίδη στην 20η αγωνιστική της "Football League"...

Οι 14 "μικροί ήρωες" του Σταθόπουλου, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη μετά από 11 αγωνιστικές (15 Νοεμβρίου), την πρώτη νίκη του νέου τεχνικού της ομάδας , δείχνοντας από νωρίς τις προθέσεις τους..

Ξεκίνησαν πολύ δυνατά στο ματς και μέχρι το 30’ ήταν κυρίαρχοι, με την Αναγέννηση να κάνει καλύτερο τελείωμα στο α' ημίχρονο με κάποιες ευκαιρίες. Όλα έδειχναν πως θα εξαρτηθεί από τις δυνάμεις των Πατρινών στην επανάληψη αλλά τελικά, παρά την πίεση των φιλοξενούμενων, αρκούσε μια φάση στο 65', ένα φάουλ του ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥ Μιγκέλ Πέδρο και πλασέ του Μουκίδη σε κενή εστία για το 1-0...!!!

Για 20 λεπτά η "βασίλισσα" κράτησε με νύχια και με δόντια τη νίκη και στο σφύριγμα της λήξης, άπαντες πανηγύρισαν σαν να πήραν... πρωτάθλημα (!), με τον κόσμο (περίπου 500 άτομα) να ξεσπούν σε χειροκροτήματα και αποθέωση των παικτών.

Αναλυτικά...

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ....
3' Ευκαιρία: Φάουλ για την Παναχαϊκή δύο μέτρα έξω από το ημικύκλιο της περιοχής και στην ευθεία της εστίας της ΑΣΑ. Εκτελεί ο Πέδρο, μπλοκάρει με άνεση ο Τσάμης.
10' Σουτ: Καλοτραβηγμένο ψηλοκρεμαστό του Ρόκα από τα 25 μέτρα από τον άξονα, σε κόρνερ διώχνει ο Τσάμης. Εκτελεί ο Πέδρο από τα αριστερά, περνά όμως, ανεκμετάλλευτο.
17' Ευκαιρία: Ο Ι. Λαμπρόπουλος κάνει γέμισμα στα καρέ της ΑΣΑ, βγαίνει και διώχνει με τα πόδια εκτός περιοχής ο Τσάμης, για να "καθαρίσει" τη φάση, βλέποντας ότι ο Πέδρο ετοιμαζόταν να βγει σε θέση τετ α τετ...
20' Ευκαιρία: Σέντρα Ι. Λαμπρόπουλου, από αριστερά με αντίθετο πόδι, πετάχθηκε στο πρώτο δοκάρι ο Πινδώνης για την προβολή, αλλά ο Τσάμης ταχύτητα πρόλαβε, έπεσε στα πόδια και μπλόκαρε.
27' Κεφαλιά: Του Τσιλούλη μετά από σέντρα Δημόπουλου από τα αριστερά, σε κόρνερ ο Στρέζος...
29' Ευκαιρία: Ο Πέδρο από τα δεξιά περασε τους αντιπάλους του και έσπασε στον Πινδώνη, εκείνος δεν πιάνει καλά το σουτ, αλλά πριν βγει η μπάλα άουτ, ο Ρόκας από τα αριστέρα και μέσα στην περιοχή κάνει τη σέντρα, αλλά δεν θα βρει στόχο...
33' Σέντρα-σουτ: Του Σάββα από τα δεξιά, η μπάλα πήρε τροχιά προς την εστία της Παναχαϊκής, αλλά καταλήγει άουτ.
35' Κεφαλιά: Του Πέδρο μετά από φάουλ για την Παναχαϊκή σε καλό σημείο, στη δεξιά γωνιά της περιοχής που εκτέλεσε ο Ι. Λαμπρόπουλος, μπλόκαρε ο Τσάμης.
36' Λόμπα: Μετά από λάθος του Σάββα, κλέβει ο Πινδώνης από τα αριστερά, προσπαθεί να "κρεμάσει" έξω από την περιοχή τον Τσάμη, αλλά μπλοκάρει ο γκολκίπερ της ΑΣΑ.
37' Φάουλ: Του Πέδρο από τα δεξιά, διώχνει ο Ακασού σε κόρνερ. Το εκτελεί ο Πορτογάλος μέσος των γηπεδούχων, αλλά στην εξέλιξη της φάσης υπααρχει επιθετικό φάουλ και όλα τελειώνουν εκεί.
38' Ευκαιρία: Ο Τζέκος από τα δεξιά φτάνει λίγο πριν την τελική γραμμή πασάρει συρτά και ο Γκουγκούδης στο τετ α τετ από τη μικρή περιοχή κάνει το σουτ, για να απομακρύνει σωτήρια με διπλή προσπάθεια ο Στρέζος.
42' Σουτ: Μετά από ατομική ενέργεια του Μαυριά από τα αριστερά, μπαίνει στην περιοχή, έφερε την μπάλα στο δεξί, κάνει το σουτ, δεν έχει πρόβλημα ο Στρέζος.
-Β' ΜΕΡΟΣ-
49' Σουτ: Του Μπιτέλη έξω από την περιοχή, άουτ.
51' Ευκαιρία: Σέντρα Σάββα από τα δεξιά, ο Τζέκος κατεβάζει, επιχειρεί το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει στον Γ. Λαμπρόπουλο και έτσι χάνεται η ευκαιρία...
61' Σουτ: Του Υφαντή έξω από την περιοχή, από το ημικύκλιο συγκεκριμένα, η μπάλα φεύγει ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
64' Ατομική ενέργεια: Κούρσα Χούσα από τα δεξιά, πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή της Παναχαϊκής, έφυγε ταχύτατα έφτασε στα όρια της περιοχής της ΑΣΑ, κακό σουτ, άουτ.
65' Γκοοοοοοοοοοοοοολ: Ο Πέδρο εκτελεί φάουλ από τα αριστερά και πλάγια της περιοχής της ΑΣΑ, ο Τσάμης διώχνει άσχημα στα τυφλά με τις γροθιές, στην επαναφορά από το ύψος του δεύτερου δοκαριού ο αφύλακτος Μουκίδης με κοντινή προβολή σε κενή εστία κάνει το 1-0..!!!
67' Ατομική ενέργεια: Του Γκουγκούδη από τα αριστερά, επιχείρησε την παράλληλη πάσα, σε κόρνερ οι αμυντικοί. Εκτελεί ο Υφαντής, περνά ανεκμετάλλευτο.
70' Ευκαιρία: Κόρνερ από τα δεξιά. Εκτελεί ο Δημόπουλος, ο Ακασού επιχειρεί το τακουνάκι μέσα από την περιοχή, άουτ.
74' Σουτ: Του Υφαντή έξω από την περιοχή, πολλά μέτρα άουτ.
75' Ατομική ενέργεια: Και πάλι του Γκουγκούδη από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, επιχειρεί τη σέντρα-σουτ, διώχνει ο Στρέζος.
81' Σουτ: Ο Υφαντής, στρώνει σε Σάββα, δυνατό σουτ από θέση έξω δεξιά, ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
84' Ψαλιδάκι: Δυνατό πλάγιο Σάββα, ανάποδο ψαλίδι του Τσούκαλου μέσα στην περιοχή, δίπλα από το αριστερό δοκάρι η μπάλα.
88' Απευθείας Φάουλ: Ακριβώς στην γραμμή (δεξιά του ημικύκλιου), εκελεί ο Δημόπουλος, πέφτει στη αριστερή του γωνιά ο Στρέζος και διώχνει σωτήρια, προβολή στην επαναφορά ο Τζέκος, άουτ.

Οι συνθέσεις...
Παναχαϊκή
 (Στάθης Σταθόπουλος): Στρέζος, Ασίγκμπα, Χούσα, Πινδώνης, Πέδρο (90' Βορύλλας), Μουκίδης, Ρόκας, Τρίγκας, Ι. Λαμπρόπουλος (86’ Ρουμπάτος), Γ. Λαμπρόπουλος, Χαρτσιάς (90'+3 Παπανικολάου)...
Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Σάββας, Δημόπουλος, Ακασού, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος (63' Σκαθαρούδης), Υφαντής, Τσιλούλης (46' Μπιτέλης), Τζέκος, Γκουγκούδης, Μαυριάς (68' Τσούκαλος).
Διαιτητής: Καλούδης (ΣΔΠ Λέσβου)...
Βοηθοί: Πριόνας (ΣΔΠ Εύβοιας) - Παπανικολάου (ΣΔΠ Κορίνθου)...
4ος: Μανούχας (ΣΔπ Αργολίδας)...
Κίτρινες: 19' Μουκίδης, 58' Τρίγκας, 87' Χούσα / 22' Ακασού, 65' Μπιτέλης, 76' Γκουγκούδης, 79' Σάββας, 90'+2 Κισκαμπάνης.

Μικρά-Μικρά...
(14:58) Πολύ καλές οι καιρικές συνθήκες, αλλά ελάχιστος κόσμος στις εξέδρες, περίπου 150 άτομα αν και η προσέλευση συνεχίζεται.

(14:59) Οι δύο ομάδες μόλις έκαναν την επίσημη εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο.

Στη σέντρα οι παίκτες της ΑΣΑ...

Στις εξέδρες τελικά ο αριθμός των φιλάθλων έφτασε τους 450, ενώ υπάρχουν και φίλοι της ΑΣΑ, κάθονται μόνοι τους στην κερκίδα των φιλοξενούμενων, σήκωσαν το πανό τους, φωνάζουν για την ομάδα τους και είναι 15 ηρωικοί!

(16:05) Οι φίλαθλοι της Καρδίτσας φωνάζουν συνθήματα κατά του Αλέξη Κούγια  (!) με τους οπαδούς των "ροσονέρι" να ακολουθούν και στο τέλος τις δύο πλευρές να αλληλοχειροκροτούνται!

7 Σχόλια

7 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ