ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 2-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Ξανά στις μάχες του πρωταθλήματος ρίχνεται η Παναχαϊκή, που μετά το "Χ" με τα Γιάννινα και το "2" στη Κέρκυρα, υποδέχεται στην 3η αγωνιστική τη ΑΕ Καραϊσκάκη στην Αγυιά, στις 3μ.μ. το μεσημέρι της Κυριακής, με στόχο να πάρει την νίκη...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ...
Τη δεύτερη νίκη της -και συνεχόμενη- στο πρωτάθλημα πήρε η Παναχαϊκή που δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Καραϊσκάκη. Οι «κοκκινόμαυροι» επικράτησαν με 2-0 επί των Αρτινών στην Αγυιά για την 3η αγωνιστική της Super League 2.
Μία κυνική και ουσιαστική Παναχαϊκή, παρά τις πολλές της απουσίες (Ρουγκάλας και Σταμόπουλος προστέθηκαν σε αυτές) και τη μεσοβδόμαδη «μάχη» με τον Παναθηναϊκό, «πάτησε» τον μέχρι πρότινος αήττητο Καραϊσκάκη που είχε το απόλυτο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Άρτια στημένοι από τον Σπύρο Μπαξεβάνο, οι «κοκκινόμαυροι» που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο από το ξεκίνημα μέχρι το φινάλε, χάνοντας την πρώτη τους ευκαιρία στα 35 δευτερόλεπτα και την τελευταία με το σφύριγμα της λήξης, αποθεώθηκαν από τον κόσμο τους μετά από καιρό, σηκώνοντας ουκ ω λίγες φορές τους φιλάθλους από τις θέσεις τους.
Καμία απολύτως στιγμή δεν απείλησε ο Καραϊσκάκης στην αναμέτρηση, που βραχυκυκλώθηκε στην προσηλωμένη προσπάθεια των παιχτών της Παναχαϊκής.
Την επαφή του με τα δίχτυα διατήρησε ο Μωραΐτης που ήταν μέσα σε πολλές φάσεις, σε ένα ακόμα από τα ελπιδοφόρα μνήματα της ημέρας, με τους «κοκκινόμαυρους» να έχουν λειψανδρία στην επίθεση, ενώ πρώτο γκολ με τη φανέλα των Πατρινών πέτυχε ο Λινάρδος.
Κανένας σχεδόν «κοκκινόμαυρος» δεν υστέρησε, ενώ η Παναχαϊκή πάει στη Λάρισα για τον Απόλλωνα την επόμενη (4η) αγωνιστική.

Το "PgeOle" είναι στην Αγυιά και σας μεταφέρει...

 

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ