ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

LIVE

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Να κάνει πρεμιέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο 2012 θέλει η Παναχαϊκή, που στο γήπεδό της στην Αγυιά υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα στην αγωνιστική της "Football League".

Οι "ροσονέρι" θέλουν να πάρουν το 3ποντο για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, με τον Φυντάνη να μην ρισκάρει την συμμετοχή κανενός από τα νέα αποκτήματα της "βασίλισσας"...

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ...
7 ' Πέναλτι
: Ο Ατματζίδης μπήκε στην περιοχή και ο Λαπάκης τον ανέτρεψε. Ο διατητής δίνει πέναλτι και κίτρινη στον τερματοφύλακα. Φουρτάδο στην εκτέλεση του πέναλτι αλλά ο Λαπάκης αποκρούει σε κόρνερ.
23' Σουτ: του Ατματζίδη μέσα από την περιοχή έπειτα από πάσα του Φουρτάδο ελάχιστα άουτ.
32' Σουτ:  Ο Ατματζίδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, κλεισμένος από πολλούς αντιπάλους σούταρε και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.
34' Ένταση: από ένα χτύπημα του Ανζτεμάν στον Κοιλιάρα με τον Μενδρινό να ζητά το λόγο από τον παίκτη τον πάγκο της Παναχαϊκής να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και την ένταση να κρατάει για αρκετά λεπτά.
40' Διπλή ευκαιρία: από σέντρα του Κοιλιάρα από τα αριστερά, ο Σπίνουλας έπιασε πολύ όμορφο σουτ στην κίνηση ο Λαπάκης απέκρουσε ο Φουρτάδο που ήταν μέσα στην περιοχή σούταρε και από την παρέμβαση των αμυντικών η μπάλα κατέλήξε κόρνερ.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ...
* Συμπλοκή στο ημίχρονο ανάμεσα σε οπαδό της Παναχαϊκής και του Αλέξη Κούγια. Αρχικά υπήρξε ένα πρόβλημα με τον φίλαθλο της ΠΓΕ, που από την Θύρα 1 μεταφέρθηκε στην Θύρα 2. Εντοπίστηκε όμως από τους υπεύθυνους ασφαλείας, υπήρξε ένταση, ο Αλέξης Κούγιας κατέβηκε στην είσοδο της θύρας 2 και χτύπησε τον οπαδό, κάτι που ξεσήκωσε όσους βρίσκονταν στην Θύρα 1, οι οποίοι φωνάζοντας "Ντροπή σου" και άλλα κοσμητικά επίθετα, καταφέρθηκαν εναντίον του προέδρου της Παναχαϊκής. Τα πυρά όλων συγκεντρώνει άτομο της ασφάλειας του γηπέδου, ενώ λίγο πριν την σέντρα του β' ημιχρόνου τα πράγματα ηρέμησαν με την παρέμβαση τρίτων και πιο ψύχραιμων.

60' Κόκκινη - Πέναλτι: ο Παπαδόπουλος έπιασε με το χέρι την μπάλα από την κεφαλιά του Ουρτάδο που είχε κατεύθυνση τα δίχτυα. Αμέσως υποδείχτηκε κόκκινη κάρτα και πέναλτι...
60' Γκοοοοοοοοοοολ: Ο Φουρτάδο ευστοχεί στο 2ο πέναλτι και κάνει το 1-0...
73' Σουτ: Του Ουρτάδο, κόρνερ από τα σώματα των αμυντικών...
74' Κόκκινη: ο Λαμπρόπουλος ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Πετρίεβιτς, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα του διαιτητή.
77' Πέναλτι: Ο Μαργαρίτης σπρώχτηκε στον αέρα από τον Ιωάννου και ο διαιτητής του αγώνα υπέδειξε αμέσως πέναλτι...
77' Γκολ: Ο Καρακατσάνης από τα 11 βήματα ισοφαρίζει σε 1-1...
81' Κόκκινη: Στον Ασπρίδη που με την επίτευξη του τέρματος έκανε χειρονομίες στον κόσμο και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα...
83' Σουτ: Του Ουαταρά, σε κόρνερ ο Λαμπάκης...
...83' Κεφαλιά: Του Ιωάννου από το κόρνερ του Μενδρινού, άουτ.
90+ Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ: Ο Πολ Ουρτάδο λυτρώνει την Παναχαϊκή με σουτ μέσα από την περιοχή σκοράρει και κάνει το 2-1 (!!!!!!!!!!!!)

Οι συνθέσεις...
Παναχαϊκή (Φυντάνης): Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Ιωάννου, Λαμπρόπουλος, Κοιλιάρας (81' Χλωρός), Τσεμπερίδης, Μενδρινός, Ντίνας (68' Ουαταρά), Ουρτάδο, Ατματζίδης (52' Κυβελίδης), Φουρτάδο.
Αγροτικός Αστέρας (Κούτσης): Λαμπάκης, Βοσκόπουλος, Ασπρίδης, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος, Τσουκαλίδης, Αντζεμάν (69' Προβατίδης), Καπνίδης (65' Οικομούσης), Καρακατσάνης, Σαμουιλίδης, Βλαχόπουλος (28' Πετρίεβιτς).
Διατητής: Ρούσος-Μπεκερτζής.
Βοηθοί: Γεωργαράς, Σφυρής.
4ος Διαιτητής: Αποστολόπουλος.
Κίτρινες: Κοιλιάρας, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο / Λαμπάκης.
Κόκκινες: 74' Λαμπρόπουλος (2η κίτρινη), 93' Κοιλιάρας (2η κίτρινη στον πάγκο !!!) / 60' Παπαδόπουλος (απευθείας), 81' Ασπρίδης (απευθείας).

Μικρά-Μικρά...

Στους πάγκους...
Παναχαϊκή: Πουρής, Φατιόν, Χλωρός, Κυβελίδης, Κοκκίνης, Φούφουλας και Ουαταρά.
Αγροτικός Αστέρας: Γιακουμής, Βουτσάς, Πετρίεβιτς, Προβατίδης, Ελευθεριάδης, Σίνης και Οικομούσης.

* Πολύ λίγος ο κόσμος που βρίσκεται στην Αγυιά για να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

* Κανένα νέο πρόσωπο δεν έχει βάλει στην εντεκάδα του ο Ηλίας Φυντάνης, βασιζόμενος ακόμα στους πιο παλιούς του παίκτες.

* Στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα η Παναχαϊκή έχει την υπεροχή, δεν έχει απειληθεί από τον Αγροτικό Αστέρα αλλά είναι φλύαρη στην προσπάθεια της.

* Την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισαν οι νέοι της Παναχαϊκής σήμερα το πρωί με 2-0 από τον Διαγόρα Ρόδου. Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ.

* Με τις κλασσικές λευκές εμφανίσεις αγωνίζεται η Παναχαϊκή με τις πράσινες ο Αγροτικός Αστέρας.

* Πολύ κακό το θέαμα του παιχνιδιού, με τις δύο ομάδες να παίζουν γρήγορα έχοντας ως αποτέλεσμα πολλά βεβιασμένα λάθη.

* Ο Γιάννης Ιωάννου πήρε το περιβραχιόνιο μετά την αποβολή του Λαμπρόπουλου από την αναμέτρηση...

* Με 8 παίκτες συνεχίζει ο Αγροτικός Αστέρας, αφού ο Τσουκαλίδης τραυματίστηκε, αλλά έχοντας ολοκληρώσει τις αλλαγές της η ομάδα της Θεσσαλονίκης, δεν υπήρχε τρόπος να αντικατασταθεί...

* 5 λεπτά καθυστερήσεις υπέδειξε ο 4ος στο β' ημίχρονο.... Απόρροια των πολλών αποβολών, των πέναλτι και των διακοπών στην αναμέτρηση...

23 Σχόλια

23 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ