ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ESports

Παναχαϊκή PES: Συνέτριψαν τους Πολωνούς και ανέβηκαν πάλι στην κορυφή!

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά αποδείχτηκαν τα παιχνίδι για την Παναχαϊκή Efc "PES team", που την Δευτέρα 6/9, συνέτριψε τους Πολωνούς της Huseria FC με 3-0 και 6-2 στην 4η και 11η αγωνιστική του "Greek Cup11vs11 2021", και ανέβηκε πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου βρίσκεται μαζί με τον Αθηναϊκό με 19 πόντους και καλύτερη διαφορά τερμάτων...!!!

Οι Αχαιοί ήταν εντυπωσιακοί και στα δύο παιχνίδια και πήραν τις νίκες παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Στο ματς της 4ης αγωνιστικής, επικράτησαν 3-0, με 2 γκολ του Zyro και 1 του Τζαβάρα... Στο 17' ο M. Rfaat έβγαλε στην κόντρα κάθετα στον χώρο τον Z. Zyro που έτρεξε από δεξιά, μπήκε στην περιοχή και σούταρε για το 1-0. Φτάνντας στο τέλος του ημιχρόνου, ο Τζαβάρας και πάλι από προσπάθεια του Σύριου στα όρια της περιοχής, είδε την μπάλα να πηγαίνει στο πέναλτι και εκεί μπήκε στη φάση και σούταρε για το 2-0...!!! Τελικά, 1 λεπτό πριν σφυρίξει ο ρέφερι, ο Κακαριάρης πήρε την κεφαλιά-πάσα στην περιοχή από το φάουλ από δεξιά του Myzo, στέλνοντας την μπάλα δίπλα του στον Zyro που στόπαρε με το στήθος και σούταρε στην κίνηση κάνοντας το τελικό 3-0...!!!

"6αρε" ο Τζαβάρας...!!!
Στο β' ματς, αυτό της 11η αγωνιστικής, η Παναχαϊκή ήταν ακόμη πιο απολαυστική... Με τον Χαράλαμπο Τζαβάρα σε απίστευτη απόδοση να σκοράρει 6 φορές (!!!!!!) και να οδηγεί τους Αχαιούς σε μεγαλειώδη επικράτηση, η ομάδα της Πάτρας πήρε ακόμη 3 βαθμούς που την επανέφεραν στην κορυφή του πίνακα. Στο 8' ο Myzo εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, στο α' δοκάρι ο Κακαριάρης έκανε κεφαλιά προς τα πίσω και στο β' δοκάρι ο Τζαβάρας με νέα κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 27' σε φάση στα αριστερά, από κόντρα η μπάλα έγινε διεκδικήσημη μέσα στην περιοχή, όπου ο Πορτογάλος Santos με υπέροχο κοντρόλ με το στήθος την κέρδισε και σέντραρε στο α' δοκάρι για τον Τζαβάρα που με νέα κεφαλιά έγραψε το 2-0! Στο 32' μετά από βολέ του Πολωνού "κίπερ", ο Myzo έκλεψε, έδωσε δίπλα του δεξιά στον Zyro και αυτός πάσαρε αμέσως στον "Τζαβ" που μπήκε στην περιοχή και σούταρε ξανά εύστοχα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ (3-0)... Πριν προλάβουν να συνέλθουν από το σοκ οι "ερυθρόλευκοι", ο επιθετικός της Παναχαϊκής χτύπησε και πάλι. Στο 35' Ζyzo και Santos έκλεψαν την μπάλα έξω από την περιοχή και ο Τζαβάρας με ευθύβολο σουτ έκανε το 4-0... Στο 37' και πάλι από δεξιά ο Zyro πήρε την πάσα και γρήγορα έπαιξε διαγώνια στον Τζαβάρα που βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε εύστοχα κάνοττας το 5-0. Στις καθυστερήσεις του α' μέρους, η μπάλα κρύφτηκε στην μεσαία γραμμή από τους Αχαιούς, ο Santos πέρασε την μπάλα στον "Τζαβ" που ολοκλήρωσε το προσωπικό ρεκόρ των 6 γκολ σε ένα ημίχρονο, δηλαδή σκοράροντας ΟΛΑ τα τέρματα του αγώνα...!!!

Στην επανάληψη, οι Πολωνοί πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 63' με τον Task, από πάσα του JLay, και σουτ του πρώτου από αριστερά και μέσα στην περιοχή, ενώ στο 85' και πάλι ο JLay πάσαρε στον Betanski αυτή τη φορά που κινήθηκε σαν κρυφός φορ στον άξονα και από το πέναλτι σχεδόν πλάσαρε για το τελικό 2-6..!!!

Δείτε τους αγώνες...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ