ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Παναχαϊκή-Τηλυκράτης Λευκάδας 2-0: Το «κοκκινόμαυρο» πάθος «έπνιξε» τους Λευκαδίτες

Μεστή εμφάνιση από την Παναχαϊκή που υπέταξε στην Αγυιά τον πρωτοπόρο του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, Τηλυκράτη Λευκάδας, με σκορ 2-0, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος!

Πολύ σημαντικό αποτέλεσμα πήρε η Παναχαϊκή το απόγευμα της Τετάρτης επί του ανήμπορου να αντιδράσει Τηλυκράτη, με τα γκολ των Χαντί και Αλεξόπουλου. Το όνομα, η ιστορία, η… «φανέλα», αλλά και η ποιότητα της ομάδας του Σούλη Παπαδόπουλου, έδωσαν την νίκη.

Η «κοκκινόμαυρη λαίλαπα» ξεκίνησε από την αρχή του παιχνιδιού, με τους Λευκαδίτες από το 6o λεπτό της αναμέτρησης να παίζουν με σκοπιμότητα, ώστε να «χαλάσουν» τον ρυθμό του ματς. Στο 10’ ο Καρακλάιτς γύρισε παράλληλα την μπάλα από τα άκρα, το πλασέ του Μπουρλάκη, όμως από το ύψος του πέναλτι ήταν άστοχο. Ίδια κατάληξη είχε και το επόμενο σουτ του μέσου της Παναχαϊκής, ένα λεπτό αργότερα. Η πίεση της Παναχαϊκής ήταν ασφυκτική, μα τα σουτ του Κέρι και η κεφαλιά του Καρπαθάκη δεν ήταν επιτυχημένα. Στο 38’ ο Χαντί ανετράπη από τον Παναγιωτόπουλο μέσα στην περιοχή, κερδίζοντας πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος παίκτης, νικώντας τον Μπλατσιώτη στο 39’.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε λίγο, η κυριαρχία των «ροσονέρι» όμως, δεν αμφισβητήθηκε λεπτό από την ομάδα της Λευκάδας. «Ποδιές», ραμπόνα και εντυπωσιακές ντρίπλες προσέφεραν θέαμα στους 1000 -περίπου- φίλους της Παναχαϊκής που βρέθηκαν στην Αγυιά. Στα μετόπισθεν οι «κοκκινόμαυροι» δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα, ενώ από το 80’ και έπειτα ανέβασαν ρυθμό ώστε να σφραγίσουν τη νίκη. Και το έκαναν! Στο 88’ ο Αλεξόπουλος έκλεψε τη μπάλα από τον Παναγιωτόπουλο, έκανε την κούρσα και νίκησε στο τετ-α-τετ τον Μπλατσιώτη, σφραγίζοντας το «τρίποντο» για την ομάδα του!

Σε γενικές γραμμές πολύ καλή εμφάνιση από το σύνολο του Σούλη Παπαδόπουλου. Εάν αναφερθούμε ειδικά σε παίκτες είναι σίγουρο ότι θα αδικήσουμε κάποιον. Η Παναχαϊκή έπαιξε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, χωρίς να αφήσει περιθώρια στον αντίπαλο να σηκώσει κεφάλι. Πρώτοι σε όλες τις μπάλες, μαχητικοί σε επιτρεπτά πλαίσια, παθιασμένοι και δημιουργικοί, οι Πατρινοί έδειξαν για ποιόν λόγο η ομάδα δεν ανήκει στα ερασιτεχνικά. Για ποιόν λόγο η Παναχαϊκή δεν είναι για τα… αλώνια αλλά για τα σαλόνια!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE...

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Live)

Γκολ: 39’ πεν. Χαντί, 88’ Αλεξόπουλος

Οι συνθέσεις…
Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Αθανασόπουλος, Λιποράσε, Καρπαθάκης, Σμίλτος, Στεργίδης, Γούλας, Χαντί (69’ Τεγούσης), Μπουρλάκης (87’ Κωνστανταακόπουλος), Καρακλάιτς (92’ Μικελάτος), Κέρι, Αλεξόπουλος (92’ Κυβελίδης)…
Τηλυκράτης Λευκάδας (Παντζιαράς): Μπλατσιώτης, Μπιμπισίδης, Παναγιωτόπουλος, Πανταζής (40’ Μπαγκαλιάνης), Ντόσης, Τόσκα, Ταΐρης (71’ Τσιότρας), Νικλιτσιώτης, Πετσίτης (59’ Περιστέρης), Γκέτσι, Σιμόνι…
Διαιτητής: Ρεντίφης (Αν. Αττικής)...
Βοηθοί: Γκούβας-Κουλοχέρης…
Κίτρινες: 61’ Γούλας / 44’ Παναγιωτόπουλος, 56’ Τόσκα, 82’ Μπιμπισίδης...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ