ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Πάει Κρήτη χωρίς 4 (!)

Με απουσίες που κάνουν το έργο της πολύ δυσκολότερο, η Παναχαϊκή ετοιμάζεται για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Πλατανιά εκτός έδρας, όπου θα παλέψει για βαθμό/ούς, χωρίς τους Πλέγα, Αργυρόπουλο, Μπαστακό, Σταμόπουλο αλλά με τους Ντάσιο-Κόβασετς και τον Πατάπη!

Μαζί με τους τιμωρημένους Πλέγα και Αργυρόπουλο (σ.σ. εκτίουν την συμπλήρωση 4 κίτρινων καρτών), τον Σταμόπουλο που υπέστη κάταγμα στο ματς στα Τρίκαλα, "off" βγήκε και ο Μιχάλης Μπαστακός, που υπέστη κάκωση στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Βόλο, και θα απουσιάσει για το επόμενο διάστημα, ενώ του έχει τοποθετηθεί και ειδικός νάρθηκας.

"ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ" ΠΑΤΑΠΗ, ΜΕΣΑ ΝΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΚΟΒΑΣΕΤΣ...
Αντίθετα, ντεμπούτο στην αποστολή και ελπίζουμε και στο ματς θα κάνει ο Δημήτρης Πατάπης, που για 1η φορά φέτος θα είναι στον κοκκινόμαυρο πάγκο... Μαζί του στην 18αδα υπολογίζονται και οι Ντάσιος και Κόβασετς, στους οποίους ο Τσιώλης εμπιστεύεται και υπολογίζει πολύ...

Στην Πάτρα μαζί με τους 4 που προαναφέραμε θα μείνουν οι Κολοβούρης, Μοσνί, Αντωνακόπουλος, Σταυρόπουλος και Μασούρας....

Αναλυτικά...

Μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας (15/4) ο προπονητής της Παναχαϊκής Σάκης Τσιώλης, ανακοίνωσε την αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά (17/4-15:00).

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: 

Σούλης, Καπούταγλης, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος, Σωτηράκος, Παπατόλιος, Μαυριάς, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης, Φουρλάνος, Ελευθεριάδης, Πολυχρόνης, Πολίμος, Coll, Montiel, Kovacec, Ντάσιος, Πατάπης.

Όσοι έμειναν εκτός θα προπονηθούν το πρωί της Τρίτης (16/4) στο γήπεδο της ομάδας στην Αγυιά.

Η αποστολή θα αναχωρήσει οδικώς για το "Ελ. Βενιζέλος" και από εκεί αεροπορικώς για Χανιά το απόγευμα της Τρίτης (16/4), με αρχηγό τον Τάκη Κυριακόπουλο και θα γίνει ένα χαλάρωμα στην περιοχή όπου θα καταλύσει η ομάδα.

Όσον αφορά τον Μιχάλη Μπαστακό, ο ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής έπειτα από την ακτινογραφία στην οποία υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί μία κάκωση στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού του, με ένα μεγάλο αιμάτωμα και θα απουσιάσει για περίπου 4-5 μέρες από τις προπονήσεις έως ότου επανεκτιμηθεί η κατάσταση του, ενώ του έχει τοποθετηθεί και ειδικός νάρθηκας.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ