ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κ15

Ο Βαΐτσης, ο Σάμαρης, η Κ15 και η... λάμψη που ακόμη φωτίζει (!)

Για το εγχείρημα της Κ15 έχουν γραφτεί πολλά και από αυτό το σάιτ μάθατε πρώτοι τι ισχύει στο νέο αυτό εγχείρημα, που έφερε την Παναχαϊκή σε επίπεδο "Super League" έστω και σε επίπεδο ακαδημιών, ενώ η ανδρική ομάδα απουσιάζει από την κουρφαία κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου εδώ και 20 χρόνια!!!

Με την μιζέρια και την αποτυχία των ανδρών εδώ και χρόνια να έχουν φέρει την ομάδα σε απόλυτη απαξίωση, συνεχίζουμε να ξεχνάμε την λάμψη του ονόματος και των συναισθημάτων που ξυπνάει στο άκουσμα της σε όλη την Ελλάδα, στους φίλους του ποδοσφαίρου που αμέσως έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια, μνημονεύοντας την σπουδαιότητα της, όσο εμείς "τρώμε τις σάρκες μας" και ζούμε στα σκοτεινά.

"Κοκκινόμαυροι" σε βαθιά νερά... Η "Κ15" της Παναχαϊκής στην "SuperLeague"!!!

Ο... κοριός του "PgeOle" έφτασε στη Νίκαια, όπου το Σάββατο οι μικροί "ροσονέρι" αγωνίστηκαν κόντρα στους Παίδες του Ολυμπιακού και μπορεί να γνώρισαν την ήττα με 6-1 από τους Πειραιώτες, αλλά το 3ο ημίχρονο πρόσφερε μόνο χαμόγελα...

Βλέπετε στο γήπεδο βρίσκονταν πρόσωπα άρρηκτα συνδεδεμένα με την Παναχαϊκή, όπως ο Γιώργος Βαΐτσης και ο Ανδρέας Σάμαρης (!!!) που έχουν περάσει και από τους δύο συλλόγους και έχουν ιδιαίτερη αγάπη για την Πατρινή ομάδα.

"Παίζετε στην μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα..."
Μάλιστα όπως μάθαμε, ο παλιός άσσος των Αχαιών,  Γιώργος Βαϊτσης (*) που έχει τον ρόλο του σκάουτερ στον Ολυμπιακό, που εξέφρασε κολακευτικά σχόλια για την πρώτη παρουσία της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα της "S.L. U15", μετά το τέλος του ματς επισκέφθηκε τα παιδιά στα αποδυτήρια όπου και τους μίλησε. "Παίζετε στην μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα και να είστε περήφανοι που φοράτε την φανέλα της" είναι μια από τις ατάκες που είπε στους νεαρούς ο Βαΐτσης, που τους εξιστόρησε ιστορίες από το πέρασμα του από την Πάτρα και το πόσο δέθηκε με την ομάδα, αλλά και το πόσο σημαντική είναι όχι μόνο για την πόλη, αλλά για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο γενικά...

Στις εξέδρες και ο Ανδρέας Σάμαρης, που δεν χρειάζεται να πούμε ποιος είναι και την σχέση του με την ομάδα. Ευκαιρία να δεί τον αδερφικό του φίλο του Παύλο Αποστόλου που είναι στο προπονητικό τιμ των Αχαιών και σιγά μην το έχανε αυτό το ματς ο "Σαμ", που μεταξύ άλλων πείραζε τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι όταν τον είδαν τον γήπεδο τον ρώτησαν πως και πήγε να τους δει για να τους απαντήσει: "Εγώ την Παναχαϊκή ήρθα να δω!!!".

Τέλος ο Ζοζέ Ανιγκό, ο διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, μιλώντας με τους "κοκκινόμαυρους", αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια κυρίως για την παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα στο οποίο έλεγε πως θα πρέπει να παραμείνει η ομάδα και τη νέα χρονιά, αλλά και κάποιους παίκτες που του έκαναν εντύπωση, βάση των δεδομένων εννοείται της ομάδας και του νέου ξεκινήματος της.

ΥΓ: Για τη παντελή αδιαφορία της ακαδημίας διοικητικά να επικοινωνήσει το οτιδήποτε σχετικό με την Κ15 δεν χρειάζεται να πούμε κάτι. Τα είπαμε όλα στο αφιέρωμα και απλά γίονται χειρότερα. Απλά, κάποια στιγμή θα γίνει το μεγάλο "μπαμ" και τότε απλά κάποιοι θα τρέχετε να ξαναμπείτε στις τρύπες από τις οποίες βγήκατε, για να επωφεληθείτε στις πλάτες της ομάδας που είναι ανίκανη να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15 - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Κ15: 6-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

(*) Ο Γιώργος Βαΐτσης που κατάγεται από την Άρτα, αγωνίστηκε σε δύο διαφορετικές περιόδους με την Παναχαϊκή, τις σεζόν 1987-91 όπου σε 109 συμμετοχές είχε 41 γκολ και την περίοδο 1994-99 με 26 γκολ σε 141 συμμετοχές!!!

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ