ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Ο απολογισμός των φιλικών...

Τον Παναθηναϊκό ετοιμάζεται να υποδεχτεί η ΠΑΕ Παναχαϊκή την προσεχή Κυριακή 8/9, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, αλλά τα δείγματα μέχρι τώρα δεν έχουν πείσει τους φίλους της ομάδας που ακόμη παρακολουθούν τις αναμετρήσεις της...

Από τις 3 Αυγούστου, η Πατρινή ΠΑΕ έχει δώσει 7 φιλικά, με απολογισμό 3 νίκες, 2 ήττες και 2 ισοπαλίες... Από τις 3 νίκες, αυτή επί της Μικτής Ευρυτανίας είναι θεωρητικά αναμενόμενη, ενώ μεγαλύτερης αξίας (sic.) είναι αυτές επί των αντιπάλων στο πρωτάθλημα Βύζαντα Μεγάρων και Κέρκυρας...

Τα "Χ" με την Καλλιθέα και τον Αχαρναϊκό μοιάζουν αδιάφορα λόγω της σημαντικότητας των φιλικών αγώνων που προβλέπονται για διάφορες δοκιμές, ενώ οι 2 ήττες από Ερμιονίδα και Παναιγιάλειο, πλήγωσαν πολύ το γόητρο των Πατρινών...

Το "Pge Ole" κάνει έναν μίνι-απολογισμό στα μέχρι τώρα φιλικά της Παναχαϊκής...

Αναλυτικά...

1) Σάββατο 3 Αυγούστου 2ο13
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 1-2

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Παναχαϊκή από την Ένωση Ερμιονίδας, την Ηλειακή ομάδα που θα συμμετάσχει στον 4ο Όμιλο της Γ' Εθνικής, στον οποίο θα διεκδικήσει την άνοδο, σε φιλικό, που έγινε στο γήπεδο της Βάρδας (με τυπικά γηπεδούχο την πατρινή ομάδα).

Σκόρερ για την Ερμιονίδα, (η οποία έχασε πέναλτι στο 72' με τον Βλαχόπουλο), ήταν οι Καννελόπουλος στο 38' (αυτογκόλ) και Συμελίδης στο 44'.

Το μόνο που κατάφερε η Παναχαϊκή ήταν να μειώσει με τον Κοκκίνη στο 51' έπειτα από φάουλ του Κιάσσου. Από τους Πατρινούς δεν αγωνίστηκε μόνο ο Κοντογουλίδης, που ταλαιπωρείται από τράβηγμα.

Οι συνθέσεις...
Παναχαϊκή (Καβακάς): Λαζαρίδης (36' Σταυριανός, 68' Παπαδόπουλος), Βαγγελόπουλος, Γκούρτσας, Παληγεώργος, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον, Ζλάτκοβιτς, Βιγιαρέχο, Κιάσσος, Κωστόπουλος, Παμπόε.
Έπαιξαν και οι Κοκκίνης, Δήμας Σπίνουλας, Χούσα, Μασούρας, Λίτσης, Φατιόν, Καραμανλής, Πλέγας.
Ένωση Ερμιονίδας (Σπανός): Πονηρός, Παπανικολάου, Σαμαράς, Τσώνης, Κολόκας, Μουκίδης, Στάικος, Σιμελίδης, Κανελλόπουλος, Φράγκος, Θωμάς.
Έπαιξαν και οι Τζιέρης, Μπούρας, Βιρβίλης, Ρόκκας, Κιοσσές, Κέλι, Δήμας, Σχοινάς, Βλαχόπουλος, Παπασταύρου, Κολόνης.

2) Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013
ΜΙΚΤΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-8

Στο πρώτο της φιλικό στο Καρπενήσι, η Παναχαϊκή αντιμετώπισε την ομάδα της Μικτής Ευρυτανίας, την οποία και συνέτριψε με 8-0, σε ένα παιχνίδι χωρίς αγωνιστικό ενδιαφέρον, λόγω της μεγάλης διαφοράς επιπέδου των δύο ομάδων...

Τα γκολ: 5 , 48′ Σιτόε, 33′, 50′ Ζλάτκοβιτς, 41′ Κοντογουλίδης, 71′ Πλέγας, 81′ αυτ. Ξαγάρας, 84′ Φατιόν…

Οι συνθέσεις…
Μικτή Ευρυτανίας (Αντωνίου): Ρεσίτης, Μπακαλίδης, Πασσάς, Ζαραβέλης, Ντουφεκιάς, Αντωνίου (68′ Φαρμάκης), Κρασιάς, Αθανασόπουλος (46′ Κουτσουπιάς), Κόγιας, Ξαγάρας, Γιαννακόπουλος (56′ Καβύρης)…
Παναχαϊκή (Καβακάς): Λαζαρίδης (46′ Σταυριανός, 74′ Παπαδόπουλος), Βαγγελόπουλος (58′ Βασιλαντωνόπουλος), Παληγεώργος (46′ Σπίνουλας), Βιγαρέχο (63′ Λίτσης), Σιτόε (65′ λ.τρ. Γκούρτσας, 84′ Δήμας), Κοκκίνης (68′ Χούσα), Καραμανλής (58′ Σταμόγιαννος), Κιάσσος (46′ Φατιόν), Κοντογουλίδης (58′ Κωστόπουλος), Ζλάτκοβιτς (63′ Χοτζάλι), Μαραγκουδάκης (68′ Πλέγας)…
Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
Βοηθοί: Γιώργος Δροσίνης - Μίλτος Ελ Ταχάν (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

3) Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΚΕΡΚΥΡΑ 1-0

Αντίο στο... Καρπενήσι με νίκη για την Παναχαϊκή, που επικράτησε της Κέρκυρας με 1-0, χάρις στο γκολ του Μαραγκουδάκη στο 37ο λεπτό... Οι "ροσονέρι" είχαν την υπεροχή σε ένα μέτριο ποιοτικά ματς και χρειάστηκε το στημμένο (σ.σ. φάουλ) του Κώστα Κιάσσου, με την μπάλα να χτυπάει στο εσωτερικό του δεξιού δοκαριού πριν ο  Μαραγκουδάκης πετύχει το 1ο του γκολ με την νέα του ομάδα.

Οι συνθέσεις...
Παναχαϊκή (Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγεώργος (65΄ Σπίνουλας), Βαγγελόπουλος (71΄ Σταμόγιαννος), Κοκκίνης (58΄ Κωστόπουλος), Λίτσης (52΄ Βιγιαρέχο), Κιάσσος (73΄ Χούσα), Καραμανλής (79΄ Δήμας), Μαραγκουδάκης (52΄ Βασιλαντωνόπουλος), Ζλάτκοβιτς (65΄ Πλέγας), Σιτόε (65΄ Χοτζάλι), Κοντογουλίδης (79΄ Μπερτέν)
Κέρκυρα (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης (31΄ Γκίνης, 46΄ Βρονταράς), Βλάχος (31΄ Κονισπολιάτης, 62΄ Ασίγκμπα), Αρμένης (46΄ Κουτσόπουλος), Βενέτης (46΄ Πετρόγιαννης), Παππάς (46΄ Καραγιαννίδης), Ναγιάρ (46΄ Κρητικός), Ανδρεόπουλος (46΄ Γυφτοκώστας, 73΄ Ελληνίδης), Καραδέμητρος (46΄ Χανδρινός), Γκόμεζ (46΄ Κοντός), Κουλούρης (46΄ Γεωργακόπουλος), Σουάνης (46΄ Μεντής)
Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
Βοηθοί: Βαγγέλης Λαθύρης - Γιώργος Δροσίνης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

4) Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ 1-1

Στο "Χ" έμειναν Παναχαϊκή και Καλλιθέα, στο φιλικό στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στη μνήμη του αποθανόντα προέδρου των "μπλε" Νίκου Σαλευρή...Στο 36’, η ομάδα της Αθήνας άνοιξε το σκορ με τον Λούκα, που βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Παναχαϊκής και από το ύψος του πέναλτι με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα...

Το τελικό 1-1 πέτυχε ο Σιτόε, έπειτα από προσωπική ενέργεια του Μαραγκουδάκη στο 60' λεπτό της αναμέτρησης…

Οι συνθέσεις...
Παναχαϊκή (Καββακάς): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Λίτσης, Βαγγελόπουλος, Κοκκίνης, Κιάσσος, Καραμανλής, Μαραγκουδάκης, Σιτόε, Κοντογουλίδης, Βασιλαντωνόπουλος.
Στο Β΄μέρος έπαιξαν και οι: Μπερντέν, Σπίνουλας, Σταυριανός, Βιγιαρέχο, Ζλάτκοβιτς, Χοτζάλι, Πλέγας, Δήμας, Κωστόπουλος. Δεν έπαιξαν οι Φατιόν και Μασούρας.
Καλλιθέα (Βαζέχα): Κατσούλης, Μουσταφίδης, Παγώνης, Φαγέ, Χριστοφιλέας, Κατσικογιάννης, Λούκας, Καλλιμνιώτης, Χαϊκάλης, Ντακολ Ατματζίδης.
Στο β' μέρος έπαιξαν οι: Θεολόγου, Σταύρου, Σεμπέκος.

5) Σάββατο 24 Αυγούστου 2013
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-1

Με τον Κώστα Κιάσσο να... ανοίγει λογαριασμό, η Παναχαϊκή επικράτησε του Βύζαντα με 1-0 στο Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων. Οι Αχαιοί,  που στο 50' είδαν να ακυρώνεται ως οφσάιντ το τέρμα του Ζλάτκοβιτς, πήραν τη νίκη 5 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, με το απευθείας χτύπημα φάουλ του Κρητικού μέσου...

Οι συνθέσεις...
Βύζας Μεγάρων (Αυλωνίτης): Λούκιτς, Ταμπάκης, Μανδύλης, Γκαιδατζής, Σπανός, Αρναρέλλης, Παπαευθυμίου, Γιάντριτς, Μπέλερης Μαρίνης, Μαζιώτης.
Αγωνίστηκαν και οι: Αργυρίου, Τσακιράκης, Μιχαλόπουλος, Σταμέλος, Πάντου, Μπέχλης, Παπαδημητρίου.
Παναχαϊκή (Καβακάς): Σταυριανός, Παληγιώργος, Βιγιαρέχο, Κωστόπουλος, Μπερτέν, Καραμανλής, Φατιόν, Κιάσσος, Μαραγκουδάκης, Ζλάτκοβιτς, Σιτόε.

6) Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2-0

Ήττα στον αγωνιστικό χώρο και στο... γόητρο για την "βασίλισσα", που στο γειτονικό Αίγιο, αντιμετώπισε τον τοπικό Παναιγιάλειο, από τον οποίο δέχτηκε 2 τέρματα...

Οι "ροσονέρι" δεν βλέπονταν κόντρα στους "Πασάδες" και απογοήτευσαν τους φίλους τους που ταξίδεψαν στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Ο Βασίλης Μπούνας στο 49', μετά την κάθετη πάσα του Παπαχρήστου και ο Λαζανάς στο 70' μετά το γέμισμα του Ακπαρίδη από την άμυνα (από απόσταση 40 μέτρων) και την κεφαλιά πάσα του Φλίγκου, ήταν οι σκόρερ των δύο τερμάτων που έκριναν το πρώτο τοπικό ντέρμπι της χρονιάς...

Οι συνθέσεις...
Παναγιάλειος (Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Αγουρίδης, Παπαχρήστος, Τ. Παπαδόπουλος, Ιωάννου, Ρεκλείτης, Γκοτσούλιας, Μπούνας, Φλίγκος, Αλεξαντροβιτς, Σκαρτσίλας.
Β' μέρος: Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Ρέλλας, Σούλης, Ακπαρίδης, Μαυρόπουλος, Λαζανάς, Διαμαντόπουλος, Παπαδόπουλος Γ..
Παναχαϊκή (Καβακάς): Σταυριανός, Παληγεώργος, Κωστόπουλος (23' Βαγγελόπουλο, 74' Πλέγας), Μπερντέν, Βιγιαρέχο, Ζλάτκοβιτς (41' Βασιλαντωνόπουλος), Σιτόε (62' Φατιόν), Κοντογουλίδης, Καραμανλής, Κιάσσος, Μαραγκουδάκης.
Διαιτητές: Παπαδόπουλος (Γκαβέρας - Οικονόμου).
4ος βοηθός: Τσιρογιάννης.

7) Τετάρτη 31 Αυγούστου 2013
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 0-0

Νερόβραστο... 0-0 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο για την Παναχαϊκή, που υποδέχτηκε έναν ακόμη από τους προσεχείς αντιπάλους της στην "Football League", τον Αχαρναϊκό, με τον οποίο έμειναν σε μια αναμέτρηση χωρίς τέρματα...

Οι συνθέσεις...
Παναχαϊκή (Καβακάς): Σταυριανός, Σπίνουλας, Βιγιαρέχο, Μπερτέν, Βαγγελόπουλος, Κιάσσος, Πλέγας, Φατιόν, Ζλάτκοβιτς, Μαραγκουδάκης, Κοντογουλίδης.
Έπαιξαν και οι: Παληγεώργος, Κωστόπουλος, Κοκκίνης, Λίτσης, Δήμας, Σιτόε, Βασιλαντωνόπουλος, Καραμανλής.
Αχαρναϊκός (Στράτζαλης): Βασιλειάδης, Χριστόπουλος, Παραράς, Μωυσιάδης, Σικαλιάς, Παπαδόπουλος, Ντάλλας, Νιάρος, Μιρτσέτα, Καλογερόπουλος, Σάνον.
Έπαιξαν και οι: Παγούδης, Δημόπουλος, Μακρυγιάννης, Νεόφυτος, Ογκουνσότο, Παπαναστασίου.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ