ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Οφρυδόπουλος: "Ουδέποτε παραιτήθηκα. Με έδιωξαν... ραδιοφωνικώς!!!"

Για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του από την ΠΑΕ Παναχαϊκή, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μιλάει για το πέρασμα του από την Πάτρα και πολλά ακόμη γύρω από την Παναχαϊκή, στον Αλέξη Σπυρόπυλο και τον ΣΠΟΡ FM 94,6...

Ο Αθηναίος τεχνικός μίλησε στον γνωστό δημοσιογράφο και από αυτά που είπε, βγήκαν πολλά συμπεράσματα σχετικά με μια πρώτη τοποθέτηση του για την αποχώρηση του. Σίγουρα ο κόσμος ίσως και να περίμενε και κάποια περισσότερα από τον Οφρυδόπουλο, ο οποίος αν μη τι άλλο μίλησε σε πρώτο ενικό για την Παναχαϊκή, δείχνοντας το δέσιμο του με αυτήν και τον κόσμο. Πολλά από αυτά χωρούν τεράστια συζήτηση, όπως το οικονομικό και βεβαίως τις χαμένες μεταγραφικές περιόδους του 2018-19, αλλά και την αλλαγή στα διοικητικά που ουσιαστικά τον έθεσε εκτός ομάδας, όπως μάθαμε... μέσω ραδιοφώνου!!!

ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ...
Σωκράτης Οφρυδόπουλος
: "Από την στιγμή που αποχωρήσαμε, άλλαξε η νοοτροπία, ο σχεδιασμός και το αγωνιστικό προφίλ και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο."

"Εμείς στοχεύσαμε στην ανάπτυξη και την οργάνωση των υποδομών. Στην επιστροφή των φιλάθλων. Θέλαμε η ομάδα να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία και να παίζει καλό και σύγχρονο ποδόσφαιρο."

 "Να γίνει η ομάδα υπόθεση της πόλης και της περιοχής."

"Ο κόσμος επέστρεψε. Τα πάντα έχουν χώρο και χρόνο και εξαρτάται ποιο δρόμο επιλέγει. Θες με νεαρούς, με εκκολαπτόμενους, με τοπικούς παίκτες ή με έτοιμους. Αν πας με έτοιμους έχεις την οικονομική δύναμη να το κάνεις;"

"Ο κόσμος ήταν απαιτητικός και αυτό μας έκανε καλό. Είναι κοινώς αποδεκτό ότι όπου περάσαμε αυτά τα 2,5 χρονιά, σχεδόν 2 σεζόν, έπαιζε ποδόσφαιρο. Ήξερε τι θα κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο."

"Φέραμε έτσι τον κόσμο στο γήπεδο. Ο κόσμος αγκάλιασε την ομάδα. Υπήρχε καλή αύρα ανάμεσα σε παίκτες-προπονητή και κόσμο."

"Δεν έχω μιλήσει ποτέ μου μέχρι σήμερα. Το να νιώθει ο παίκτης ότι είναι αποδεκτός είναι πολύ σημαντικό. Έπαιζε χωρίς κόμπλεξ. Ο κόσμος της Πάτρας ξέρει ποδόσφαιρο και έτσι ήρθε σε δεύτερη μοίρα το αποτέλεσμα… παίζαμε για να νικήσουμε αλλά όχι με οποιοδήποτε κόστος."

"Υπήρξε διαφωνία μεταξύ του τεχνικού διευθυντή που είπε για 6αδα. Ο πρωταθλητισμός δεν είναι μόνο να πάρεις το πρωτάθλημα"

"Τα προβλήματα δεν ξεκίνησαν τον Νοέμβρη, άλλα από το καλοκαίρι που έφυγαν κάποια πρόσωπα, αλλά αυτό δεν το γνωρίζει ο κόσμος. Κωλυσιεργήσαμε λόγω των αλλαγών, χάσαμε παίκτες, αλλάξαμε πλάνο. Εμείς είχαμε προετοιμαστεί, είχαμε κάνει σκάουτινγκ, είχαμε καταλήξει στις μεταγραφικές επιλογές. Πάγωσαν οι εξελίξεις, έγινε επανασχεδιασμός..."

"Εμείς βασιστήκαμε πιο πολύ στην δουλειά και όχι στο οικονομικό. Γνωρίζω ότι μόνο το 1/3 του μπάτζετ απασχολούσε η ανδρική ομάδα. Από το 1,5 εκ., δεν γνωρίζω που κατέληγαν τα 2/3."

"Ποιος φεύγει αν πας καρφί για άνοδο και είσαι στο -2; Ουδέποτε παραιτήθηκα. Το άκουσα στο ραδιόφωνο την Τρίτη και την Τετάρτη το πρωί ήρθε άλλος στην προπόνηση, ο υπηρεσιακός προπονητής, ο κ. Καραπίτσος."

"Πιστεύω θα τα καταφέρναμε να ανέβουμε."

"Είναι οξύμωρο ότι παρουσιάζεται σαν επιτυχία ότι η ομάδα θα παίξει στην Super League 2."

"Εμείς δεν είχαμε γήπεδο να κάνουμε προπόνηση." Υπήρχαν προβλήματα στην καθημερινότητα και εκεί αποκτάς δυσκολίες."

"Αφήσαμε μια παρακαταθήκη με καλούς και νέους παίκτες, που μπορούν να δείξουν πράγματα. Η Παναχαϊκή να πατήσει πάνω τους. Ας είναι κοντινός ο δρόμος που θα ακολουθήσουν, αν δεν θέλουν να πατήσουν πάνω στον δικό μας, αλλιώς ας αλλάξουν ρότα."

"Μεταγραφές τον Ιανουάριο δεν κάναμε λόγω οικονομικών προβλημάτων. Διευθετήσαμε τελευταία μέρα τα χρέη αλλά χάσαμε την μεταγραφική περίοδο, δεν μας το επέρτεψαν οι οικονομικές μας δυνατότητες. Αντί για να αντικαταστήσουμε τους 2 που έφυγαν, ήρθαν 4 αμφιβόλου ποιότητας. Τα παιδιά ήταν ανενεργά, δεν είχαν αγώνες στα πόδια τους. Δώσαμε ότι άξιζε ο καθένας τους. Σε εμάς ο καλύτερος παίζει, αυτό είναι το μότο μας."

"Ήρθε ο Φώτης Παπαπαναγής. Έδωσε την ίδια κατεύθυνση στις ομάδες Κ19, Κ17, Κ15 να ακολουθούν την ανδρική ομάδα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Ηλίας Κυριακίδης. Αν συνεχιζόταν αυτό θα είχε πολλά αποτελέσματα για την Παναχαϊκή."

"Εισπράττω κι εγώ και ο Ηλίας ότι το μεγαλύτερο ποσοστό αγαπούσε αυτό που γινόταν μέχρι μέσα Μαρτίου. Ότι υπήρχαν ειλικρινείς άνθρωποι. Δεν είναι κακό να κάνεις κάτι, κακό είναι να μην κάνεις τίποτα."

"Δίκαια είναι πρώτος ο Βόλος. ξεκίνησε εξαιρετικά και ξέφυγε, με 3-4 ξένους έμπειρους, στον α' γύρο έτρεχε 2 ρυθμούς πάνω από τις πρώτες ομάδες. Και η αντοχή στην Β' Εθνική παίζει ρόλο. Και εμένα μου άρεσε και εμείς προσπαθήσαμε να βάλουμε στα παιδιά σε προπόνηση σε υψηλή ένταση. Ο παίκτης μπορεί να πάθει κάτι αν δεν κάνει προπόνηση, όχι αν κάνει. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο Βόλος είναι 1ος."

"Έβαζα και τον Πλατανιά στα φαβορί για άνοδο. Κράτησε αρκετούς παίκτες όπως και η Κέρκυρα, η Δόξα Δράμας που 2 χρόνια έχει εξαιρετικό ιδιοκτήτη και δεν ανέβηκε κατηγορία, υπάρχει ο Ηρακλής. Τον Πλατανιά τον είδαμε στο γήπεδο. Εξαιρετικός προπονητής ο Γιάννης ο Τάτσης και χαίρομαι πολύ για αυτόν. Ομάδα που δίκαια είναι στις υψηλές θέσεις."

"Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον 13ο και τον 2ο της Football League. Έχουν μεγάλο πλεονέκτημα οι ομάδες της Super League, αλλά το ποδόσφαιρο είναι το πιο απρόβλεπτο άθλημα. Δύο διαφορετικές ομάδες."

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ