ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Οριστική αναβολή με το Καναλάκι λόγω COVID-19!!!

Ούτε τώρα τελικά θα ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Παναχαϊκής στο 2022, αφού το προγραμματισμένο παιχνίδι των "ροσονέρι" με τον Αχέροντα Καναλακίου την Κυριακή 16/01 στην Αγυιά για την 14η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής, δεν θα διεξαχθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού σε 7 ποδοσφαιριστές και μέλη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδα της περιοχής της Πάργας...

Οι "ροσονέρι" που ήταν ενήμεροι τις τελευταίες μέρες για τα κρούσματα που ανακοίνωσε η ομάδα του Καναλακίου και περιμένοντας την εξέλιξη, έμαθαν τελικά το μεσημέρι της Παρασκευής 14/01 ότι δεν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, αφού η αντίπαλη ομάδα, απέστειλε 7 επιβεβαιωμένα κρούσματα ποδοσφαιριστών (μετά από μοριακό έλεγχο) στην ΕΠΟ, η οποία αποφάσισε την αναβολή του ματς.

Έτσι για μια ακόμη φορά έχουμε ανατροπή στο πρόγραμμα των Αχαιών, που τελικά θα αγωνιστούν με την Αναγέννηση Αρτας εκτός έδρας, την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου που μας έρχεται για την τελευταία αγωνιστική του α' γύρου του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής...

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Καναλακίου:
«Ο ΠΑΣ Αχέρων ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για την COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και μέλη της τεχνικής ηγεσίας, ανιχνεύτηκαν νέα κρούσματα κορονοϊού, με αποτέλεσμα ο προγραμματισμένος για την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 αγώνας με την Παναχαϊκή στο Στάδιο Παναχαϊκής τελικά να ματαιώνεται.
Ο ΠΑΣ Αχέρων, έστειλε προς την αρμόδια επιτροπή της Γ´ Εθνικής, τα αποτελέσματα των τεστ με αίτημα για αναβολή του αγώνα με βάση τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα και η ανακοίνωση της τελικής απόφασης ήταν η αναβολή του αγώνα από την διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος.
Υπογραμμίζεται ότι τηρώντας απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι ασθενείς έχουν τεθεί ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό ώστε να περιοριστεί η διασπορά στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.
Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση σε όσους νοσούν, και να ξεπεράσει η οικογένεια μας γρήγορα αυτήν τη δοκιμασία!».

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ