ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Να επιστρέψει στις νίκες...

panaxa_loutraki_video

Μετά το σοκ της Τετάρτης στην Τρίπολη από τον Παναρκαδικό, η Παναχαϊκή γυρίζει στην Αγυιά και υποδέχεται τον Αστέρα Αμαλιάδας, στην 10η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ' Εθνικής, με μόνο στόχο την επιστροφή στις νίκες και την παραμονή στην κορυφή και το +4 από τους Αρκάδες...

ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ...
Διαιτητής: Ανδρέας Βλάχος (ΣΔΠ Ανατολικής Αττικής)
Βοηθοί: Γουρνάς και Γκόντα (ΣΔΠ Ανατολικής Αττικής)

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες ο κόσμος αναμένεται να στηρίξει την προσπάθεια των "ροσονέρι" που περιμένουν να γεμίσει η Αγυιά κόντρα στην ομάδα της Αμαλιάδας...

[message_box title="ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΟ - ΜΑΣΤΡΑ..." color="red"]Το Σάββατο το μεσημέρι ανακοινώθηκε η αποστολή της Παναχαϊκής για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Αμαλιάδος (3μ.μ.) στο Στάδιο Παναχαϊκής.

Ο προπονητής Σωκράτης Οφρυδόπουλος που δεν υπολογίζει στους τραυμαυτίες Κώστα Κωνσταντινίδη και Ανδρέα Μαστραντωνάκη, ανακοίνωσε την αποστολή που περιλαμβάνει τους εξής παίχτες:
Βρονταράς, Χαλκιάς, Βλάχος, Λαμπρόπουλος, Αδαμόπουλος, Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης, Παπαδόπουλος, Μπιτσάκος, Φωτάκης, Γκίνο, Πιτταράς, Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης, Σιαλμάς, Μωραΐτης, Στεργίδης και Γεωργαντόπουλος...

Εκτός αγωνιστικών πλάνων του τεχνικού της "βασίλισσας" για το συγκεκριμένο παιχνίδι έμειναν οι Ζιώγκας, Σούλης Β., Σούλης Στ., Βασιλείου, Τσαφταρίδης, Κωνσταντακόπουλος, Δημητρίου, Χούσα και Πολυχρόνης.

Η αποστολή της ομάδας με αρχηγό τον Τάκη Κυριακόπουλο κατέλυσε το Σάββατο στις 7μ.μ. στο ξενοδοχείο «Τζάκι».

* Όσοι ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν αύριο το πρωί στο γήπεδο της Αγυιάς.[/message_box]

Αξίζει να σημειωθεί για τους φίλους της ομάδας που θα μεταβούν στο γήπεδο, πως δεν θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων της αυριανής αναμέτρησης της Παναχαϊκής με τον Αστέρα Αμαλιάδας αφού τα 3.000 εισιτήρια που έχουν τυπωθεί θα είναι στην διάθεση των φιλάθλων την Κυριακή το μεσημέρι.

Τα εκδοτήρια στο γήπεδο της Αγυιάς θα ανοίξουν δυο ώρες πριν την έναρξη της αυριανής αναμέτρησης για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Στην Παναχαϊκή Συμμαχία περιμένουν αρκετό κόσμο στο γήπεδο και οι έλεγχοι στην είσοδο των φιλάθλων θα είναι πιο αυστηροί ώστε να μην υπάρχουν διαρροές στα εισιτήρια.

[message_box title="ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ..." color="red"]Από την Παναχαϊκή Συμμαχία ανακοινώθηκε η πολιτική που θα ισχύσει για τα εισιτήρια στο γήπεδο της Αγυιάς για τον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα Αμαλιάδος.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 10 ΕΥΡΩ...
Η Γενική Είσοδος ορίζεται στα 10 ευρώ τόσο για τη Θύρα 2 όσο και για τη Θύρα 3.

Τα εισιτήρια των 10 ευρώ μπορούν να καθήσουν σε όποια Θύρα επιθυμούν. Είτε δηλαδή στη ΘΥΡΑ 2 είτε στη ΘΥΡΑ 3 στα σημεία των κερκίδων φυσικά που προορίζονται για τα εισιτήρια.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 5 ΕΥΡΩ...
Εισιτήρια των 5 ευρώ θα διατίθενται σε φοιτητές, ανέργους, μαθητές (13 έως 17 ετών) και ΑΜΕΑ. Τόσο για την αγορά του εισιτηρίου όσο και για την είσοδο στο Στάδιο είναι απαραίτητη η επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας.

Τα εισιτήρια των 5 ευρώ μπορούν να καθήσουν σε όποια θύρα επιθυμούν. Είτε δηλαδή στη ΘΥΡΑ 2 είτε στη ΘΥΡΑ 3 στα σημεία των κερκίδων φυσικά που προορίζονται για τα εισιτήρια.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...
Ισχύουν κανονικά οι αριθμημένες θέσεις για τις κατηγορίες ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ VVIP, VIP, CHAMPION, FAMILY2 και FAMILY3.

Υπενθυμίζουμε στους κατόχους των εισιτηρίων ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ FAN και PANACHA ότι οι θέσεις τους δεν είναι αριθμημένες.

Σε περίπτωση βροχής οι κάτοχοι των Εισιτηρίων Διαρκείας της Θύρας 2 έχουν τη δυνατότητα, εφόσον επιθυμούν, να καθίσουν στην Θύρα 3 (σκεπαστή).

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...
Υπενθυμίζουμε ότι με απόφαση της Παναχαϊκής Συμμαχίας όλες οι γυναίκες όπως ήδη έχει ανακοινωθεί θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στο γήπεδο της Αγυιάς για όλη τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Επίσης όπως έχουμε ήδη γνωστοποιήσει και εφαρμόσει από την αρχή της φετινής αγωνιστικής χρονιάς όλα τα παιδιά έως 12 ετών έχουν τη δυνατότητα να μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο αρκεί να συνοδεύονται από ενήλικο.

ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ...
Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Αστέρα Αμαλιάδος θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου αύριο από τις 13.30 το μεσημέρι.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ...
Οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι θα έχουν δικαίωμα εισόδου μόνο εφόσον φέρουν τη δημοσιογραφική τους ταυτότητα ή την σχετική διαπίστευση.

ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥ...
Ανακοινώνεται τέλος ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των θεατών τα κυλικεία του γηπέδου θα λειτουργούν σε όλες τις Θύρες κανονικά. Υπενθυμίζεται ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο με πλαστικά μπουκάλια νερού (είτε σφραγισμένα είτε ανοιχτά) για λόγους ασφαλείας.[/message_box]

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ