ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Μ. Παπαχρονόπουλος: Χάρισε τα οφειλόμενα και αναχωρεί για νέο προορισμό...

Αποτελεί έναν παίκτη με τεράστιες δυνατότητες που κατάφερε χωρίς καν να εδραιωθεί -σε διάρκεια- στην ομάδα να αγαπηθεί όσο λίγοι! Πατρινός, με μεγάλη αγάπη για τον σύλλογο, έδειξε να είναι ο... διάδοχος στην φουρνιά των αμυντικών χαφ της ομάδας που ξεχώρισαν (π.χ. Μουστακόπουλος), αλλά έμελλε και αυτός να αποχωρήσει από την ομάδα που του φέρθηκε χωρίς σεβασμό.

Γεννημένος στις 30 Μαρτίου 2002 (21ετών), ο Μανώλης Παπαχρονόπουλος, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πατραϊκού, συνέχισε στον Παναθηναϊκό (11-13 ετών) και μετά από ένα σύντομο πέρασμα απ' τον Κεραυνό Αγ.Β., βρέθηκε στα 15 του στην Παναχαϊκή, μέλος της σπουδαίας φουρνιάς που συγκέντρωσε ο Φώτης Παπαπαναγής στα χρόνια της Συμμαχίας (με Μικέδες, Ταρνάρη, Θεοφανόπουλο, Σουγλέρη, Ψαθογιαννάκη, Τάχο, Νέο και πολλούς άλλους), παίζοντας σε μεγαλύτερα ηλικιακά πρωταθλήματα, ξεχώρισε με το πάθος του, την αγωνιστικότητα του και την επαγγελματικότητα του!

Ο νεαρός αμυντικός-μέσος ανέβηκε γρήγορα τα σκαλιά μέχρι την ανδρική ομάδα, με ένα μικρό διάλλειμα στον Αμβρακικό Λουτρού (δόθηκε δανεικός την περίοδο του κορονοΐου) το καλοκοκαίρι του 2021 και έκτοτε στην ανδρική ομάδα της Παναχαϊκής.

Σε αυτήν πήρε λίγες συμμετοχές, αλλά ξεχώρισε τόσο που έγινε ένας από τους λίγους που ο κόσμος αναζητούσε να βλέπει με την ριγωτή. Παράλληλα, ο "Μανόλο" πέρασε στο Πανεπιστήμιο και την Σχολή του ΤΕΦΦΑ Αθηνών (σ.σ. με μεταγραφή από τα Τρίκαλα). Τότε και με δεδομένο ότι δεν υπολογιζόταν, ζήτησε να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Αθήνας για να συνδιάσει τις σπουδές με το ποδόσφαιρο, αλλά η ΠΑΕ του αρνήθηκε, κρατώντας τον στην Πάτρα.

Ακόμη κι έτσι δεν μίλησε. Παρέμεινε στο ρόστερ, αγωνίστηκε όπου και όταν το ζητήσανε, και όπως ανακοίνωσε στις 29 Ιουνίου, αποφάσισε να μην συνεχίσει στους "ροοσονέρι"...

Αυτό που δεν είπε, είναι ότι αποφάσισε να αποδεσμευτεί από την ομάδα, μετά από συμφωνία που είχε με τους διοικούντες του συλλόγου, «χαρίζοντας» τα οφειλόμενα του συμβολαίου του στην «κοκκινόμαυρη» ΠΑΕ, κάτι που σίγουρα δεν ήταν υποχρεωμένος να κάνει.

Ο Παπαχρονόπουλος αναζητεί ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του που λογικά θα είναι στην πρωτεύουσα για να  μπορεί παράλληλα να παρακολουθεί την σχολή του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ένα παιδί που θα μπορούσε να αποτελέση την βάση της ομάδας για τα επόμενα χρόνια, που έδειξε την ανιδιοτελή του αγάπη για τον σύλλογο και είναι παράδειγμα πάθους, προσφοράς και μαχητικότητας, δεν θα είναι εδώ.

Βέβαια, με αβέβαιο το μέλλον της ίδιας της ομάδας, πως θα μπορούσε και αυτός και όλοι οι άλλοι να παραμείνουν...

Μέχρι οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν, θα έχουμε να θυμόμαστε τον "Μανόλο" να σφίγγει τις γροθιές, να παλεύει, να μάχεται, να μπαίνει πρώτος σε όλους τους καυγάδες για να υπερασπιστεί τους συμπαίκτες του, το σήμα και το όνομα της ομάδας, με χάι-λάιτ το γκολ του με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο, αλλά και τις περσινές του εμφανίσεις.

Μανωλάκη, καλή συνέχεια...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ