ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Μ. Παπαχρονόπουλος: "Η αγάπη του κόσμου ήταν πολύ δυνατή!" (Video)

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής, Μανώλη Παπαχρονόπουλου, έπειτα από τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ (2-1) για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ ανόδου της Γ’ εθνικής...

Δείτε το βίντεο και διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο νεαρός άσσος της Πατρινής ομάδας, Μανώλης Παπαχρονόπουλος: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, η ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ ήταν πολύ καλή και δυνατή. Εμείς παίξαμε για να κάνουμε τη δουλειά μας, έτσι έγινε και πετύχαμε άλλη μία νίκη. Αυτό που κάνουμε κάθε μέρα στην προπόνηση, δουλεύουμε καλά, είμαστε καλά μεταξύ μας και αυτό βγήκε και προς τα έξω»

Για τον κόσμο: «Ήταν πολύ σπουδαίο αυτό που έγινε σήμερα, ειδικά με αυτές τις συνθήκες και τη ζέστη, η αγάπη του κόσμου ήταν πολύ δυνατή, δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα για έναν ποδοσφαιριστή. Αυτό το πάρτι, αυτή η ατμόσφαιρα, να βλέπεις αυτή την εξέδρα, να γίνεται ένα με αυτούς, να συμμετέχεις στους πανηγυρισμούς».

Για την παρουσία του: «Στόχος όλων των παιδιών που παίζουν σε τέτοιες ομάδες είναι να κάνουν το βήμα στους ‘μεγάλους’, εμείς που ζήσαμε αυτή τη χρονιά με τις λύπες και τις νίκες, για κάποια παιδιά είναι όνειρο να παίξουν σε τέτοια ομάδα με τέτοιο κόσμο και την αγάπη που δείχνει. Είναι ο στόχος όλων των παιδιών…»

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ