ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Με "Λούμπα", "Μούστα" και... αλλαγές

Με βασικές επιστροφές αυτές του Νίκου Λουμπαρδέα, του Γιώργου Μουστακόπουλου αλλά και την διαθεσιμότητα του Σούλη και νέο πρόσωπο τον νεαρό Αντωνακόπουλο, η Παναχαϊκή ετοιμάζεται για τα Τρίκαλα ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την τοπική ομάδα για την 25η αγωνιστική...

Οι "ροσονέρι" είδαν τον αρχηγό του να επιστρέφει και δίνει σημαντική λύση στον προπονητή της ομάδας, που έχοντας να αντιμετωπίσει τους τραυματισμούς (Ντάσιος, Κόβασετς) και τις τιμωρίες (Τσελεπίδης - Αργυρόπουλος), είδε την τύχη να του... χαμογελά, δίνοντας του δύο πολύτιμα εργαλεία ενόψει του αυριανού αγώνα...

Αναλυτικά το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ...

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της Παρασκευής (5/4), ο προπονητής της Παναχαϊκής Σάκης Τσιώλης, ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει το Σάββατο (6/4) για τα Τρίκαλα.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: 

Κολοβούρης, Σούλης, Coll, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος, Λουμπαρδέας, Μαυριάς, Μπαστακός, Μουστακόπουλος, Μωραΐτης, Παπατόλιος, Montiel, Πλέγας, Πολυχρόνης, Σταμόπουλος, Σωτηράκος, Φουρλάνος, Mohsni, Πολίμος, Αντωνακόπουλος.

Όσοι έμειναν εκτός θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου (6/4) στο γήπεδο της ομάδας στην Αγυιά.

Η αποστολή της Παναχαϊκής θα αναχωρήσει το μεσημέρι του Σαββάτου (6/4) για τα Τρίκαλα με αρχηγό τον Τάκη Κυριακόπουλο, ενώ οι "κοκκινόμαυροι" θα κάνουν και ένα χαλάρωμα στην πόλη των Τρικάλων.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ