ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Με απουσίες, αλλά... ψυχολογία

Μόνο εύκολο δεν θα είναι το Κυριακάτικο ματς της Παναχαϊκής με την Δόξα Δράμας στην Αγυιά, για την 18η αγωνιστική της "S.L.2", αφού οι "μαυραετοί" χωρίς άγχος, με γεμάτες τσέπες και καλή διάθεση έρχονται στην Πάτρα για να πάρουν το καλύτερο...

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου με χαλάρωμα και οι Δραμινοί ακολούθως αναχώρησαν για την πρωτεύουσα της Αχαΐας. Στο ταξίδι ο προπονητής της Δόξας Θανάσης Κολιτσιδάκης δεν υπολογίζει σε 7 ποδοσφαιριστές...

Ο Χάμοντ έμεινε εκτός λόγω προβλήματος στο δικέφαλο. Ο Αγιώτης προσπαθεί να ξεπεράσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς και να είναι έτοιμος για την Τετάρτη. Ο Μπολάκης έκανε μαγνητική που έδειξε θλάση στο δικέφαλο. Ο Βάντερσον δεν προπονήθηκε όλη την εβδομάδα και δεν ακολούθησε στο ταξίδι στην Πάτρα. Ο Ηλιάδης δεν θα κάνει επέμβαση αλλά θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες. Μαζί τους και οι Αγγελόπουλος, Πινδώνης, αλλά και ο εγχειρισμένος Σπυρόπουλος.

Στα ευχάριστα για τους "μελανόλευκους" η αγωνιστική ετοιμότητα του Μενσά που μπήκε αλλαγή στο τελευταίο παιχνίδι και δείχνει να είναι ακόμη πιο έτοιμος και βεβαίως οι πληρωμές που μπήκαν στο ταμείο της ομάδας και έγιναν από τα χρήματα του στοιχήματος.

Στην αποστολή της Δόξας υπολογίζονται οι: Στεφανάκος, Θεοδοσιάδης, Κόντος, Μαρινάκης, Φυτόπουλος, Μαυριάς, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Πετρίδης, Μπελεβώνης, Σαμπανίδης, Παρασκευάς, Τάσιος, Παπαιωάννου, Ρούτσης, Κουτσιανικούλης, Μενσά, Άντερσον, Μπαράνκο, Κυριακίδης, Νιολάκης.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ