ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΣ

Μένει σπίτι και παίζει "ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ" η Παναχαϊκή 2014...

Με τον περισσότερο κόσμο εγκλωβισμένο στο σπίτι, οποιαδήποτε δραστηριότητα είναι πολύ δύσκολη και η προσαρμογή σε αυτή την κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, κυρίως για τα παιδιά.
Έτσι η Σχολή Ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής παρουσίασε τρόπους δημιουργικής απασχόλησης και εκπαίδευσης του νου αλλά και του σώματος, μέσα από το σπίτι, με αρκετή φαντασία και την χρήση του διαδικτύου για… καλό σκοπό, για όσο καιρό θα πρέπει να μείνουν οι αθλητές της ακαδημίας «εντός έδρας».

Σε αυτά βρίσκουμε από ηλεκτρονικά βιβλία για ανάγνωση, θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, επισκέψεις σε ελληνικά μουσεία και ψηφιακά παιχνίδια σε αυτά, δημιουργία θεάτρου σκιών στο σπίτι, 25 πειράματα για παιδιά σε 5 λεπτά, δημιουργία επιτραπέζιου παιχνιδιού από το σπίτι και πολλά ακόμη.

Σε αυτό προσθέστε μια λίστα από 50 παιχνίδια προσαρμοσμένα να παιχτούν στο σπίτι, κυρίως για παιδιά μικρότερης ηλικίας. Μπόουλινγκ με άδεια μπουκάλια νερού, χόκεϊ με σκούπες για μπαστούνια, αγώνες με μαξιλάρια, γιόγκα για παιδιά, χιονοπόλεμος με χαρτομάντιλα ή βαμβάκι σε μορφή μπάλας, αυγοδρομίες και ακόμη πάρα πολλά που θα γεμίσουν σίγουρα δημιουργικά τον χρόνο των παιδιών.

Επίσης, οι προπονητές και το επιτελείο της Σχολής δημιούργησαν ένα βίντεο προπόνησης για τις μεγαλύτερες ηλικίες, με γυμναστική και ασκήσεις τεχνικής μέσα στο σπίτι.

Δείτε το βίντεο (ΕΔΩ)

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ