ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΑΙΔΕΣ

(Κ16): Ήττα με παράπονα στην Παιανία...

Μετά από αναβολή μιας αγωνιστικής αφού δεν έπαιξαν με την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή, η Κ16 της Παναχαϊκής, ταξίδεψε στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού
στην Παιανία για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος «Attica», όπου και ηττήθηκε με 2-1.

Οι Πατρινοί προηγήθηκαν με τον Σουγλέρη μόλις στο 10ο λεπτό, αλλά λίγα λεπτά μετά ο Κωστόπουλος με αυτογκόλ ισοφάρισε άθελα του για τους «πράσινους» και τελικά ο Παναθηναϊκός με ακόμη ένα γκολ στο 38’ πήρε τη νίκη.

Μετά το τέλος, οι Αχαιοί εξέδωσαν ανακοίνωση για την φιλοξενία...

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να αναφερθεί δημόσια σε ένα περιστατικό που σε καμία περίπτωση δεν τιμά τον Παναθηναϊκό που είναι ένας σύλλογος με τεράστια ιστορία. Στον αγώνα της Κ-16 για το πρωτάθλημα «Attica» στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας με την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού, οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας έτυχαν μίας τουλάχιστον κακής φιλοξενίας. Οι γηπεδούχοι δεν παρείχαν ως είθισται φιάλες νερού στο τέλος του αγώνα, ενώ δεν υπήρχε καν νερό για να κάνουν το απαραίτητο μπάνιο οι ποδοσφαιριστές μας μετά το τέλος του αγώνα!  Λυπούμαστε ιδιαίτερα για αυτή την αντιμετώπιση που επιφύλαξαν στην ομάδα μας, ειδικά από τη στιγμή που εμείς όταν φιλοξενούμε κάποιο σωματείο προσπαθούμε πάντα να παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες στους αντιπάλους μας. Από ένα σύλλογο με το μέγεθος του Παναθηναϊκού περιμέναμε πολλά περισσότερα».

Η σύνθεση...
Παναχαϊκή Κ16 (Σακελλαρόπουλος): Μ. Μικές, Ταρνάρης, Λ. Μικές, Γιώτης, Κωστόπουλος, Πετρόπουλος, Ψαθογιαννάκης, Τάχο, Παπαχρονόπουλος, Πάκος, Νέος, Σουγλέρης.
Έπαιξαν και οι: Χριστόπουλος, Αποστολόπουλος, Πλούμης, Θωμάς, Κουνάβης, Γασπαρινάτος, Στασινόπουλος...

Η Παναχαϊκή παραταγμένη στην Παιανία...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ