ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Κρίνεται η... ζωή της

Σε μια χρονιά... "Σκωτσέζικο ντούς", η Παναχαϊκή κατάφερε να βρεθεί από το ζενίθ στο ναδίρ και σήμερα, μια στροφή πριν το τέλος, υποδέχεται τον Ηρόδοτο στην 29η  -και προτελευταία- αγωνιστική της «Football League» όπου θέλει μόνο τη νίκη, που θα της χαρίσει την συμμετοχή στην επόμενη «Super League 2».

Η Παναχαϊκή καλείται να παίξει όλα της τα ρέστα, κόντρα στο «momentum» που την έχει χωρίς νίκη εδώ και 7 αγωνιστικές (4 «Χ» και 3 ήττες), με την τελευταία νίκη να είναι το «2» στην Άρτα, στις 9 Μαρτίου (!)

Μετρημένα κουκιά για τον σχηματισμό…
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο πως ο Τσιώλης θα κρατήσει το 4-2-3-1, χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά μια 11αδα αρκετά πιο κοντά στα πρότυπα της ομάδας που αγωνίζονταν πριν την αρχή του… κακού και των συνεχόμενων απωλειών, αφού τα κουκιά πλέον είναι μετρημένα.

Με τον Σούλη κάτω από τα δοκάρια, τον Πολίμο αριστερά αντί του τραυματία Σταμόπουλου και τον Πολυχρόνη σταθερά στο δεξί άκρο, τους Ντάσιο και Σωτηράκο αντί του βασικού διδύμου στο κέντρο της άμυνας, δηλαδή των Λουμπαρδέα και Τσελεπίδη που απουσιάζουν, με τους Φουρλάνο και Αργυρόπουλο στα αμυντικά χαφ, τον Κολ 10αρι και τους Ελευθεριάδη και Κυνηγόπουλο στα άκρα, έχοντας τον Παναγιώτη Μωραΐτη σαν επιθετική αιχμή.

Βέβαια, κανείς μην απορήσει αν δει Μοσνί αντί για Ντάσιο ή Παπατόλιο αντί του Αργυρόπουλου, αφού ο Τσιώλης στις 4 αναμετρήσεις στον πάγκο της Παναχαϊκής, προσπαθεί εναγωνίως να ταιριάξει πρόσωπα και ρόλους, ώστε να δώσει το δικό του στίγμα στην ομάδα, κάτι που ομολογουμένως δεν έχει πετύχει.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ...
1 Σούλης
24 Κολοβούρης
2 Πολίμος
6 Σωτηράκος
12 Μοσνί
20 Πολυχρόνης
23 Ντάσιος
5 Αργυρόπουλος
7 Μαυριάς
8 Φουρλάνος
9 Ελευθεριάδης
10 Κολ
14 Παπατόλιος
22 Μουστακόπουλος
26 Κυνηγόπουλος
30 Μοντιέλ
77 Κόβασετς
30 Μοντιέλ
45 Μωραΐτης

Πολλοί οι τραυματίες και οι απόντες
Και μέχρι ένα σημείο οι αλλαγές είναι αναμενόμενες, αφού αν σκεφτεί κανείς, στο υπάρχων ρόστερ, υπάρχουν 8 αναγκαστικά απόντες (Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Μπιτσάκος, Μπαστακός και Σταυρόπουλος είναι τραυματίες, Λουμπαρδέας και Πλέγας τιμωρημένοι), ενώ οι Πατάπης, Μασούρας, Αντωνακόπουλος παροπλισμένοι, μαζί με τον Καπούταγλη που συμπληρώνουν την 29αδα του «κοκκινόμαυρου» ρόστερ.

ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ...
Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (ΣΔΠ Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Οικονόμου (ΣΔΠ Δυτ. Αττικής) -
Αθανάσιος Θανασιάς (ΣΔΠ Ηπείρου)
4ος: Κωνσταντίνος Κατοίκος (ΣΔΠ Αθηνών)
Παρατηρητής: Γεώργιος Κωνσταντίνου (ΣΔΠ Αιτ/νιας)

Αήττητη… με Βάτσιο
Ο Αριστείδης Βάτσιος θα διευθύνει το σημερινό παιχνίδι των «ροσονέρι» με τον Hρόδοτο στην Αγυιά, για την 29η αγωνιστική της «Football League». Αυτή θα είναι η 3η φορά που ο εν λόγω ρέφερι από την Δυτική Αττική θα σφυρίξει αγώνα της Παναχαϊκής, μιας και αυτό έχει ξανασυμβεί 2 ακόμη φορές έως τώρα.

Στην 5η αγωνιστική στα Σπάτα και το 1-1 με τον Αήττητο, αλλά και στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου με την Κέρκυρα στην Πάτρα όπου η Παναχαϊκή είχε κερδίσει με 1-0 με γκολ του.  Με 1 νίκη και 1 «Χ», ας ελπίσουμε σήμερα να έρθει ξανά θετικό αποτέλεσμα…

ΕΤΣΙ ΗΡΘΕ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ...
Εν μέσω ταξιδίου βρήκε τον Ηρόδοτο η αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής της αγωνιστικής, με αποτέλεσμα οι Κρητικοί να συνεχίσουν κανονικά το ταξίδι τους, φτάνοντας κανονικά στον προορισμό τους. Έτσι το Σάββατο, αλλά και την Κυριακή, ο Ηρόδοτος προπονήθηκε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, συνεχίζοντας ουσιαστικά την προετοιμασία του ενόψει του σημερινού αγώνα με την Παναχαϊκή. Κανονική προπόνηση είχε το πρόγραμμα για το Σάββατο και χαλάρωμα την Κυριακή, με τον τεχνικό της ομάδας να δοκιμάζει τον τρόπο που θα κατεβεί στο ματς της Αγυιάς.

1 Κασμερίδης (Τ)
75 Τσιλιγγίρης (Τ)
3 Παπαγγελής (Α)
33 Γραικός (Α)
44 Τουγλής (Α)
55 Ανδρέου (Α)
77 Χατζηλιάδης (Α)
98 Ζιώγας (Α)
10 Ηλιάδης (Μ)
11 Μπαρέττας (Μ)
16 Αργκιλέσι (Μ)
20 Νύκταρης (Μ)
35 Γκούφας (Μ)
66 Μουκίδης (Μ)
70 Ζαμπορόσφσκι (Μ)
17 Κονέ (Ε)
21 Σιαλμάς (Ε)
32 Αγγελούδης (Ε)
(Γιώργος Λυρώνης)

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ