ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-2 (ΤΕΛΙΚΟ)

Η Παναχαϊκή αγωνίζεται στην Κέρκυρα με την ομώνυμη ομάδα, στην 2η αγωνιστική της "Super League 2", στην επανέναρξη του πρωταθλήματος σχεδόν μετά από 1 μήνα, στο ντεμπούτο του Μπαξεβάνου στον πάγκο...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: 
Αποστολή σε ένα ματς πολλών ιδιαιτεροτήτων είχε την Κυριακή η Παναχαϊκή, που στην 2η αγωνιστική της Super League 2 ταξίδεψε στην Κέρκυρα και στο Ε.Α.Κ. του νησιού αντιμετώπισε την τοπική ομάδα την οποία νίκησε 2-0.

Η διακοπή του ενός μήνα λόγω των της διαφοράς με την ΕΡΤ, η αλλαγή προπονητή και τα πολλά προβλήματα των «Φαιάκων» (ανεξόφλητες υποχρεώσεις, προσφυγές και μείον στην βαθμολογία) είχαν δημιουργήσει ένα αβέβαιο κλίμα και στο γήπεδο αυτό φάνηκε εξ’ αρχής. Άδειες, εξέδρες, κακός αγωνιστικός χώρος και αντίπαλος μια ομάδα χωρίς δυνατότητες, νεαρή και σκληρή αλλά χωρίς να μπορεί αν απειλήσει ουσιαστικά.

Και η Παναχαϊκή μπορεί φέτος να έχει χίλια κακά, αλλά αυτό που δεν μπορεί να αρνηθεί οποιοσδήποτε είναι η ποιότητα ορισμένων παικτών που κάνουν την διαφορά, όπως ο Σιατραβάνης, ο Λινάρδος, ο Ιντζόγλου, που στην μέρα τους μπορεί να πάρουν το ματς με μια τους ενέργεια… Όσο για την Κέρκυρα, μην την ξεγράφετε. Και αν κάποιος την υποτιμήσει ειδικά στο συγκεκριμένο γήπεδο μπορεί να έχει απώλειες, κάτι που η φετινή Παναχαϊκή αγωνιστικά δεν θα δυσκολευτεί -ελπίζουμε- να αποφύγει. Εξωαγωνιστικά βέβαια είναι άλλο θέμα.

Ποιοτικά το παιχνίδι στο γήπεδο της Κέρκυρας ήταν κακό. Ελάχιστες φάσεις, με την Παναχαϊκή να προσπαθεί να δημιουργήσει και την γηπεδούχο ομάδα να παλεύει να κρατήσει το «0» Από την άλλη, η ομάδα του Μπαξεβάνου, προσπάθησε να δημιουργήσει απειλή από τα πλάγια, είχε τους κεντρικούς χαφ (Λινάρδο - Ιντζόγλου) ιδιαίτερα κινητικούς και δραστήριους και τον Ρουγκάλα με τον Τσελεπίδη να «καθαρίζουν» οποιαδήποτε υποψία φάσης από τους «κυανέρυθρους», με αποτέλεσμα το «2»να έρθει στο ρελαντί…

Το "PgeOle" σας μεταφέρει...

 

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ