ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΝΕΟΙ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. Β.-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Κ19 2-0: Σαν έτοιμη από καιρο, παρά την ήττα...

Ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας έδωσε η νεοσύστατη ομάδα Κ19 της Παναχαϊκής, το απόγευμα του Σαββάτου (3/9) απέναντι στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, εκτός έδρας. Οι μικροί "ροσονέρι" παρά την ήττα με 2-0 άφησαν πολύ καλά δείγματα γραφής, θυμίζοντας ομάδα... χρόνων!

Στα αγωνιστικά, η ομάδα του Χάρη Ράντου στάθηκε αξιοπρεπέστατα, απέναντι σε ένα σύλλογο ο οποίος κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί στην Α' κατηγρία της ΕΠΣ Αχαΐας και έχει ένα αρκετά ποιοτικό ρόστερ, με παίκτες όπως ο -πρώην "κοκκινόμαυρος"- Θύμιος Αργυρόπουλος, ο Τρίγκας, ο Λαζανάς, κ.ο.κ. . Για 60' η Παναχαϊκή έπιασε αρκετά καλή απόδοση, με την ομάδα του Αγίου Βασιλείου να απειλεί -ως επί το πλείστον- από στατικές φάσεις, εκμεταλλευόμενη τους υψηλόσωμους παίκτες της. Αν και χωρίς "καθαρόαιμο" σέντερ φορ, με τον -μόνιμο σκόρερ- Τιμοθέου να μην ακολουθεί για εκπαιδευτικούς λόγους, οι "κοκκινόμαυροι" δεν θύμησαν σε τίποτα ομάδα που είναι... 18 ημερών. Στο μπλοκάκι των απουσιών του κόουτς Ράντου έμεινε για ακόμα ένα παιχνίδι (2ο) ο Τσέλο, ο Παπαηλιού αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο για προληπτικούς λόγους, ενώ ο Γεωργόπουλος αντικαταστάθηκε στο 25' λόγω τραυματισμού, χωρίς -ευτυχώς- να συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Κεραυνός ανέβασε... στροφές, σκόραρε με τον Κασιώνη, που έκανε την κούρσα από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, νίκησε τον "πορτιέρο"  της Παναχαϊκής στο 61' και απειλούσε διαρκώς την "κοκκινόμαυρη" εστία. Η Παναχαϊκή αντέδρασε, χωρίς βέβαια, να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Κατσαΐτη να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι, αμέσως μετά το γκολ των γηπεδούχων, φτάνοντας λίγα... εκατοστά μακριά από την ισοφάριση! Το τέρμα του Χαλκιόπουλου, ο οποίος έσπρωξε με το στήθος τη μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ήταν αυτό που "σφράγισε" τη νίκη για την ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου, στο 82'

Στο "κοκκινόμαυρο στρατόπεδο" στόχος είναι η καθημερινή και συνεχής βελτίωση της ομάδας και η επίτευξη ομοιογένειας εντός του νεοσύστατου συνόλου. Μάλιστα, η Παναχαϊκή επιδιώκει να εντάξει στο ρόστερ της έναν κεντρικό επιθετικό-αντικαταστάτη του Τιμοθέου. Μέχρι στιγμής "αγκάθι" στέκεται η ομάδα του νεαρού φορ, ενώ σίγουρα θα έχουμε εξελίξεις στο επόμενο διάστημα.

ΓΚΟΛ: 61΄Κασώνης, 82' Χαλκιόπουλος...

Οι συνθέσεις...
Παναχαϊκή Κ19 (Ράντος):
Γεωργόπουλος, Ανδριακόπουλος, Γερολυμάτος, Σταυρόπουλος, Τασσόπουλος, Κωστέλλος, Κατσαΐτης, Κάνιστρας, , Ντούνης, Διαμαντόπουλος, Παπαηλίου.
Έπαιξαν και οι: Ξυπολιάς, Τσιρίνης, Νικολόπουλος, Σταθόπουλος, Βατής, Ξένος, Μαντάς, Βεντουρής, Μουρτζόπουλος, Αναγνωστόπουλος.
Κεραυνός Αγίου Βασιλειου (Καραπίτσος): Μποσγανάς, Κασιώνης, Τρίγκας, Χαλκιόπουλος, Ταρνάρης, Ντόμας, Πρέμτο, Αργυρόπουλος, Λαζανάς, Μπάρλας, Γραμματικόπουλος.
Έπαιξαν και οι: Τσάπαλος, Μπουρνάκας, Στασινός, Χριστόδουλος, Δουλιγέρης, Κόκκινος, Χριστόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Πανόπουλος, Μαρκόπουλος.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ