ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Και επίσημα Οφρυδόπουλος (!)

Το νέο της τεχνικό ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα το απόγευμα η Παναχαϊκή και αυτός είναι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος... Ο παλιός στόπερ του Ιωνικού, είναι η επιλογή του Κώστα Κατσουράνη για τον πάγκο των "ροσονέρι" στην επόμενη μέρα της ομάδας..

Ο 43χρονος τεχνικός, είναι κάτοχος διπλώματος UEFApro και προέρχεται από την Κ15 του Ατρομήτου Αθηνών, στην οποία βρισκόταν μέχρι πρότινος. Σήμερα ήταν στην Αγυιά και τα δοκιμαστικά, επιβλέποντας καθ' όλη την διάρκεια τους νεαρούς ποδοσφαιριστές...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ...

Την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής ανέλαβε σήμερα και τυπικά ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Ο 43χρονος προπονητής βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στην Πάτρα μαζί με τον βοηθό του Κωνσταντίνο Γιάννη ο οποίος θα ασκεί και χρέη γυμναστή της ομάδας. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχει διατελέσει συνεργάτης προπονητή του Κριστόφ Βαζέχα στην Καλλιθέα, πρώτος προπονητής στον Άλιμο, τεχνικός διευθυντής στην Κέρκυρα, συνεργάτης προπονητή (του Παύλου Δερμιτζάκη) στη Λαμία και προπονητής της Κ15 του Ατρόμητου και θεωρείται ένας από τους πλέον ανερχόμενους Έλληνες προπονητές.

Παράλληλα η Παναχαϊκή Συμμαχία ανακοινώνει την απόκτηση δυο ακόμα ποδοσφαιριστών που αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ της ομάδας.

Πρόκειται για τους Γιάννη Γκοτσούλια που αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Παναιγιάλειου και τον Βασίλη Αθανασόπουλο ο οποίος είναι σέντερ φορ και αγωνίστηκε με την ομάδα του Αιολικού Μυτιλήνης.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ