ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΓΕ

Η Παναχαϊκή... δικτυώνεται (!!!)

panaxais_diktyo_kalpouzanis

Τα... φτερά της πάνω από την Πάτρα ανοίγει σιγά σιγά η Παναχαϊκή, που ξεκινά μια "ένωση" με τον Βορρά και το Νότο, με 2 ιστορικές ομάδες, έχοντας ως στόχο την δημιουργία μιας συνεργασίας που θα φέρνει όλα τα ταλέντα της περιοχής, στην μεγαλύτερη ομάδα, στο καμάρι της πόλης, την Παναχαϊκή...

Ο ιστορικός Ολυμπιακός Πατρών, η "ψυχή" των Προσφυγικών, ο μεγάλος σύλλογος της  Πλατείας Ελευθερίας από τον Νότο και ο Πανιώνιος/Αχιλλέας Αγυιάς (η συνένωση 3 σπουδαίων ομάδων) από τον Βορρά, εκεί δηλαδή που γεννήθηκαν όλα τα "ιερά τέρατα" της ομάδας, σε έναν ποδοσφαιρικό πυρήνα της πόλης...

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:
Μια Συμφωνία που έρχεται από τα παλιά, με βηματισμό στο μέλλον…

Ξεκινά η συνεργασία της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής (Ποδόσφαιρο), του ποδοσφαιρικού σωματείου Πανιώνιος/Αχιλλέας και του Α.Π.Σ. Ολυμπιακός Πατρών 1925, που θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί σε επίπεδο Ακαδημιών.
Έτσι επιτυγχάνεται η σύνδεση του Βόρειου και του Νότιου Τμήματος της πόλης της Πάτρας μέσο των δύο ιστορικών σωματείων με την Παναχαϊκή.

panaxais_diktyo_ploumis

Αναλυτικά γιά την συνεργασία αυτή θα δοθούν συνεντεύξεις τύπου τις επόμενες ημέρες.

Στόχος είναι η Βασίλισσα να μεγαλουργήσει ξανά, στηριζόμενη στο ταλέντο κυρίως των ντόπιων ποδοσφαιριστών, που αυτοί θα αποτελέσουν τους καρπούς των προσπαθειών των παραγόντων των παραπάνω σωματείων.

Την συμφωνία υπέγραψαν εκ μέρους της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής (Ποδόσφαιρο) ο Γενικός Διευθυντής Άγγελος Ροζής, από την πλευρά του Πανιώνιου/Αχιλλέα ο Πρόεδρος Παντελής Ευαγγελάτος και ο επί σειρά ετών παράγοντας Χρήστος Πλούμης, από την πλευρά του Ολυμπιακού εξουσιοδοτήθηκε ο Γεν. Γραμματέας Κώστας Καλπουζάνης λόγω της απουσίας του στην Γερμανία όπου βρίσκεται ο Πρόεδρος Κώστας Ντάσιος .

panaxais_diktyo_euaggelatos

Παρών ήταν και το μέλλος της Ερασιτεχνικής Σωτήριος Μιχόπουλος και ο Ταμίας της Ερασιτεχνικής Βασίλης Τσούνας.

Άγγελος Ροζής: Τα δύο αυτά σωματεία είναι ιστορικά και έχουν δεσμούς πολλών δεκαετιών μεταξύ τους. Με σεβασμό στο παρελθόν και στους παράγοντες του ποδοσφαίρου της Πάτρας συνεχίζουμε το 5ετές πλάνο που ξεκίνησε από τον περασμένο Σεπτέμβριο να υλοποιούμε στην Ερασιτεχνική. Πιστεύω πως κάποια ημέρα θα λειτουργούν όλα όπως πρέπει σε αυτή την δοξασμένη ομάδα. Σε αυτό δεν φτάνει μόνο η δική μας προσπάθεια.
Χωρίς αποκλεισμούς δείχνουμε τον δρόμο και νιώθω πως πλησιάζουν οι ημέρες που θα δούμε όλους τους μικρούς τώρα ποδοσφαιριστές να παίζουν σε υψηλό επίπεδο.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ