ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Η... Δόξα πλησιάζει (!)

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Παναχαϊκής για το μεγάλο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας την προσεχή Κυριακή 17/3 στην Αγυιά, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της "Football League"...

Οι "ροσονέρι" συνεχίζουν τις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό τους και ετοιμάζονται για το ντέρμπι με τους "μελανόλευκους", με τον Οφρυδόπουλο να υπολογίζει τους περισσότερους παίκτες, εκτός του Μοντιέλ και του Μουστακόπουλου που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ αντίθετα Φουρλάνος και Κολ ξεπέρασαν κούραση και μικροενοχλήσεις και είναι στην διάθεση του κόουτς της ομάδας...

Η προετοιμασία ξεκίνησε την Τρίτη (12/3), με προπόνηση στο γήπεδο της ομάδας στην Αγυιά. Έγινε προσαρμοστική προπόνηση, ασκήσεις δύναμης και διατήρησης κατοχής μπάλας. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τακτικό διπλό στο μισό γήπεδο. Στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από τον Χοσέ Μοντιέλ που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Την Τετάρτη (13/3) οι Αχαιοί προπονήθηκαν στο γήπεδό τους στην Αγυιά. Ο Σπύρος Φουρλάνος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Χοσέ Μοντιέλ συνέχισε με ατομικό και θεραπεία. Ο Γιώργος Μουστακόπουλος και ο Ίσρα Κολ έκαναν και αυτοί ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Ο πρώτος λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς και ο δεύτερος λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα.

Την Πέμπτη (14/3) στο κεντρικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, η προπόνηση πραγματοποιήθηκε με τον Χοσέ Μοντιέλ σε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, όπως επίσης και ο Γιώργος Μουστακόπουλος, ενώ αντίθετα ο Ίσρα Κολ προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η προπόνηση της Παρασκευής (15/3) θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ