ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΝΕΟΙ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ Κ20 - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Κ20 2-3 (ΤΕΛΙΚΟ-Video-Pics)

zakynthos_panaxa_k20_1_2

Ο Ρουμπάτος (#9) ήταν ο "δήμιος" της Ζακύθου με γκολ στο 90'...!!!!

4 χρόνια κράτησε η "κατάρα" και... έσπασε από αυτούς που είναι γνήσια Παναχαϊκή (!!!). Η ομάδα Νέων της "βασίλισσας", βρέθηκε στην Ζάκυνθο για να αναμετρηθεί με την ομόνυμη ομάδα στην αγωνιστική του 2ου Ομίλου του πρωταθλήματος Κ20 της "Football League" και στο 90' πανηγύρισε μεγάλη νίκη με 2-1, που την κρατά στην κορυφή του Ομίλου...!!!

Οι 3 (!!!) ηρωϊκοί φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στο νησί, ήταν εκεί και το 2010 όταν στα... αίσχη εντός και εκτός γηπέδου η ομάδα της Πάτρας έχανε με 3-2 και παράλληλα την άνοδο στην Β' Εθνική και απόλαυσαν τη... ρεβάνς, που ήρθε με μια ΓΚΟΛΑΡΑ (χωρίς εισαγωγικά κ.λπ.) από τον Αντώνη Ρουμπάτο στις καθυστερήσεις...

Το σκορ είχε ανοίξει ο Στάθης Τσαρτόλιας στο 14', εκτελόντας πέναλτι που απέκρουσε ο Καραπάνος και σκοράροντας στην επαναφορά. Στο 77' ο Μπλέτσας ισοφάρισε -με πέναλτι- για τους Νησιώτες και ο Ρουμπάτος στο 90' ολοκλήρωσε τον θρίαμβο...

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Παναχαϊκή αγωνίστηκε ΧΩΡΙΣ κανέναν επαγγελματία στην σύνθεση της, αντίθετα με την ομάδα του νησιού του Ιουνίου που έκανε χρήση του δικαιώματος της...

* Αυτό ήταν το 6ο γκολ του Ρουμπάτου σε 4 ματς πρωταθλήματος...!!!!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ (Πηγή: www.ioniansport.gr)...
Ισορροπημένο ήταν το ματς στο πρώτο ημίχρονο, με την Παναχαϊκή να κερδίζει πέναλτι στο 14′, όταν ο Αριστομενόπουλος ανέτρεψε τον Μάριο Παναγιωτόπουλο.

Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Τσαρτολιάς, με τον Καραπάνο να απομακρύνει αρχικά με τα πόδια αλλά στην συνέχεια ο ίδιος παίχτης θα πάρει το «ριμπάουντ» και θα κάνει το 0-1.

Οι νησιώτες θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν σε δύο διαφορετικές φάσεις, στο 19′ και το 27′. Στην πρώτη ο Μπλέτσας θα εκτελέσει κόρνερ με τη μπάλα να κοντράρει στα σώματα αλλά να μην βρίσκεται κανείς κοντά στη φάση για να την σπρώξει στα δίχτυα. Στη δεύτερη και πιο κλασική ευκαιρία στο παιχνίδι ξανά ο Μπλέτσας θα εκτελέσει φάουλ, ο Παναγιωτόπουλος Ι., θα πιάσει από εξαιρετική θέση την κεφαλιά αλλά θα αστοχήσει ολομόναχος.

Η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ήταν για τους κοκκινόμαυρους, όταν ο Ρουμπάτος θα εκμεταλλευτεί ολιγωρία της άμυνας και από κοντά δε θα μπορέσει να νικήσει τον Καραπάνο, ο οποίος θα απομακρύνει σωτήρια.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι θα μπουν πολύ πιο δυνατά, δείχνοντας ότι θέλουν να φτάσουν άμεσα στην ισοφάριση. Στο 47′ θα γίνει μια περίεργη φάση, όταν ο Παναγιωτόπουλος Μ. της Παναχαϊκής θα σουτάρει από πλεονεκτική θέση αλλά ο Καραπάνος θα απομακρύνει σωτήρια. Στην εξέλιξη η Ζάκυνθος θα βγει στην αντεπίθεση αλλά το δυνατό σουτ που θα επιχειρήσει ο Κουτσούκης θα βρει τον Κοντογιώργη σε ετοιμότητα.

Στο 52′ θα χαθεί μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΠΣ, όταν ο Κουτσούκης θα διεμβολίσει την αντίπαλη άμυνα και θα πασάρει για το Μπλέτσα που έξω από την περιοχή θα πιάσει μια «βολίδα» με τη μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και να σκάει στη γραμμή του τέρματος. Από τον πάγκο υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

Στο 67′ ξανά ο πολύ δραστήριος Κουτσούκης θα πάρει τη μπάλα από δεξιά, βγάζοντας σέντρα «λουκούμι» στη μικρή περιοχή αλλά ο Παναγιωτόπουλος Ι., δε θα μπορέσει να την σπρώξει στα άδεια δίχτυα.

Στο 74′ η επιμονή των "κυανοκίτρινων" θα επιβραβευτεί, όταν ο Μπλέτσας θα εκτελέσει φάουλ, ο Κοντογιώργης θα διώξει και πάλι σωτήρια με τον Ραψομανίκη να πέφτει στο έδαφος από μαρκάρισμα αντιπάλου και τον διαιτητή Σταυρόπουλο να σφυρίζει το πέναλτι.

Την εκτέλεση θα αναλάβει ο αρχηγός Γιώργος Μπλέτσας και θα ευστοχήσει για το 1-1 στο 75′.

Στο 80′ θα χαθεί νέα μεγάλη ευκαιρία για τους νησιώτες όταν ο Παναγόπουλος θα σουτάρει από πλεονεκτική θέση σε φάση διαρκείας και ο Κοντογιώργης θα τον σταματήσει με ωραία επέμβαση.

Στο 83′ η Ζάκυνθος θα «αγκαλιάσει» και πάλι το 2-1, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπλέτσα και προβολή του Παναγόπουλου, με τη μπάλα να κοντράρει στα σώματα και να καταλήγει στην αγκαλιά του Κοντογιώργη.

Η μπάλα όμως τιμωρεί. Εκεί όπου όλα έδειχναν ότι πάμε για ισοπαλία, η Παναχαϊκή θα φτάσει στο νικητήριο γκολ, με υπέροχο τέρμα του Ρουμπάτου (εκπληκτικό βολέ στην κίνηση), μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Οι Πατρινοί πανηγυρίζουν για τη νίκη τους στην Ζάκυνθο...

Οι Πατρινοί πανηγυρίζουν για τη νίκη τους στην Ζάκυνθο...

Οι συνθέσεις...
Ζάκυνθος Κ20 (Φιορεντίνος): Καραπάνος, Ραψομανίκης, Αριστομενόπουλος, Μπουρδούβαλης, Μαζρέκος, Ι. Παναγιωτόπουλος, Καψάσκης, Παναγόπουλος, Μπλέτσας, Τζούμπας, Κουτσούκης...
Αγωνίστηκαν και οι: Μαυρίας, Μαμφρέδας, Ν. Γιακουμέλος, Λιβέρης...
Παναχαϊκή Κ20 (Νικολακόπουλος): Κοντογιώργης, Κανελλόπουλος, Βλάχος, Λεγάτος, Χαρίζι, Τσαβαλάς, Γκόρος, Τσαρτολιάς, Ρουμπάτος, Αντζουλάς, Μ. Παναγιωτόπουλος...
Αγωνίστηκαν και οι: Τριανταφυλλόπουλος, Ιωάννου, Αποχωρίτης...
Διαιτητής: Σταυρόπουλος (ΣΔΠ Ηλείας)...
Βοηθοί: Ασημακόπουλος και Παναγόπουλος (ΣΔΠ Ηλείας)...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ