ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Να... ξορκίσει την κατάρα των προηγούμενων ετών και να περάσει από το Παγκρήτειο θέλει η Παναχαϊκή που φιλοξενείτε από τον Εργοτέλη στην 7η αγωνιστική της "Super League 2", την Παρασκευή 29/11 στις 5.30 με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ...
Στη Λάρισα και στη Δράμα το καμπανάκι χτύπησε δις… Εκεί όμως, ο Σιατραβάνης και ο Κολ στην επανάληψη ισοφάρισαν και γλύτωσαν την Παναχαϊκή από ήττα, χάνοντας μάλιστα και ευκαιρίες για ολική ανατροπή, κάτι που δεν κατάφερε η Πατρινή ομάδα στο… καταραμένο Παγκρήτιο, εκεί που κόντρα στον Εργοτέλη αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες 7 επισκέψεις…
Οι «ροσονέρι» μπήκαν για ακόμη ένα ματς «άδειοι» από ενέργεια και το πλήρωσαν κόντρα σε μια ομάδα με δυνατότης μεν, αλλά πολύ προβλέψιμη και σίγουρα στα μέτρα των Αχαιών. Και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά η ίδια η εικόνα της Παναχαϊκής από το 30 και μετά, που κυριολεκτικά «πάτησε» τον Εργοτέλη και αν ήταν λιγάκι πιο προσεκτική στο τελείωμα των φάσεων, θα μπορούσε να έχει φτάσει άνετα όχι μόνο στην ισοφάριση, αλλά και στην ανατροπή.
Με τον Εργοτέλη να παρουσιάζει το παραδοσιακό επιθετικό του πρόσωπο -έχοντας κρατήσει πολλά από τα στοιχεία της παρουσίας του Γκώνια στον πάγκο-, να χτυπάει σε ανοικτό γήπεδο και με τους ποιοτικούς επιθετικούς τους να φτάνει σε 2 γκολ, με την Παναχαϊκή να έχει μόνο ένα σουτ του Κυνηγόπουλου στο 18’ καταγεγραμμένο σαν ευκαιρία.
Η επιστροφή του Παπατόλιου στο αρχικό σχήμα δεν φάνηκε να «βγαίνει» για τον Μπαξεβάνο αφού από εκεί ξεκίνησαν και τα δύο γκολ του Εργοτέλη, ενώ αντίθετα με Ιντζόγλου και Λινάρδο μαζί στον άξονα η Παναχαϊκή κυριάρχησε έναντι των Κρητικών με εξαιρετικά ποιοτική πρώτη πάσα στην επίθεση, που δημιουργούσε κινδύνους.
Κολ, Μαυρίας, Μωραΐτης και… άουτ
Όπως λέγαμε, η Παναχαϊκή από το 30’ ήταν απόλυτη κυρίαρχος στο ματς. Με τον Κολ στην καλύτερη του εμφάνιση από τότε που πάτησε Ελλάδα, να τρέχει ασταμάτητα πολλές φορές τα ¾ του γηπέδου, να μοιράζει σωστά (σ.σ. όπως στο γκολ του Μωραΐτη) και τον Μαυρία σε ρόλο αντί-Σιατραβάνη να παλεύει και να είναι θετικός, το γκολ ήταν θέμα χρόνου. Δύο φορές ο Μαυρίας (38’ - 40’) αστόχησε από πολύ καλή θέση, ήρθε η ισοφάριση από το παλικαρίσιο γκολ του Μωραΐτη (42’) και δύο ακόμη χαμένες ευκαιρίες από Μαυρία (45’) και Μωραΐτη (43’) για την ισοφάριση…

Ανούσια υπεροχή… και δοκάρια
Στην επανάληψη το έργο ήταν ίδιο με τα τελευταία 15’ λεπτά του α’ μέρους. Με τον Κολ να μην κόβεται, η ομάδα της πόλης είχε ευκαιρίες με Κυνηγόπουλο (46’), Μωραΐτη (48’ – 64’ – 69’), αλλά στο 75’ ο Εργοτέλης όχι απλά πήρε ανάσα, αλλά βρέθηκε κοντά στο γκολ με τον Ροβίθη να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σούλη! Στο 77’ ο Μαυριάς μετά από γέμισμα του Πολίμου από δεξιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο και έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία για ισοφάριση.
Τα τελευταία 10 λεπτά πέρασαν με τους Κρητικούς έξυπνα να κόβουν τον ρυθμό και τους Πατρινούς… άδειους από την υπερπροσπάθεια να γνωρίζουν τελικά την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα…

Γκολ: 12’ Ροβίθης, 26’ Κουατέγκ / 42’ Μωραΐτης

Οι συνθέσεις…
Εργοτέλης (Γ. Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβιδάκης, Μπούσης, Μπάτζιος, Πέιος, Μπρους, Γροντής (67’ Τσέλιος), Μπουρσέλης (77’ Μπουτσάκης), Κουατέγκ (65’ Σταθόπουλος), Έφορντ, Ροβίθης.
Παναχαϊκή (Σπ. Μπαξεβάνος): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Πατάπης, Τσελεπίδης, Μαυρίας (81’ Λινάρδος), Ιντζόγλου, Κολ, Παπατόλιος, Κυνηγόπουλος (73’ Μασούρας), Μωραϊτης.
Διαιτητής: Λάμπρου (ΣΔΠ Εύβοιας).
Βοηθοί: Πριόνας (ΣΔΠ Εύβοιας) - Αδαμόπουλος (ΣΔΠ Μεσσηνίας)
4ος: Κολυτάς (ΣΔΠ Λασιθίου).
Κίτρινες: 86’ Πέιος, 87’ Προβιδάκης / 86’ Παπατόλιος.

Το "PgeOle" σας μεταφέρει...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ