ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Επέστρεψε... σπίτι της (!!!)

Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων, μετά από ανακοινώσεις, δηλώσεις και πολλά άλλα, η Ερασιτεχνική ΠΓΕ και η ΠΑΕ Παναχαϊκή, βρήκαν τη χρυσή τομή και συμφώνησαν να επιστρέψει το ποδοσφαιρικό τμήμα στην φυσική του έδρα, που δεν είναι άλλη από το γήπεδο της Αγυιάς...

Οι δύο πλευρές βρήκαν το κοινό σημείο που αναζητούσαν και μετά από 6 ματς, η "βασίλισσα" θα αγωνιστεί  εντός έδρας στο ματς με την Λάρισα, την Παρασκευή 2/11 και ώρα 7μ.μ. (ΟΤΕ Sports1)...

Κάποιοι από τους όρους της σύμβασης είναι οι εξής (όπως τους δημοσιοποίησε η Πελοπόννησος):
-Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα καταβάλει στην ΠΓΕ 1500 ευρώ για κάθε παιχνίδι. Δηλαδή, αν υποθέσουμε ότι βγαίνουν δύο παιχνίδια το μήνα, το μηνιαίο μίσθωμα είναι 3.000 ευρώ.

-Επίσης, η ΠΑΕ θα καταβάλει άλλα 1.000 ευρώ μετά από κάθε παιχνίδι, τα οποία όμως αφορούν την περσινή οφειλή των 49.000 ευρώ προς την ΠΓΕ. Συνολικά, , δηλαδή, η ΠΑΕ θα δίνει στην ΠΓΕ 2.500 ευρώ για κάθε παιχνίδι, που αφορούν και τη νέα σύμβαση και το χρέος από την περσινή.

-Στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Πάτρα, η ΠΓΕ θα πάρει το 15% επί των ακαθάριστων εισπράξεων και έξτρα το 10% επί των καθαρών, το οποίο όμως θα αφαιρεθεί από την περσινή οφειλή για να κλείσει αυτή πιο σύντομα.

-Η ομάδα θα κάνει 3 προπονήσεις στο γήπεδό της. Η ΠΓΕ θα έχει το κόστος συντήρησης του αγωνιστικού χώρου και το κόστος για ρεύμα και νερό. Η ΠΑΕ θα καταβάλει το μερίδιό της για πετρέλαιο, ενώ θα ρυθμίσει τις παλιές οφειλές της προς ΔΕΗ και ΔΕΥΑΠ. Τα γραφεία της ΠΑΕ παραμένουν στην πλατεία Γεωργίου.

-Η ΠΓΕ θα αποστέλλει στη διοργανώτρια αρχή μηνιαία παραχωρητήρια για το γήπεδο της Παναχαϊκής. Θα το παραχωρεί, λόγου χάρη, για όλο τον Νοέμβριο και εφ' όσον η σύμβαση τηρείται και από τις δύο πλευρές, θα ανανεώνει το παραχωρητήριο για τον επόμενο μήνα.

Μάλιστα εξέδωσαν και κοινή (!!!!!!!!!!!!!!!) ανακοίνωση...

"Τα διοικητικά συμβούλια της ΠΓΕ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ σεβόμενα πρώτα από όλα την τεράστια ιστορία της Παναχαϊκής και με γνώμονα την επιθυμία των φιλάθλων της Πάτρας για επιστροφή της ποδοσφαιρικής ομάδος στο ιστορικό γήπεδο της Αγυιάς, συναποφάσισαν την διεξαγωγή των αγώνων της ομάδος μας στην φυσική της έδρα.

Πιστεύουμε ότι η συμφωνία μας θα είναι η αρχή μιας νέας συνεργασίας, την οποία ευελπιστούμε να αγκαλιάσουν όλοι οι φίλαθλοι, τους οποίους και καλούμε να συμπαρασταθούν στην ομάδα''.

2 Σχόλια

2 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ