ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Εμπορικός Σύλλογος και Παναχαϊκή μαζί...

panaxa_emporikos_syllogos

Αν κάτι πρέπει να αναγνωρίσουμε στην Παναχαϊκή Συμμαχία, είναι ότι το χιλιοειπωμένο μότο "ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ" που διαβάζουμε συχνά-πυκνά σε διάφορες περιπτώσεις ομάδων και πόλεων σε όλη τη χώρα, αυτοί το κάνουν ΠΡΑΞΗ και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια...

Η συνάντηση με το Δ.Σ. του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, το βράδυ της περασμένης Τρίτης , έστειλε ακόμη ένα μήνυμα ενότητας με τις χαρακτηριστικές δηλώσεις του Τεχνικού Διευθυντή της Παναχαϊκής Κώστα Κατσουράνη και του Προέδρου του ΕΕΣΠ κ. Ρώρου...

Αναλυτικά...

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)
-Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ-

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, είχε το βράδυ της περασμένης Τρίτης ο Τεχνικός Διευθυντής της Παναχαϊκής Κώστας Κατσουράνης.

Με δεδομένο το γεγονός ότι η ιστορική ομάδα βρίσκει πλέον τον βηματισμό της, ο εμπορικός κόσμος της πόλης δήλωσε την απόλυτη στήριξη του στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται!

Μεταξύ άλλων ο Κώστας Κατσουράνης τόνισε ότι «στόχος της όλης προσπάθειας είναι η δημιουργία ενός ποδοσφαιρικού club ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Μπορεί να απαιτείται χρόνος, υπομονή και πίστη, αλλά εφόσον η προσπάθεια είναι συλλογική και η αγάπη των Πατρινών δεδομένη, το αποτέλεσμα θα είναι το προσδοκώμενο. Στόχος είναι οι επιχειρηματίες που ανέλαβαν την Παναχαϊκή να γίνουν περισσότεροι γιατί η ομάδα «ανήκει» σε όλους τους Πατρινούς».

Ο Πρόεδρος του ΕΕΣΠ κ. Ρώρος διαβεβαίωσε ότι ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών θα είναι αρωγός και θα συμβάλλει τα μέγιστα προκειμένου η Παναχαϊκή να λάβει και πάλι τη θέση που της αξίζει. Το μέλλον φαίνεται ελπιδοφόρο πόσο μάλλον όταν βασίζεται στις δυνάμεις της ίδιας της κοινωνίας.

Η στήριξη της ομάδας από Πατρινούς επιχειρηματίες ήταν διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας και πλέον παίρνει «σάρκα και οστά».

Ο εμπορικός κόσμος θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να πετύχει το εγχείρημα και η ομάδα να αποκτήσει εξωστρέφεια και νέα προοπτική.

Ενόψει μάλιστα των χριστουγεννιάτικων εορτών, θα δρομολογηθούν από κοινού εκδηλώσεις και άλλες δράσεις για τη μεγαλύτερη δυνατή προβολή και στήριξη της ομάδας.

5 Σχόλια

5 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ