ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Εικόνες Ντροπής στο Μάλεμε...

Στιγμές σαν αυτές που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο του Μάλεμε στα Χανιά, είναι από αυτές που δύσκολα κατανοεί ο ανθρώπινος νους. ΜΑΤ να χτυπούν ποδοσφαιριστές (!!!) σαν να είναι οι τελευταίοι χούλιγκαν, Αστυνομικοί εναντίον αθλητών (!).

Κι όμως, εν έτη 2012 το ζήσαμε και αυτό, στην αναμέτρηση Πλατανιάς - Παναχαϊκή 1-0, για την 4η αγωνιστική των "Play-Off" της "Super League", όπου η Πατρινή ομάδα ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ για μια ακόμη φορά από την διαιτησία.

Αυτή τη φορά, στο 89ο λεπτό, ο Γιώργος Λαμπρόπουλος βρέθηκε στην περιοχή, με τον Χαϊκάλη να τον τραβάει για ώρα από την φανέλα, αλλά τον διαιτητή Καμπάξης από την Εύβοια να δίνει "παίζεται" και κάρτα για θέατρο στον Αχαιό αμυντικό (!!!).

Αυτό ήταν. Με την λήξη, οι παίκτες της Παναχαϊκής διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον ρέφερι και η κατάσταση… ξέφυγε από τα όρια, με τον Αλέξη Κούγια να πηγαίνει και αυτός να κάνει τα παραπονά του στον Καμπαξή σε έντονο ύφος.

Τα ΜΑΤ προσπάθησαν να... προστατεύσουν (;) τους διαιτητές και ακολούθησε πανδαιμόνιο με παίκτες της Παναχαϊκής, αστυνομία και τους αθλητές του Πλατανιά μπροστά από την είσοδο των αποδυτηρίων σε ένα πραγματικό μπουλούκι.

Η χρήση των γκλομπ (!!!) είχε ως αποτέλεσμα να δεχτούν αρκετά χτυπήματα οι Φούφουλας-Πακάλτσης και αρκετοί ακόμη.

Την ίδια ώρα ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Γιάννης Παπακώστας δήλωνε στην κάμερα του "OTE TV": "Ντρέπομαι!!!".

ΔΗΛΩΣΕΙΣ...
Αλέξης Κούγιας: «Οι προπονητές μας και οι παίκτες μας είναι χτυπημένοι από τα ΜΑΤ. Είναι χτυπημένοι από τον Βαλάντη δεν ξέρω το όνομά του, ο οποίος είναι της διοικήσεως του Πλατανιά! Τα ΜΑΤ αντί να προστατεύουν τους ποδοσφαιριστές μας τους χτυπούσαν! Αν αυτό είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο και αν τελικώς έτσι καθορίζονται τα αποτελέσματα των playoff, πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνουμε. Εμείς θα σκεφτούμε αν θα κατεβάσουμε στα δύο επόμενα παιχνίδια την ομάδα Νέων! Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, γιατί ότι και να κάνουμε, δεν πρόκειται να μας δώσουν ούτε ένα στήριγμα.
Σήμερα έβαλαν να σφυρίξουν τον γαμπρό του Πριόνα (ο διαιτητής είναι γαμπρός του Πριόνα), με ότι σημαίνει αυτό… αυτής της γνωστής ιστορίας της παράγκας του Θωμά, και τον γαμπρό του Σπάθα, ως πρώτο επόπτη, είναι ο κ. Πασχαλίδης. Εμείς το είπαμε και μας είπαν ότι οι άνθρωποι αυτοί θα παίξουν αλλιώς και οι παράγκες… πέθαναν! Όπως είδατε όμως, εμείς κάναμε ένα λάθος… καταγγείλαμε ότι πιο βρώμικο υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το πληρώνουμε πολύ ακριβά. Νομίζω, πως στον Πλατανιά πρέπει να χαίρονται, όμως, εγώ θα τους δώσω ένα μήνυμα: «θα έρθει και η δική τους η ώρα». Εδώ είναι Κρήτη, εγώ είμαι Κρητικός, έχω σπίτι εδώ, έχω βάλει τις οικονομίες πολλών ετών, έχω την περιουσία μου και λατρεύω την Κρήτη και τους Κρητικούς. Αλλά υπάρχουν Κρητικοί και Κρητικοί… φαίνεται ότι εδώ στον Πλατανιά έχουν έρθει και κάποιοι που δεν είναι και πολύ Κρητικοί!".

Γιάννης Χατζηνικολάου ( Πλατανιάς): «Θα μιλήσω για το αγωνιστικό κομμάτι. Θα μιλήσω για τους δικούς μου παίκτες που από το 1ο λεπτό είχαν πάθος και ψυχή και πήγαιναν πολύ δυνατά στις μονομαχίες γιατί ήθελαν να πάρουν το παιχνίδι όσο το δυνατόν γρηγορότερα, να το κερδίσουν και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ποτέ δεν ασχολήθηκα με την διαιτησία, γιατί κάποια στιγμή κάτι ανέφερε ο κ. Κούγιας, δεν είπα τίποτα ούτε στο παιχνίδι της Παναχαϊκής, ούτε της Καλλιθέας, και δεν θα το κάνω ούτε σήμερα. Δεν μπαίνω σε αυτή την διαδικασία και δεν με ενδιαφέρει.
Το κίνητρο ήταν ότι κερδίζοντας αυτό το παιχνίδι και σε συνδυασμό με το Καλλονή – Καλλιθέα θα μας έδινε την δυνατότητα να είμαστε κοντά και στην πρώτη θέση. Είναι ένα ισχυρό κίνητρο αυτό. Πρέπει να πάρουμε το επόμενο παιχνίδι με την Καλλονή. Δεν χάθηκε κάτι σας είχα πει με την Καλλιθέα, το λέω και τώρα δεν έγινε κάτι πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο».

11 Σχόλια

11 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ