ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Δύσκολο "έργο"... αλλά μονόδρομος

Έτοιμη για να ανέβει στη πρώτη 3αδα της βαθμολογίας είναι η Παναχαϊκή, που μετά το "Χ" με τα Γιάννινα και το "2" στη Κέρκυρα, υποδέχεται στην 3η αγωνιστική τη ΑΕ Καραϊσκάκη στην Αγυιά, στις 3μ.μ. το μεσημέρι της Κυριακής, με στόχο να πάρει την νίκη...

Το έργο βέβαια της Παναχαϊκής μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού η Αρτινή ομάδα μετά το 2-0 επί του Απόλλωνα Λάρισας στην πρεμιέρα, κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 μέσα στη Δράμα της Δόξας και αύριο στην Αγυιά θα έρθει με φουλ αμυντικούς προσανατολισμούς για να "κλέψει" το ματς στην... κόντρα!

ΠΟΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ...
Η δυσκολία των Αχαιών έγκειται κυρίως στην απώλεια του Ρουγκάλα που αποβλήθηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό και τις ενοχλήσεις του Σταμόπουλου, που δημιουργούν πολλά προβλήματα στον Μπαξεβάνο, με τον Δημήτρη Πατάπη να είναι έτοιμος να πάρει το βάπτισμα πυρός σε επίσημα παιχνίδια...

ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ...
Ματσούκας (ΣΔΠ Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Πριόνας (ΣΔΠ Ευβοίας) – Πετρίδης (ΣΔΠ Χίου)
4ος διαιτητής: Λάμπρου (ΣΔΠ Ευβοίας)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ...

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (2/11) ο προπονητής της Παναχαϊκής Σπύρος Μπαξεβάνος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον εντός έδρας αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Super League 2 κόντρα στην Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Σούλης, Καπούταγλης, Πολίμος, Τσελεπίδης, Πατάπης, Σταμόπουλος, Ιντζόγλου, Παπατόλιος, Μουστακόπουλος, Λινάρδος, Coll, Μαυριάς, Κυνηγόπουλος, Σιατραβάνης, Μασούρας, Μωραΐτης, Αντωνακόπουλος, Πατρώνης. 

Ο Τζέιμς Σταμόπουλος έχει κάποιες ενοχλήσεις, ωστόσο συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή και η συμμετοχή του θα κριθεί την Κυριακή (3/11) πριν τον αγώνα.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ