ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΝΕΟΙ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡ. - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Κ20 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Το πιο δυνατό τεστ με έναν αντίπαλο Γ' Εθνικής και μάλιστα με μεγάλη ποιότητα έδωσε το απόγευμα της Τετάρτη η Κ20 της Παναχαϊκής, που αντιμετώπισε τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, από τον οποίο ηττήθηκε με ανατροπή 2-1 από γκολ στις καθυστερήσεις...

Οι μικροί "ροσονέρι" ήταν αρκετά καλοί στο α' μέρος και προηγήθηκαν με φοβερό γκολ του του Αττίλιο Λιμάτσι στο 36' με πλασέ στο αντίθετο "Γ", μετά από εξαιρετικό συνδυασμό και πάσες με την μία. Μάλιστα, η Κ20 θα μπορούσε να πετύχει και νέο τέρμα να ήταν λίγο πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια.

Στην επανάληψη, ο Φίλιππος Σχοινάς έκανε κάποιες βασικές αλλαγές, με αποτέλεσμα οι "μπλε" να πατάνε πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο και φτάνοντας σε 2 γκολ από στημένα... Στο 62' ο Καλλιτσουνάκης με κοντινό σουτ μέσα στην περιοχή έπειτα από φάουλ από πλάγια, θα ισοφαρίσει σε 1-1, ενώ στο 56' ο Βασάρας έχασε ευκαιρία να κάνει το 1-2, αλλά το πλασέ που επιχείρησε ήταν αδύναμο και κατέληξε πάνω στον Τριβέλλα.

Στο διάστημα 75'-85' ο Διαγόρας ήταν καταιγιστικός με τον Λιάπη μεγάλο πρωταγωνιστή. Ο νεαρός πορτιέρο από το Καινούριο Αιτωλοακαρνανίας, αρχικά έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ την κεφαλιά του Σταυρόπουλου έπειτα από την σέντρα από τα δεξιά του Τογαντζή στο 76', στο 78' απέκρουσε το πλασέ του Τσιριγώτη και στο 81' νίκησε στο τετ α τετ τον Σταυρόπουλο από την κάθετη του Τσιριγώτη.

Τελικά στο 90', ο Τσιριγώτης εκτέλεσε φάουλ από πολύ καλό σημείο -2 μέτρα έξω από την περιοχή-, η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι και στην επαναφορά ο Κωνσταντινίδης με κεφαλιά-ψαράκι διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ...
24' Σουτ: Του Σπυρόπουλου έξω από την περιοχή, άουτ.
35' Μετά από κόρνερ του Αυλωνίτη από αριστερά, ο Καρμακόλιας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.
36' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ: Ο Αττίλιο Λιμάτσι με πλασέ στο αντίθετο "Γ" από τα αριστερά της περιοχής, μετά από εξαιρετικό συνδυασμό και πάσες με την μία, άνοιξε το σκορ (0-1)...
-Β' ΜΕΡΟΣ-
55' Σουτ
: Του Βασάρα από αριστερά, απέκρουσε σωτήρια ο Τριβέλας.
62' ΓΚΟΛ: Ο Καλλιτσουνάκης με κοντινό σουτ μέσα στην περιοχή έπειτα από φάουλ από πλάγια, θα ισοφαρίσει σε 1-1...
76' Κεφαλιά: Του Σταυρόπουλου από σέντρα από τα δεξιά του Τογαντζή απέκρουσε εντυπωσιακά ο Λιάπης.
78' Σουτ: Του Τσιριγώτη απέκρουσε ξανά ο Λιάπης.
79' Σουτ: Του Γκέκα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, άουτ.
81' Τετ α τετ: Του Σταυρόπουλου από κάθετη του Τσιριγώτη, με τον Λιάπη και πάλι να σώζει την εστία του.
90' ΓΚΟΛ: Ο Τσιριγώτης εκτέλεσε φάουλ, 2 μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι και στην επαναφορά ο Κωνσταντινίδης με κεφαλιά-ψαράκι διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις...
Διαγόρας Βρ. (Σχοινάς): Τριβέλας (68' Μπαμπούνης), Α. Τρίγκας (46' Ρίλντι), Νικολόπουλος (31' Τσιριγώτης), Καφεντζής (57' Γκέγκα), Ζησιμόπουλος (53' Ν. Τρίγκας), Τριανταφυλλόπουλος, Ρουγκάλας (46' Δριμάλας), Καλλιτσουνάκης, Σπυρόπουλος (53' Σταυρόπουλος), Σκιαδαρέσης (27' λ.τ. Κωνσταντινίδης), Βέρρας (65' Β. Τογαντζής)...
Παναχαϊκή Κ20 (Παπαπαναγής): Οικονομόπουλος (61' Λιάπης), Βασιλόπουλος (61' Λαζάρου), Βασιλικόπουλος (61' Σταθόπουλος), Καρμοκόλιας (76' Σαλάφ), Κοντός (61' Παπασπυρόπουλος), Παπαγεωργίου (61' Καλαμπόκας), Τσότρας (61'Αντωνόπουλος - 84' Παππάς), Αυλωνίτης (43' λ.τρ. Βασάρας) Κυρίκος), Αγριμάκης (45' Κυρίκος), Βασάρας (23' Μαχαίρας), Λιμάτσι (73' Τσεκούρας).

ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ...

* Μια... "μπλε Παναχαϊκή" θα μπορούσε να θεωρηθεί ο Διαγόρας.  Μπαμπούνης, Σκιαδαρέσης και Νικολόπουλος είναι δανεικοί από τους "ροσονέρι", Α. Τρίγκας, Ν. Τρίγκας, Ρίλντι, Καφεντζής και Κωνσταντινίδης με πέρασμα από την "βασίλισσα", ενώ και οι Γεωργαντόπουλος, Ρουμπάτος, Παπαδόπουλος, οι 11 παίκτες των "μπλε" με άμεση σχέση με την ομάδα της Πάτρας...

* Πολλά σκληρά μαρκαρίσματα στο ματς, με τον Ραφαήλ Σκιαδαρέση να τραυματίζεται σοβαρά στο πρόσφατα χτυπημένο του πόδι με αποτέλεσμα να χάνει τους επόμενους 2 μήνες, ενώ με ενόχληση στους προσαγωγούς αποχώρησε και ο Βαγγέλης Αυλωνίτης για την Κ20.

* Ο Μπάμπης Σπανοσωτηρόπουλος εκτέλεσε χρέη διαιτητή και παρά τα παράπονα των "ροσονέρι" στην διαχείριση πήρε ... ΑΡΙΣΤΑ (!)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ (ΕΔΩ)

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ