ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Γ. Τάτσης: "Την Παναχαϊκή την έχει ανάγκη το Ελληνικό ποδόσφαιρο... θα ξαναβρεθεί στην Α’ Εθνική." (Video)

Με ιδιαίτερη ειλικρίνεια και όντας αρκετά αναλυτικός, ο νέος τεχνικός της Παναχαϊκής Γιάννης Τάτσης μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου μετά το 1-1 με τον Ιωνικό στην Αγυιά και την 7η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της "Super League 2", απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα...

Αναφέρθηκε στο ματς με τον Ιωνικό και την Ηλιούπολη, το λάθος "χτίσιμο" της ομάδας και τους στόχους της, αλλά και την δική του προσδοκία...

(*) Αν και τα 17 λεπτά είναι μεγάλος χρόνος, αξίζει να δείτε τις δηλώσεις του προπονητή των "ροσονέρι"...

Ένα απόσπασμα των δηλώσεων του παρακάτω: «Με βάση το αποτέλεσμα, την προσπάθεια που κάναμε και την εικόνα, υπό φυσιολογικές συνθήκες για την μεγάλη ομάδα της Παναχαϊκής, δεν θα ήμουνα ευχαριστημένος με την ισοπαλία. Δεν μπορώ να πω ψέματα όμως, σήμερα (σ.σ. χθες) είμαι ευχαριστημένος καθώς όπως ξέρουμε όλοι, προσπαθούμε να διορθώσουμε τα "κακώς κείμενα" για να σώσουμε την ομάδα. Ήταν δύσκολο εξ αρχής το παιχνίδι, προερχόμασταν από μία ήττα που δεν δικαιούμασταν στην Ηλιούπολη. Στην χειρότερη περίπτωση το παιχνίδι έπρεπε να είναι 0-0, με ένα πέναλτι που δεν υπήρχε ποτέ. Έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια και το πάθος τον παικτών, ειδικά αμυντικά απέναντι σε μία ομάδα που θέλει να πάρει το πρωτάθλημα. Στην κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες, με βάσει το αποτέλεσμα, την προσπάθεια και την εικόνα του παιχνιδιού, μπορώ να πω ότι δεν "κλέψαμε" την ισοπαλία και είμαι ικανοποιημένος. Στο τέλος θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, με τις ευκαιρίες. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, στους ανθρώπους της ομάδας και στον κόσμο, που μας στήριξε πάρα πολύ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δείχνουμε κάτι για να συνεχίσουν να μας στηρίζουν», τόνισε χαρακτηριστικά για το παιχνίδι.

Σε ερώτηση για την ομάδα που παρέλαβε συνέχισε: «Συνετέλεσαν διάφορες συγκυρίες για να ξεκινήσουμε άσχημα στο πρωτάθλημα. Αρχικά η ομάδα είχε μόλις ένα δελτίο στην αρχή της προετοιμασίας της, ενώ στη συνέχεια κατά τη διάρκεια αυτής γίνονταν συνεχόμενες δοκιμές, ενώ δεν είχε ολοκληρωθεί το ρόστερ. Στην ουσία δεν έγινε κανονική προετοιμασία. Εντωμεταξύ ξεκίνησε για πρώτη φορά στην ιστορία το πρωτάθλημα της Super League 2 στην ώρα του, κάτι που πραγματικά κανείς δεν περίμενε, αυτό την Παναχαϊκή δεν την βόλεψε. Αυτό που συμπεραίνω τις 11 μέρες που βρίσκομαι εδώ και στις 9 προπονήσεις που έχω κάνει είναι ότι έχουν έρθει παιδιά διαφορετικών παραστάσεων και εμπειριών. Χωρίς εμπειρίες σ’ αυτό το πρωτάθλημα και σε υψηλές παραστάσεις, όπως και ξένοι που χρειάζονται προσαρμογή. Εμείς πρέπει να κάνουμε αξιολόγηση, ποιοί μπορούν να μας βοηθήσουν άμεσα να πάρουμε αποτελέσματα, χωρίς να παρατήσουμε κανέναν. Στη συνέχεια θα πρέπει να έρθουν μεταγραφές με ποιότητα, που θα μας βοηθήσουν να πατήσουμε γερά. Για να φτάσουμε εκεί πρέπει πρώτα να γίνουμε ομάδα, στα δύο πρώτα μου παιχνίδια είμαι ευχαριστημένος. Να αλλάξουμε την νοοτροπία μας, που δεν είναι κακή αλλά χρειάζεται διαφορετική για τον στόχο μας. Έχουμε τις εγγυήσεις για τη συνέχεια ότι η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί. Έχω μιλήσει με τη διοίκηση και έχουν την πρόθεση να στηρίξουν την ομάδα να σωθεί. Την Παναχαϊκή την έχει ανάγκη το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ζωή κάνει κύκλους και η ομάδα θα ξαναβρεθεί στην Α’ Εθνική. Το ζήτημα είναι να γίνει το συντομότερο».

Για τους λόγους που τον έφεραν στην Πάτρα, τόνισε: «Το όνομα της Παναχαϊκής ήταν ο κυριότερος λόγος και ας είναι σε αυτή τη θέση, αυτή τη στιγμή και δεύτερον δεν βρήκα μπροστά μου το θέμα των προσφυγών. Εκεί οι προπονητές δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα, παρά μόνο με το φιλότιμο των παικτών τους. Αν εγώ πετύχω εδώ θα είναι και για μένα ένα μεγάλο μπόνους. Θα ήθελα να με αγαπήσει ο κόσμος».

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ