ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Γ. Μπάρλος: "Να ξυπνήσει από τον λήθαργο 18 χρόνων.."

Ήταν κάτι που έκανε την διαφορά στις μέρες της καραντίνας. Την ώρα που όλα είχαν νεκρώσει όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρο το κόσμο, στον δικό μας «πλανήτη», η Παναχαϊκή, ο Γιώργος Μπάρλος και το επιτελείο του δούλευαν ακατάπαυστα, εκμεταλλευόμενοι τον «χαμένο» χρόνο, για να δημιουργήσουν νέα δεδομένα για την η εκπρόσωπο της πόλης. Το προπονητικό γήπεδο στην Οβρυά που θα γίνει το νέο «σπίτι» των «ροσονέρι», η οργάνωση της ΠΑΕ, ο προγραμματισμός για το μέλλον και όλα όσα «έτρεξαν» αυτό το διάστημα δημιούργησαν τους πυλώνες όπου θα σταθεί η ομάδα για τα επόμενα χρόνια και χθες με μεγάλη μας χαρά βρεθήκαμε στο προπονητήριο του συλλόγου, για να δούμε από κοντά τις εργασίες και να ακούσουμε τους «ειδικούς».

Πολύ κόσμος έδωσε το παρόν, οι άνθρωποι της ομάδας, οι εκπρόσωποι του τύπου και βεβαίως οι οπαδοί που περίμεναν πως και πως να δουν ιδίοις όμμασι τις εργασίες και το αποτέλεσμα και να ακούσουν τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου Γιώργου Μπάρλου. Όλοι ήταν εκεί. Και η οικογένεια του κ. Μπάρλου, και άνθρωποι της περιοχής προεξέχοντος του κ. Σπανού που παραχώρησε το γήπεδο και βεβαίως όλα τα πρόσωπα της ΠΑΕ (Λουμπαρδέας, Τσίρκοβιτς, Βεντουρής, Μπέζας, Νικολόπουλος, Σωτηρόπουλος, Λιαρομμάτης κ.α.) με τους εργάτες να συνεχίζουν κανονικά τις εργασίες (!) ακόμη και κατά την διάρκεια της συνέντευξης.

Στόχος το πρωτάθλημα και η άνοδος!

Στο… άτυπο πάνελ, στην κερκίδα του γηπέδου για λόγους… κορονοϊού, ο Γιώργος Μπαρλος με τους δύο νομικούς εκ δεξιών και εξ’ αριστερών του (σ.σ. Κων/νο Κρεμμύδα και Χάρη Γρηγορίου) αναφέρθηκε γενικά στις κινήσεις της ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα, στους στόχους της επόμενης χρονιάς και χωρίς δισταγμό απάντησε σε όλα όσα προέκυψαν αυτούς τους 2μήνες, απαντώντας και ξεκαθαρίζοντας οτιδήποτε έχει ακουστεί ή έχει γραφτεί ακόμη και ανεπίσημα.

Η νέα εποχή της Παναχαϊκής έχει ξεκινήσει και το «κοκκινόμαυρο» τρένο ξεκίνησε με στόχο να γυρίσει εκεί που ανήκει, στην κορυφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου…

Αναλυτικά οι δηλώσεις...

Σχετικά με τις ιδρυτικές μετοχές και την μεταβίβαση τους στον Γιώργο Μπάρλο, τοποθετήθηκε ο εκ των νομικών της ομάδας Κων/νος Κρεμμύδας ο οποίος ενημέρωσε ότι αυτές θα έλθουν στα χέρια του μεγαλομετόχους της ΠΑΕ τους προσεχείς μήνες: «Ουσιαστικά δεν έχουμε καμία εκκρεμότητα. Ότι υπήρχε έχει ρυθμιστεί. Όσες εκκρεμότητες γνωρίζαμε ή όσες δεν είχαμε δει, έχουν πλέον ρυθμιστεί. Όλες οι Α.Ε. και στο ποδόσφαιρο, έχουν πολλά νομικά ζητήματα που δεν μπορείς να προβλέψεις ούτε να τα λύσεις άμεσα. Στην προκειμένη περίπτωση όμως μαζί με τον συνάδελφο τον κ. Γρηγορίου, λύσαμε όλα τα θέματα. Πιστεύουμε ότι με την ομαλοποίηση όλης της κατάστασης της διοικητικής και της δικαστικής λόγω κορωνοϊού θα τελειώσουν όλα τα θέματα και από δω και στο εξής θα ασχολούμαστε μόνο με τα ποδοσφαιρικά και τα διοικητικά της Παναχαϊκής. Σχετικά με τις μετοχές τις ιδρυτικές, αυτό το κομμάτι θα τελειώσει το προσεχές δίμηνο. Αρχικά, ο κ. Καλογερόπουλος θα πάρει τις μετοχές και στην συνέχεια θα μεταβιβαστούν στον κ. Μπάρλο. Υπάρχει εξαιρετική σχέση με τον κ. Καλογερόπουλο και όλα τα ζητήματα τα λύνουμε με καλή διάθεση. Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο θα έχουν τελειώσει όλα τα διαδικαστικά. Αν δεν υπήρχε ο ιός θα είχαμε ήδη τελειώσει. Μετά από αυτά θα προχωρήσει ο κ. Μπάρλος σε μία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της τάξεως των 250.000 ευρώ που είναι το ανώτερο ποσό της αύξησης. Ένα ποσοστό θα πάρει η ερασιτεχνική Παναχαϊκή. Ξεκαθαρίζω ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα νομικό για να γίνουν όλα αυτά. Έχουν διευθετηθεί τα πάντα. Η καθυστέρηση οφείλεται στον κορωνοϊό. Η ΕΕΑ ήταν κλειστή και ανοίγει αυτή την εβδομάδα..»

Στο πάνελ της συνέντευξης ήταν και ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Χάρης Γρηγορίου που δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που -όχι μόνο λόγω κορονοΐου- αλλά λόγω ευχαρίστησης και αγάπης γίνεται αυτή η συνέντευξη εδώ, στο σπίτι της, που θα βρίσκεται όλη την εβδομάδα και την Κυριακή όταν πηγαίνει στο γήπεδο θα πηγαίνει στην εκκλησία. Θέλω να πω ότι για έναν επαγγελματία δικηγόρο, ένας νοικοκύρης πρόεδρος και ιδιοκτήτης είναι «δικηγοροφάγος», δηλαδή συρρικνώνει τις εκκρεμότητες και τις δικηγορικές δουλειές, δεν αφήνει περιθώρια για να έχουμε κι εμείς ρόλο και λόγο. Αυτή είναι μια ευτυχής κατάληξη στην ιστορία της Παναχαϊκής. Η λογική ροή σε όλες τις Α.Ε. είναι να γίνει η φυσιολογική μετάβαση/μεταβίβαση στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και έπειτα να αναληφθεί η διοίκηση. Επειδή η ροή τρέχει, ο κ. Μπάρλος -όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις- «αψήφησε» τους κινδύνους και ανέλαβε την διοίκηση και θα πήγαιναν πιο πίσω τα κουμπώματα. Όλη η ιδιοκτησιακή μεταβίβαση είναι έγγραφη και κλεισμένη και απομένουν τα τυπικά. Η πρόθεση είναι να ότι μπορει να κλείνει και ότι κλείνετε να τελειώνει.».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΛΟΣ: «Είμαστε εδώ για μια σύντομη ενημέρωση, ώστε να έχετε μία εικόνα για το τι γίνεται. Έχουμε οχυρώσει την ΠΑΕ με μια δομή που αποτελείται από μια νομική δικλείδα ασφάλειας, καθώς και από μια λογιστική. Όπως έχω επαναλάβει για να λειτουργήσει ένας σύλλογος και ειδικά μια ΠΑΕ, αν δεν υπάρχουν αυτές οι 2 παράμετροί δεν πρόκειται να υπάρξει και ευημερία. Έχουμε θωρακίσει την ΠΑΕ με αυτό τον τρόπο.

Η δική μας γραμμή είναι μια ΠΑΕ τεχνοκρατικής λειτουργίας σε λαϊκή βάση. Αυτό υφίσταται και με αυτή τη λογική θα προχωρήσουμε. Εν μέσω κορονοϊού θέλησα προσωπικά να κερδίσω το χρόνο αυτής της αδράνειας ώστε να ολοκληρώσουμε το προπονητικό κέντρο της ομάδας για να μπορεί η ομάδα να ξεκινήσει από την βάση που πρέπει και να προχωρήσει και στα υπόλοιπα. Ταυτόχρονα με το προπονητικό, χθες (σ.σ. Σάββατο) αγοράσαμε ένα λεωφορείο το οποίο θα εξυπηρετεί την ομάδα σε όλα της τα ταξίδια

Σκοπός μας είναι να μπει μια ροή που θα δημιουργήσει ΥΠΕΡΑΞΙΑ στην ομάδα, ώστε να ξυπνήσει από τα 18 χρονιά λήθαργο που είχε πέσει σε χειμερία νάρκη. Σκοπός μας είναι αυτό και τίποτα άλλο. Με τα σημερινά δεδομένα και ενόψει της διακοπής, είμαι σε θέση να πω ότι η ομάδα για την καινούργια σεζόν θα πρωταγωνιστήσει και ο στόχος είναι ένας και θα πατήσουμε μόνο σε αυτόν. Ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ 1, εκεί που αρμόζει να είναι αυτή η ιστορική ομάδα. Είναι θέμα τιμής για όλους μας, όχι μόνο για εμένα σαν πρόεδρο, αλλά ολόκληρης της πόλης και ο καθένας από την πλευρά του θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη από την δική του οπτική γωνία.

Έχω πει ότι η διοίκηση είναι για να προχωράει και να τρέχει οικονομικά την ΠΑΕ, ο κόσμος να στηρίζει και δεχόμαστε την κρίση όταν αυτή ευσταθεί. Δεν θα δεχτούμε σε καμία περίπτωση δημαγωγούς οι οποίοι μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν στον σύλλογο. Αυτούς τους δημαγωγούς θέλω να σας ενημερώσω ότι έχω πλήρη εικόνα και θα ασχοληθώ ακόμη και με τον τελευταίο.
Πιστεύω αυτό το προπονητικό να εξυπηρετήσει στο πρακτικό κομμάτι την ομάδα, γι’ αυτό και το υλοποιήσαμε, σήμερα κλείνουμε 3 μήνες παρά 5 μέρες και αυτά που έχουμε κάνει πιστεύω δεν μπορούμε να τα απαριθμήσουμε, καλυτέρα να πούμε για αυτά που δεν έχουμε κάνει ακόμη

Θα δημιουργηθεί πάρκινγκ για να παρκάρουν τα αυτοκίνητα και να μην δημιουργείτε κομφούζιο και είμαστε σε διαπραγμάτευση με τον Αλέξανδρο και Αντώνιο Σπανό, μήπως μπορέσουμε να παραχωρήσουμε ώστε να επεκτείνουμε τον ήδη υπάρχοντα χώρο, για να δημιουργηθεί ένα γήπεδο ακόμη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συνεργασία μας και τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως, γιατί πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι το γήπεδο αυτό δεν ανήκει σε κανέναν Φωστήρα Οβρυάς, ανήκει σε φυσικό πρόσωπο το οποίο μας το έχει παραχωρήσει για 32 χρόνια με ένα τυπικό μίσθωμα ελάχιστης αξίας. Το γήπεδο δεν θα μπορούσε να ονομαστεί με κάποιο όνομα σχετικό με την Παναχαϊκή. Έπρεπε ηθικά να ονομαστεί με το όνομα του ανθρώπου που το παραχώρησε, αυτό ήταν το κριτήριο.»

Για την χρήση της Αγυιά σαν έδρα;
Γ.Μ.: «Εγώ είμαι επιχειρηματίας. Προβλέπω και θέλω πάντα στις διαπραγματεύσεις μου να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Σκοπός μου είναι να έρθω σε μια διαπραγμάτευση με την ερασιτεχνική ώστε να χρησιμοποιήσουμε την Αγυιά σαν φυσική έδρα της ομάδας αλλά υπό όρους. Ποιοι είναι αυτοί; Και οι δύο πλευρές να έχουν κοινό συμφέρον. Η γραμμή μου στις διαπραγματεύσεις με την ερασιτεχνική δεν θα αλλάξει, αλώστε με τον κ. Κρεμμύδα προσπαθούμε να κλείσουμε ένα συγκεκριμένο ραντεβού λόγω φόρου εργασιών, να βάλουμε κάτω την πρόταση και να έρθουμε σε συμφωνία που θα εξυπηρετεί και τους δύο. Επιθυμία δική μου η ομάδα να μείνει την Αγυιά αλλά θα πρέπει και η ΠΓΕ να καταλάβει ότι το γήπεδο δεν είναι σε καλή κατάσταση, χρειάζεται κάποιες επισκευές και επειδή η ΠΑΕ θα πρέπει να καταβάλει χρήματα για να γίνει το γήπεδο λειτουργικό, όλα αυτά έχουν ένα κοστολόγιο. Επειδή εγώ μιλάω με αριθμούς, θα μπούνε όλα κάτω στο τραπέζι και εκεί θα δούμε που θα καταλήξει η διαπραγμάτευση. Ο κ. Σεμιτέκολος είναι πρόθυμος και πιστεύω ότι το μόνο όφελος και για τις δύο πλευρές είναι η συνεργασία. Σε καμία περίπτωση δεν έχω σκοπό να πάρω την ομάδα από την Αγυιά αν δεν τραβήξουμε τα άκρα. Αν όμως δημιουργηθούν διαπραγματεύσεις παραλογίας, τότε θα υπάρχει άλλη απόφαση από τους νομικούς μου, σε ότι αφορά της χρήσης του γηπέδου της Αγυιάς.»

Για την παραμονή του Οφρυδόπουλου;
Γ.Μ.: «Ο κ. Οφρυδόπουλος είναι προπονητής της ομάδας μας μέχρι 30/6. Υπάρχει μια τεχνική έκθεση που μου έχει μεταβιβάσει ο κ. Λουμπαρδέας από τον προπονητή μας και 1/7 θα ξέρουμε τι θα έχουμε αποφασίσει ώστε να δούμε εκείνη την στιγμή τι υφίσταται. Προς το παρόν ο κ. Οφρυδόπουλος είναι προπονητής της ομάδας μας και παραμένει.»

Για τις ακαδημίες;
Γ.Μ.: «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε μια διαπραγμάτευση με τον κ. Σεμιτέκολο. Αυτή η απόφαση θα βγει την προσεχή εβδομάδα, Δεν θέλω να μιλήσουμε τώρα, θέλω να μιλάω με δεδομένα όχι με υποθέσεις. Σκοπός μας οι ακαδημίες να είναι της ΠΑΕ αυτό δεν αλλάζει από εμάς, δεν θα δεχτούμε κανένα άλλο είδος ακαδημιών που θα εμπλέκονται άλλα πρόσωπα. Είμαι κάθετος σε αυτό, αυτό θα γίνει και θα υλοποιηθεί. Οι ακαδημίες θα ανήκουν στην ΠΑΕ.»

Σχετικά με το πρωτάθλημα και την συνέχιση του ή μη;
Γ.Π.: «Πήραμε μια πρωτοβουλία στην Σούπερ Λιγκ 2, ώστε να κάνουμε μια σύσκεψη την Τετάρτη στην Αθηνά, οι πρόεδροι των 12 ομάδων, να δώσουμε μια κοινή απόφαση που θα μεταβιβαστεί στον Υπουργό ώστε να μας «λύσει» ή να μας «δέσει». Τα έξοδα της ΠΑΕ τρέχουν, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε κι εμείς τι μέλλει γενέσθαι. Έχουμε μόνο έξοδα, όχι έσοδα και αυτό πρέπει να το ξέρει ο κόσμος, σας ενημερώνω κι εσάς. Νομικά αφού τα συμβόλαια λήγουν στις 30/6, χωρίς νομοθεσία είμαστε στον αέρα, μπορούν να το επιβεβαιώσουν αυτό και οι δικηγόροι μας. Περιμένουμε και ευελπιστούμε ότι ο υπουργός θα πράξει βάση της λογικής, αυτά θα μεταβιβάσουμε στον κ. Λεουτσάκο ούτως ώστε να οργανωθούμε και να κερδίσουμε όλο αυτό το χρόνο ώστε να στήσουμε την ομάδα για τη νέα σεζόν. Εμείς σαν ΠΑΕ δεν θέλουμε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, είμασταν όπως γνωρίζεται εκτός στόχων και θα έχουμε οικονομικό όφελος αν διακοπεί το πρωτάθλημα, αφού πλέον δεν θα τρέχουν τα έξοδα, άρα η ΠΑΕ θα είναι ωφελημένη.»

Σχετικά με την νέα ομάδα και το πόσους και ποιους θα κρατήσει;
«Θα πάρω την ευκαιρία, επειδή παρερμηνεύονται τα όσα λέω στα social media ότι ο πρόεδρος αποφασίζει για όλα. Αυτό δεν υφίσταται να ενημερώσετε τον κόσμο. Ο πρόεδρος έχει τα κατάλληλα πρόσωπα στις κατάλληλες θέσεις. Ο κ. Λουμπαρδέας μου έχει δώσει πλήρη εικόνα του υλικού που έχει η ομάδα, το πλάνο έχει βγει, έχουμε εικόνα αλλά δεν μπορώ να μιλήσω συγκεκριμένα γιατί δεν είναι δουλειά δική μου. Ο πρόεδρος αποφασίζει κατόπιν προτάσεων του συμβουλών του, νομικών και ομάδας.»
«Η ομάδα θα έχει πολλές αλλαγές. Αυτή που θα χτιστεί θα κάνει την διαφορά. Αυτό θέλουμε να πετύχουμε με τον Λουμπαρδέα. Θα πάμε σε λύσεις παικτών που αντέχουν την πίεση του πρωταθλητισμού και οι λύσεις αυτές θα είναι αξιολογημένες από τεχνικό τιμ που γνωρίζει τις ικανότητες του κάθε παίκτη όπως και του προπονητή.»

«Δεν στηρίζομαι σε αιμοδότες, ούτε σε ξένες τσέπες»
Αντίθετα με την πλειοψηφία, ο Γιώργος Μπάρλος φάνηκε πολύ αισιόδοξος σχετικά με την επόμενη μέρα του ποδοσφαίρου σε συνάρτηση με την οικονομία: «Δεν στηρίζομαι σε αιμοδότες, ούτε σε ξένες τσέπες, έχω κάνει το οικονομικό πλάνο που το γνωρίζω εγώ και μόνο εγώ και όποιος θέλει να συμμετέχει, μπορεί μόνο με την μορφή χορηγίας. Είμαι δεκτός να συζητήσω. Όποιος θέλει να διαφημιστεί μέσω της ομάδας είμαι ανοικτός σε προτάσεις. Χρήματα η διοίκηση αυτή δεν θα ζητήσει από κανένα, δεν έχει επετειακή μορφή, άρα όταν το μαγαζί είναι σωστό, ο πελάτης θα έρθει να επενδύσει μόνος του. Θα δημιουργήσουμε υπεραξία με έργα και όχι με λόγια. Θέλουμε οι επιχειρηματίες της πόλης να μας στηρίξουν, δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν το θέλουμε, αλλά όχι ότι εξαρτόμαστε. Δεν μας ενδιαφέρει το ξένο κεφάλαιο από κανένα χορηγό, δεν χρειάζεται να δημιουργήσουμε μια εικόνα αναστάτωσής ότι περιμένουμε χρήματα από αλλού. Εμείς δουλεύουμε με ιδία κεφάλαια».

Τέλος σε ερώτηση αν δυσκολεύει η προσπάθεια χωρίς ΕΡΤ ή κρατικές χορηγίες ανέφερε: «Το έργο μου δεν το δυσκολεύει καθόλου αυτό που λέτε. Εγώ όταν κάνω κάποιες επενδύσεις, έχω κάνει τον προγραμματισμό μου και ανάλογα με τα δεδομένα της στιγμής κινούμαστε κι εμείς ανάλογα. Δεν υπάρχει δυσκολία σε κάτι, δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. Η επένδυση όπως βλέπετε κόστισε ένα μεγάλο ποσό. Εν μέσω κορονοϊού έτρεχε η επένδυση ενώ είχαν σταματήσει τα πάντα. Δεν χρειάζεται να κινδυνολογούμε ότι θα κολλήσει κάπου οικονομικά η ομάδα μας. Μας νοιάζει η δική μας ομάδα. Έχει πάρει την ρότα της και πάει βάση ακριβέστατου χρονοδιαγράμματος»

Για το ποιο θεωρεί το μεγαλύτερο λάθος των τελευταίων ετών;
Γ.Μ.: «Το μεγαλύτερο λάθος ήταν η πολυφωνία. Θα προσπαθήσω να την καταργήσω. Αν όλοι αντιληφθούμε ότι ο καθένας από το πόστο του μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, τότε θα είναι όλα καλά και για εμάς σαν διοίκηση και για το τελικό αποτέλεσμα. Οι δικηγόροι είναι για τα νομικά, ο πρόεδρος είναι για να πληρώνει, ο τεχνικός διευθυντής για να προτείνει σωστούς παίκτες. Ο καθένας από το πόστο του μπορεί να βοηθήσει αυτή την προσπάθεια και να μην μπλέκονται πρόσωπα με άλλες αρμοδιότητες. Πολυφωνία σε αυτή τη διοίκηση δεν χωράει.»

Για τους ντόπιους παίκτες που γράφεται στον τύπο;
Γ.Μ.: «Ισχύει ότι γράφεται για τους παίκτες της πόλης μας. Ο κ. Λουμπαρδεας θα σας κατατοπίσει για αυτό. Υπαρχουν παιδιά που έχουν καταγραφεί σε λίστα και θα περάσουν από δοκιμές από την ομάδα. θα σας ενημερώσει καλυτέρα ο Νίκος. Θα δώσουμε έμφαση στο πατρινό στοιχείο. Γι’ αυτό θα τρέξουμε και τις ακαδημίες, να δούμε πως θα κινηθούμε. θα παίξουν αυτοί που αξίζουν, δεν μπορούμε να πάρουμε όλους τους παίκτες του τοπικού για δοκιμές.»

Για το αν προσανατολίζεται να ασχοληθεί με τα κοινά της ΕΠΣΑ;
Γ.Μ.: «Είναι πολύ νωρίς για να απαντήσω. Τώρα δεν θέλω να απαντήσω θα το κάνω εκείνη την περίοδο, πριν τις εκλογές. Εμείς έχουμε τον Ατρόμητο Πατρών, την Αστραπή, τον Φωστήρα Οβρυά που ανήκουν στην δικαιοδοσία μας.»

Για το θέμα με τον Κώστα Κατσουράνη;
Γ.Μ.: «Εγώ δεν έχω κάτι προσωπικό με τον Κατσουράνη. Αυτό θα πρέπει να διευθετηθεί. Ο Κώστας είναι ένας αξιόλογος παίκτης που πέρασε από την Ελλάδα, αναγνωρισμένος από όλο το κόσμο, άρα Θα ήταν άδικο να μην αναγνωριστεί και ειδικά από την πόλη μας, είναι παιδί από την Πάτρα. Να διευκρινίσω την υπόθεση «Κατσουράνης». Κάθε πρόεδρος, κάθε διοίκηση έχει ένα πλάνο. Το δικό μας πλάνο δεν εμπεριέχει την συμμέτοχη του Κώστα, η διοίκηση όμως επειδή στην ιδεολογία της είναι διάπλατη, δεν έχει θέμα προσωπικό με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Όπου μπορεί να μας βοηθήσει είμαστε δεκτοί να ακούσουμε προτάσεις και όχι αερολογίες. Δεν μπορώ να πω ότι αυτοπροτείνετε, δεν μπορώ να το δεχτώ. Ο Κώστας είναι ένα παιδί με ηθική και παιδεία και δεν είναι σκοπός του να αυτό προταθεί. Αν θα ήθελε να συμμετέχει στην ομάδα θα έπρεπε μέσω των ανθρώπων που εμπλέκονται στην ΠΑΕ να έρθουμε σε επικοινωνία και να μας κάνει τις προτάσεις του. Δεν πιστεύω ότι είναι σκοπός του η συμμετοχή του στα δρώμενα της Παναχαϊκής. Και επειδή ακούγονται διάφορα για τον Κατσουράνη, για εμένα δεν έχει ευθύνη σε κάτι. Κάθε διοίκηση δίνει ανάλογες παροχές στα στελέχη της να κινηθούνε με βάση το οικονομικό πλάνο. Του δόθηκαν κάποιες παροχές και κινήθηκε βάση αυτών. Αν έγινε σπατάλη ή όχι, δεν είμαστε αρμόδιοι να κρίνουμε τι έγινε τότε. Δεν πιστεύω ότι δεν θέλει να δει την Παναχαϊκή στην Σούπερ Λιγκ 1. Δεν θέλω να περνάει από το μυαλό μου. Πιστεύω ότι και ο ίδιος θα έχει μεγάλη χαρά να ανέβει ένα σκαλί πάνω. Κάτι προσωπικό δεν υπάρχει και πρέπει να το διευκρινίσουμε.»

Για τους οργανωμένους;
«Την επόμενη εβδομάδα είναι στις άμεσες προτεραιότητες να τρέξουμε μια διαδικασία που αφορά τους οργανωμένους. Τους θέλουμε στο πλευρό μας και θέλουμε να μας εκθέσουν κάποιες απόψεις τους ώστε να τις αξιολογήσουμε. Θα προσπαθήσουμε στις επόμενες μέρες να κάνουμε συνάντηση και να δούμε και τα θέλω των οργανωμένων και να ξεκινήσουμε μια επαφή μαζί τους που θα είναι μόνο εποικοδομητική.»

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ