ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Γ. Γουμάγιας: «Φάγαμε πολύ πόλεμο... - Ιστορικός σύλλογος η Παναχαϊκή!»

Λίγες ώρες μακριά από το πρώτο σφύριγμα για τη σέντρα στα πλέι-φ ανόδου της Γ’ εθνικής, η αγωνία κορυφώνεται! Η Παναχαϊκή ξεκινά το ταξίδι της από τη Θεσσαλονίκη και τον Μακεδονικό (Κυριακή, 15/5/22, 17:00) και το PgeOle δεν γινόταν να μείνει… εκτός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ.

Αγωνιζόμενη στον 2ο όμιλο της Γ’ εθνικής, η πορεία της ιστορικής ομάδας της «Νύμφης του Βορρά» στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, είναι για τους περισσότερους μερικώς -και για άλλους παντελώς- άγνωστη. Το PgeOle σας βάζει σε «κλίμα» μπαράζ, αφού τα… είπε με τον Γενικό Αρχηγό των «πρασίνων» και παλαίμαχο τερματοφύλακα με αξιόλογη πορεία στα ελληνικά γήπεδα, Γιώργο Γουμάγια, ο οποίος μίλησε για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, την ένσταση, την Κοζάνη, τη Λευκίμμη και φυσικά… την Παναχαϊκή.

Η πορεία του Μακεδονικού έως τώρα και το... «θρίλερ» στο φινάλε

«Μια πολύ δύσκολη χρονιά σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο! Ο στόχος από την αρχή ήταν να διεκδικήσουμε την άνοδο και με την πορεία μας κατά τη διάρκεια της χρονιάς το δείξαμε, μιας και ήμασταν συνέχεια πρώτοι. Κύριος αντίπαλός μας ήταν η Κοζάνη που έχει μια εξαιρετική ομάδα, που αν και δεν ξεκίνησε καλά κατάφερε να ανακάμψει κερδίζοντας μας στην έδρα της, βάζοντάς μας έτσι μεγαλύτερη πίεση, φτάνοντας στο τελευταίο παιχνίδι να παίζουμε την άνοδο στην Κέρκυρα, αντιμέτωποι με τη Λευκίμμη που και αυτοί παίζανε την παραμονή τους στην κατηγορία. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό -όπως και η εμφάνισή μας- με αποτέλεσμα να χάσουμε. Η Λευκίμμη όμως χρησιμοποίησε έναν παίκτη τον οποίο δεν έπρεπε να βάλει και εμείς προχωρήσαμε σε ένσταση με αποτέλεσμα να δικαιωθούμε και να κερδίσουμε την είσοδό μας στα πλέι-οφ.»

Σχετικά με την ένσταση...

«Φάγαμε πολύ πόλεμο για αυτή την κίνηση που κάναμε αλλά οι κανόνες υπάρχουν για να τηρούνται. Καταλαβαίνω πως αυτό αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα και βάζοντας τον εαυτό μου στη θέση των ποδοσφαιριστών της Λευκίμμης και της Κοζάνης καταλαβαίνω την πικρία και το θυμό που αισθάνονται. Εμείς αυτό που κάναμε ήταν απλά να υπερασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας.»

Η ιστορική Παναχαϊκή ως αντίπαλος

«Την Κυριακή παίζουμε με έναν ιστορικό σύλλογο την Παναχαϊκή, που έχει μια πολύ καλή ομάδα και έναν αξιόλογο προπονητή και σίγουρα είναι μέσα στα φαβορί για την άνοδο. Εμείς από την πλευρά μας θα διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ένα θετικό αποτέλεσμα και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι, που αν θυμάμαι καλά τελευταία φορά που συναντήθηκαν αντιμέτωπες οι 2 ομάδες ήταν στην Α’ εθνική.»

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ