ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Γιόρτασε τη... νέα σελίδα

Το προπονητικό της κέντρο εγκαινίασε και επίσημα το απόγευμα της Κυριακής η ΠΑΕ Παναχαϊκή, που στην Οβρυά έστησε μια μεγάλη γιορτή με άκρως "κοκκινόμαυρα" στοιχεία. Τα μέλη της ΠΑΕ, φίλαθλοι κάθε ηλικίας και παρά πολύς κόσμος κατέκλυσαν το προπονητήριο των "ροσονέρι", το "Αλέξανδρος Σπανός".

Η οργάνωση από πλευράς ΠΑΕ άψογη, αφού είχε προνοήσει ακόμη και για το πάρκινγκ, ώστε να αποφευχθεί το... μποτιλιάρισμα. Βέβαια, υπήρχε ένας μικρός διαχωρισμούς σε επίσημους και τους... υπόλοιπους, αλλά αυτό είναι στα πλαίσια του λογικού.

Επιπλέον, θα πρέπει να τονίσουμε πως είχαμε παρουσίες από κάθε φορέα. Οι κ.κ. Χαράλαμπος Μπονάνος (αντιπεριφερειάρχης), ο αντιδήμαρχος αθλητισμου Τάκης Πετρόπουλος ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο "Αλ. Σπανός", όπως και ο Αντώνης Χαροκόπος, ο Φωκίων Ζαΐμης (αντιπεριφερειάρχης Έργων και Υποδωμών), ο Άγγελος Τσιγκρής (Βουλευτής της ΝΔ), ο Παναγιώτης Σεμιτέκολος  (πρόεδρος της ΠΓΕ) και  ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Άγγελος Δανιήλ...

Στις ομιλίες το... "χορό" άνοιξε πρώτος ο κ. Τσιγκρής, ενώ ακολούθησε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Μάρκου και μετέπειτα ο Χαράλαμπος Μπονάνος. Στη συνέχεια ήταν σειρά του κ. Ζαϊμη, ο οποίος μάλιστα αναφέρθηκε στο γήπεδο της Αγυιάς και την ανάπλαση του, αναφέροντας τα νέα κλειστά, το μουσείο και την κερκίδα στο πέταλο!

Το λόγο έπειτα πήρε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής κ. Παναγιώτης Σεμιτέκολος, αλλά και ο κ. Σωτηρόπουλος από την αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας. Την αυλαία έριξε ο Τάκης Αντωνόπουλος που μίλησε εκ μέρους της της κ.α. Αλεξοπούλου της ΝΔ.

Ακολούθησe η μοναδική βράβευση της βραδιάς, όπου τον Αλέξανδρο Σπανό τίμησε ο Άγγελος Δανιήλ, ενώ βεβαίως είχαμε και τις απαραίτητες φωτογραφίσεις. Σε κεντρικό σημείο του αγωνιστικού χώρουτ, το πούλμαν της Παναχαϊκής, διαμορφωμένο όπως το επέλεξε ο κόσμος...

Στον 1ο όροφο η ομάδα...
Από τον πρώτο όροφο των εγκαταστάσεων παρακολούθησαν τον αγιασμό οι παίκτες και το προπονητικό Τιμ της Παναχαϊκής...

Μαζί με τους παίκτες ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο Στέλιος Βενετίδης με τον Νίκο Λουμπαρδέα πάντα δίπλα τους. Έκπληξη η επιστροφή των Γιώργου Φουσέκη και του Ηλία Σορώκου στην ομάδα, που συνυπήρχαν στην ΠΑΕ και πριν από 3 χρόνια, επί των ημερών της Συμμαχίας.

Ακολούθησαν τα εγκαίνια του χώρου και η παρουσίαση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και του νέου προπονητικού τιμ της ομάδας...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ