ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Για το διπλό χωρίς... 4

Σε πολύ δύσκολο μονοπάτι έφτασε η Παναχαϊκή, που βρισκόμενη στην 6η θέση, καλείρται να δώσει τα επόμενα 3 της ματς με ομάδες της... ουράς, τα οποία είναι αναγκασμένη να κερδίσει, αρχής γενομένης από αυτό με τον ΟΦ Ιεράπετρας την Κυριακή, για την 14η αγωνιστική της "S.L.2"...

H αποστολή των Αχαιών αναχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής για την Κρήτη, με τον Χρήστο Παρασκευόπουλο να αφήνει στην Πάτρα τους Αραβίδη, Πλιάτσικα, Αποστολόπουλο και Κουσκουνά, οι 3 πρώτοι για να ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα εξαιτίας των μυϊκών τραυματισμών τους και να είναι έτοιμοι για το ματς με τον Καραϊσκάκη την Τετάρτη που μας έρχεται στην Άρτα, ενώ ο Νίκος Κουσκουνάς έμεινε εκτός αποστολής για να μην κινδυνέψει από πιθανή υποτροπή.

Τα 19 άτομα της αποστολής των "ροσονέρι" είναι οι: Κολοβούρης, Σούλης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Larrea, Πάνος, Μπελεζάκης, Σταμόπουλος, Bruce, Μουστακόπουλος, Αργυρόπουλος, Ανάκογλου, Παπαδόπουλος, Γιούσης, Σκεπετάρης, Cerrutti, Batrovic και Μασούρας...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ...
Σήμερα το απόγευμα μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης αναχώρησε η αποστολή της ομάδας για την Κρήτη, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα την Κυριακή με τον Ο.Φ.Ι. Στην αποστολή της ομάδας συμπεριλαμβάνονται οι: Κολοβούρης Σούλης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Larrea, Πάνος, Μπελεζακης, Σταμοπουλος, Bruce, Μουστακοπουλος, Αργυρόπουλος, Ανάκογλου, Παπαδόπουλος, Γιούσης, Σκεπετάρης, Cerrutti, Batrovic, Μασούρας.
Εκτός αποστολής έμειναν προληπτικά οι Αραβίδης, Πλιάτσικας και Αποστολοπουλος, ώστε να ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα εξαιτίας των μυϊκών τραυματισμών τους και να μπορέσουν να είναι έτοιμοι για το εκτός έδρας ματς της ερχόμενης Τετάρτης με τον Καραϊσκάκη. Επίσης, υπό το φόβο πιθανής υποτροπής, έμεινε εκτός αποστολής ο Κουσκουνάς, ο οποίος θα υποβληθεί σε θεραπείες.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ