ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Βούζας: "Η πίεση θα φέρει τη νίκη"...

Στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM ΠΑΤΡΑΣ 96,3 μίλησε σήμερα το πρωί ο τεχνικός της Παναχαϊκής Βασίλης Βούζας, που αναφέρθηκε για το αυριανό μεγάλο ντέρμπι με την Βέροια στην Αγυιά..

Στις δηλώσεις του ο Καρδιτσιώτης τεχνικός, ξεκίνησε με μια τοποθέτηση για τον επόμενο αντίπαλο της "βασίλισσας", την Βέροια: "Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, επικίνδυνη, με ιδιόμορφο τρόπο παιχνιδιού που βασίζεται στην ταχύτητα. Αν βρει χώρους είναι ικανή να κάνει ζημιά. Εμείς θα προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας και θα ενισχύσουμε την δική μας προσέγγιση για τη νίκη".

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο πως περιμένει να αγωνιστεί η ομάδα της Βέροιας και τις δικές του σκέψεις: "Αν λάβουμε υπόψιν την υπεροψία που διακρίνει τον τεχνικό της Βέροιας, που θέλει πάντα να κερδίζει, περιμένω ένα επιθετικό 4-4-2. Εμείς χρειαζόμαστε υπομονή, να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να πιέσουμε για το αποτέλεσμα. Αν δεν πιέσεις τον αντίπαλο ώστε να υποπέσει σε λάθη και να τα εκμεταλλευτείς, δεν κερδίζεις. Είτε επιθετικά, είτε αμυντικά, οι περισσότερες ομάδες εκτός έδρας προσέχουν πρώτα την άμυνα και τις κόντρα επιθέσεις. Αν ασκήσουμε πίεση θα τα καταφέρουμε".

Σε ερώτηση σχετική με τις ιώσεις που εδώ και δύο εβδομάδες ταλαιπωρούν την Παναχαϊκή, τόνισε: "Τα παιδιά είναι καλύτερα. Δύο εδβομάδες τώρα, περίπου 13 παιδιά έχουν περάσει ίωση και έχουμε μείνει πίσω στον σχεδιασμό μας και την τακτική. Έχω πει πως πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι και αν ξέρουν καλά τον ρόλο τους, αυτό φαίνεται. Με ικανοποιεί πως αυτοί που παίζουν, προσπαθούν για το καλύτερο. Ειδικά ένας αθλητής που περνάει ίωση, κάνει  υπέρβαση και αυτό είναι το σημαντικό".

Όσον αφορά τις απώλειες βαθμών μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, είπε: "Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, να προσπαθούμε για το επόμενο παιχνίδι. Σημαντικό για μένα είναι... να μην κερδίζουμε, αλλά όχι να χάνουμε. Αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος ας μας κερδίσει, αλλά όχι να χάνουμε μόνοι μας. Οι απώλειες είναι λογικές με παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή και αν δεν έχει γεμάτο ρόστερ, με παίκτες που να προέρχονται από τον πάγκο και να ανταποκρίνονται, δεν έχει καμία τύχη. Η Παναχαϊκή έχει την δυνατότητα να τα πάει πολύ καλά".

Λίγο πριν το τέλος, αναφέρθηκε στον Πλατανιά αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες της κορυφής: "Το ρόστερ είναι αυτό που παίζει ρόλο. ο Πλατανιάς είναι μια πολύ καλή ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά στηρίχθηκε μόνο σε 14 παίκτες. Έχει και τύχη με το μέρος του, αλλά σε αυτόν τον κυκεώνα αγώνων, είναι αδύνατο να έχεις αποτελέσματα. Ένας παίκτης που πηγαίνει καλά, μετά από 6 αγώνες θα αρχίσει να χάνει την φόρμα του. Εκεί πρέπει να πάει ανάσες -αγωνιστικά-, αλλιώς θα πέσει η απόδοση του. Τότε χρειάζεται το ροτέισον. Πρέπει να ψάξεις άλλους τρόπους να αγωνιστείς. Πιστεύω ότι ο Πλατανιάς δεν θα αντέξει μέχρι τέλους".

Κλείνοντας, έκανε "έμεσοκάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο: "Πιστεύω ότι θα έρθει κόσμος στο γήπεδο. Τα παιδιά αξίζουν να δουν γεμάτες κερκίδες. Έχει γίνει πολύ μεγάλη προσπάθεια, αν σκεφτεί κανείς πως ξεκινήσαμε με -5 και θεωρώ έχουμε πολύ καλή συγκομιδή βαθμών, συνυπολογίζοντας το ρόστερ, τη δυναμική και την κακή ψυχολογία"...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ