ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΝΕΟΙ

"Βασίλισσα" και στην Άμφισσα...

Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι Νέοι της Παναχαϊκής μέσα στην Άμφισσα με 2-1

Το πρώτο της "2" πέτυχε σήμερα η ομάδα Νέων της Παναχαϊκής, που στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της "Football League", επικράτησε με 2-1 του Φωκικού στην Άμφισσα.

Οι "κοκκινόμαυροι" σκόραραν με το... καλημέρα, όταν στο 3' μόλις λεπτό, ο Μπουρλάκης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 0-1 (!!!).

Η υπεροχή της Παναχαϊκής στο α' μέρος ήταν εμφανής και στο 25ο λεπτό, μετά από φάουλ του Κοτσόκολου, ο Χούσα με κεφαλιά μέσα από την περιοχή σημείωσε το 2-0 για την ομάδα της Αχαΐας...

Εκτός από αυτό, η "βασίλισσα" θα μπορούσε να πάει στο ημίχρονο με ένα ακόμη τέρμα, αλλά ο Αναγνωστόπουλος έχασε απίστευτο τετ α τετ, που θα "τελείωνε" από νωρίς το παιχνίδι.

Στην επανάληψη, ο Φωκικός ανέβηκε και κατάφερε να "κλείσει" την ομάδα της Πάτρας στα καρέ της, χωρίς όμως ουσία, αφού οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν σε γεμίσματα και μακρινές μπαλιές. Στο 76', σε μια φάση που η άμυνα της Παναχαϊκής αδράνησε, ο Γεωργουσόπουλος με σουτ μείωσε στο τελικό 2-1, ενώ αμέσως μετά, ο Μπιλιάνης βρέθηκε μόνος του στην κόντρα αλλά αστόχησε, χάνοντς την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ...

Το σημαντικότερο όλων είναι, πως οι "ροσονέρι", αγωνίστηκαν χωρίς 3 βασικά στελέχη τους, αλλά παρ' όλα αυτά πέτυχαν μια σπουδαία νίκη. Η Παναχαϊκή, στην Άμφισσα δεν είχε τον Σωτήρη Ζέλιο (θα είναι στην 18αδα των Ανδρών την Κυριακή), τον τραυματία Βαγγέλη Ντεμάι και τον τιμωρημένο Αλέξη Τζελάι, αλλά όλα τα παιδιά έδειξαν τις μεγάλες τους δυνατότητες και πως δικαίως έχουν "καπαρώσει" την θέση της βαθμολογίας...

Οι συνθέσεις...
Φωκικός: Λαγκουράνης, Φαρδέλος, Χατζηδημητράκης, Πιστόλας (14' Μωραΐτης), Κοντογιώργος, Παπαγεωργίου, Ζαχαρόπουλος, Καραθανάσης (60΄Βαβάτσικος), Κόκκινος, Γεωργουσόπουλος, Ζάτσε.
Παναχαϊκή: Κολοβούρης, Μάργαρης, Μιχαλόπουλος (80' Βετούλας), Μπεσμίρ (75' Μητρόπουλος), Χούσα, Φέρκο, Σκιαδόπουλος, Κοτσόκολος, Μπιλιάνης, Μπουρλάκης, Αναγνωστόπουλος.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ