ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΝΕΟΙ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Κ19: 5-2 (ΤΕΛΙΚΟ)

Με τον καλύτερο τρόπο είπαν "καλη χρονιά" ο Ατρόμητος Πατρών και η Κ19 της Παναχαϊκής, που στο γήπεδο των Ζαρουχλεΐκων, το Σάββατο το μεσημέρι έδωσαν φιλικό λίγο πριν το 2023 αποχωρήσει οριστικά, σε ένα πολύ όμορφο ματς, με 7 γκολ, δοκάρια, όμορφες φάσεις, καλή διάθεση και κόσμο που βρέθηκε να παρακολουθήσει τις δύο ομάδες...

Εννοείται το "PgeOle" ήταν εκει και σας μεταφέρει το ρεπορτάζ από το φιλικό...

Η Κ19 της Παναχαϊκής, αντιμετώπισε τον Ατρόμητο που είναι εκ των κορυφαίων ομάδων της Α' ΕΠΣΑ, με πασίγνωστα πρόσωπα (Γκάτση, Στεργίδη, Κωστή, Σμυρλή κ.ο.κ.), ξεκίνησε πολύ δυνατά στο ματς, αλλά αφού αστόχησε σε 3 μεγάλες φάσεις μέχρι το 10', μετά έχασε τα ηνία από τους "πορτοκαλί" που έπιασαν μεγάλη απόδοση, ίσως και την καλύτερη μέχρι σήμερα, με όμορφους συνδιασμούς, αυτοματισμούς, εμπνεύσεις και 2 γκολ στο α' 45λεπτο (Σμυρλής και Σπανός), με τον Γεωργόπουλο της Παναχαϊκής να κάνει φοβερή εμφάνιση, κρατώντας το σκορ χαμηλά...

Στο β' μέρος έγιναν πολλές αλλαγές, είχαμε ακόμη 5 γκολ (3-2 σκορ) και 2 δοκάρια από τους μικρούς "ροσονέρι", που με πολλές αλλαγές και τον Ράντο να ρίχνει στο ματς ακόμη και τους 14χρονους Πιστικό και Γασπαρινάτο (!!!), έχοντας πολλά παράπονα, όχι απο το σκορ, αλλά από το ότι δεν έγιναν όσα ηθελε, με το 2024 να έρχεται και να φέρνει και το πρωτάθλημα της "S.L.2 Νέων", με την Παναχαϊκή να πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμη για τις ανάγκες του φετινού πρωταθλήματος...

(*) Στο τέλος, με καλή διάθεση και πολλές ευχές, άπαντες αποχώρησαν με χαμόγελα από το γήπεδο των Ζατουλεΐκων και έδωσαν ραντεβού το 2024 για ακόμη περισσότερο ποδόσφαιρο...

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ...
1' Από κόρνερ του Κουραχάνη, ο Αθανασακόπουλος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Τρίγκας με διπλή προσπάθεια απέκρουσε.
2' Από αριστερά στην περιοχή ο Κουραχάνης σούταρε, αλλά με τα πόδια απέκρουσε σε κόρνερ ο Τρίγκας.
10' Ο Παντελής έκλεψε από τον Αγγελόπουλο και έφυγε κατά μέτωπο στην κόντρα, σούταρε έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο Τρίγκας, η μπάλα έμεινε στην πειροχή και ο Ντούνης από αριστερά σούταρε, νέα απόκρουση του πορτιέρο του Ατρομήτου.
15' Όμορφη ενέργεια από δεξιά για τον Ατρόμητο, ο Σμυρλής μπήκε στην περιοχή τετ α τετ με τον Γεωργόπουλο, με το αριστερό σούταρε αλλά με τα πόδια ο τερματοφύλακας της Κ19 παραχώρησε κόρνερ!
18' Φοβερή ευκαιρία μετά από σέντρα από δεξιά για τους γηπεδούχους, ο Σμυρλής στο β' δοκάρι έστρωσε στον Αγγελόπουλο, αυτός απέφυγε τους αντιπάλους, μεγάλη απόκρουση του Γεωργόπουλου σε κόρνερ...
19' Απευθείας φάουλ του Αγγελόπουλου, η μπάλα στο τοίχος και κόρνερ.
21' Γκολ: Σέντρα του Χριστοπούλου από αριστερά, στο β' δοκάρι ο Σμυρλής κεφαλιά σκαστή, δίπλα από τη ρίζα του αριστερού δοκαριού (1-0)...
26' Φοβερή κυκλοφορία με Κωστή και Χριστόπουλο, η μπάλα έφτασε στα όρια της περιχής στην ευθεία από το πέναλτι, όπου ο Αγγελόπουλος με το "μυτάκι" σήκωσε στον Γκάτση, αυτός κατέβασε με πορεία προς τα δεξιά, έκανε τακουνάκι που απέκρουσε ο Γεωργόπουλος, νέο πλασέ του Γκάτση, διαγώνια από το δεξί κάθετο δοκάρι, άουτ!
34' Φάουλ του Χριστόπουλου από αριστερά, στο β' δοκάρι ο Γκάτσης αφύλακτος έκανε την σκαστή κεφαλιά, μπλόκαρε ο Γεωργόπουλος.
35' Γκολ: Φάουλ του Αγγελόπουλου από δεξιά κοντά στην τελική γραμμή -σαν κόρνερ-, ο Σπανός πιάνει την κεφαλιά στην μικρή περιοχή και κάνει το 2-0!
37' Ο Ντούνης κέρδισε τις μάχες στο κέντρο και έβγαλε δεξιά στον Παντελή, αυτός μπήκε από δεξιά και έκανε σέντρα-σουτ πάνω από την εστία.
41' Σουτ του Αποστολόπουλου έξω από την περιοχή, πάνω από την εστία της Παναχαϊκής, άουτ.
43' Ο Αγγελόπουλος έξω από την περιοχή "σκάβει" την μπάλα προς το πέναλτι όπου ο Σμυρλής με πορεία προς τα δεξιά πιάνει την κεφαλιά αλλά την στέλνει διαγώνια -προς την δεξιά γωνία- και ο Γεωργόπουλος με υπερπροσπάθεια κάνει μια εντυπωσιακή βουτιά και μπλοκάρει στη γωνία του!!!

-Β' ΜΕΡΟΣ-

49' Φοβερή ενέργεια από δεξιά με πάσα στον Αθανασόπουλο που με πλάτη στο κέντρο του γηπέδου βγάζει πάσα χωρίς να κοιτάζει στη γραμμή, έβγαλε τον Παπαηλιού στην πλάτη της άμυνας, αυτός μπήκε στην περιοχή, σούταρε, αλλά η μπάλα σταμάτησε στη ρίζα του δεξιού δοκαριού του Τρίγκα!
54' Κόρνερ του Χριστόπουλου, κεφαλιά του Λαζανά, ο Γκάτσης στο δεξί δοκάρι τρέχει να γυρίσει την μπάλα, αυτή στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
61' Γκολ: Εκπληκτικό σουτ του Σπανού έξω από την περιοχή, απέκρουσε προς τα δεξιά ο Παπαδόπουλος, αλλά εκεί ο Σπυρόπουλος με φοβερό διαγώνιο σουτ από πλάγια έκανε το 3-0!
65' Απευθείας Φάουλ του Κουραχάνη, η μπάλα σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Ατρομήτου!!!
66' Ο Ντούνης έξω από την περιοχή δίνει πολύ ύψος στην μπάλα, βγαίνει στο πέναλτι ο Τρίγκας να διώξει σε μονομαχία με τον Αθανασόπουλο, η μπάλα στον Κουραχάνη που σουτάρει από τα όρια της περιοχής, απεκρούει με το σώμα (!) ο Τρίγκας, παίρνει το ριμπαάουντ ο Κουραχάνης προς τα αριστερά, σουτάρει διαγώνια, πάνω στη γραμμή σώζει ο Παπασπυρόπουλος!
67' Ο Παπαηλιού απο αριστερά, με φοβερή κούρσα απέφυγε τους αντιπάλους, έτρεξε παράληλα με την περιοχή, σούταρε αλλά απέκρουσε με τα πόδια ο Τρίγκας.
70' Γκολ: Κόρνερ για τον Ατρόμητο, ο Γκάτσης με κεφαλιά αφύλακτος στην περιοχή κάνει το 4-0!
73' Φάουλ του Αγγελόπουλου από δεξιά με το αριστερό πόδι, ο Νικολακόπουλος κάνει την κεφαλιά πάνω από την εστία, άουτ.
75' Γκοοοοοοοοολ: Εκπληκτικό σουτ του Ντούνη από δεξιά στο αντίθετο "Γ" του Ατρομητου, 4-1...
78' Ο Κουραχάνης με τάκλιν κερδίζει την μπάλα από τον Σπανό έξω από την περιοχή, ο Αποστολόπουλος σουτάρει συρτά, άουτ.
80' Σέντρα Νικολακόπουλου που έφυγε στην αντεπίθεση απο δεξιά και συνεργάστηκε με τον Αγγελόπουλο, γέμισε, στο β' δοκάρι κεφαλιά του Γκάτση, μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.
81' Γκολ: Ο Αγγελόπουλος στην περιοχή με το "μυτάκι" στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, 5-1!
85' Γκοοοοοοοοοοοοοολ: Ο Χριστόπουλος σε επίθεση κατά μέτωπο, δέχεται φάουλ έξω από την περιοχή, οι παίκες του Ατρομήτου σταματάνε, αλλά ο νεαρός της Παναχαϊκής πέφτει και ξανασηκώνεται, συνεχίζει και σουτάρει για να κάνει το τελικό 5-2..!!!

Γκολ: 21' Σμυρλής, 35' Σπανός, 61' Σπυρόπουλος, 70' Γκάτσης, 81' Αγγελόπουλος / 75' Ντούνης, 85' Χριστόπουλος...
Δοκάρια: 49' Παπαηλιού, 65' Κουραχάνης...

Οι συνθέσεις...
Ατρόμητος Πατρών (Πεφάνης): Τρίγκας, Στεργίδης (58' #16), Χριστόπουλος (58' #12), Σπανός, Νικολακόπουλος, Αποστολόπουλος, Λαζανάς (58' Παπασπυρόπουλος), Αγγελόπουλος, Κωστής (58' Παλούκης), Σμυρλής (58' Σπυρόπουλος), Γκάτσης ©...
Παναχαϊκή Κ19 (Ράντος): Γεωργόπουλος (46' Παπαδόπουλος), Ανδριακόπουλος, Κατσαΐτης (73' Αποστολόπουλος), Τασσόπουλος, Διαμαντόπουλος, Παπαηλιού (81' Πιστικός), Παντελής (58' Βεντουρής), Κουραχάνης, Ντούνης © (81' Γασπαρινάτος), Νικολόπουλος, Αθανασόπουλος (73' Χριστόπουλος)...
Διαιτητής: Δανιήλ (ΣΔΠ Αχαΐας)...
Βοηθοί: Κονιδάρης - Βαρελάς (ΣΔΠ Αχαΐας)...

ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ...
(*) Ο Βαγγέλης Γκάτσης και ο Μπάμπης Ντούνης ήταν οι δύο αρχηγοί στο φιλικό...

(*) Με κόκκινη μπλούζα, μαυρο σορτς και κόκκινες κάλτσες η Κ19 της Παναχαϊκής, με μπλε-πορτοκαλί ο Ατρόμητος!

(*) Στην εξέδρα και ο Γιάννης Τάτσης, για να... τσεκάρει τα παιδιά από την ομάδα Νέων!

(*) Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις; Στεργίδης, Γκάτσης, Νικολακόπουλος, Παπασπυρόπουλος, Σπυρόπουλος οι 5 πρώην "ροσονέρι" που αγωνίζονται στον Ατρόμητο, με πολλούς ακόμη σχετικούς με την Παναχαϊκή. Αλέκος Μπογιάκης και Γιώργος Κουρλέσης από την διοίκηση και ο γιατρός Νίκος Παναγιωτόπουλος που είχε διετελέσει φυσιοθεραπευτής για κάποια χρόνια κοντά στο 2000 (1999-2003), με την ομάδα στην Α' Εθνική!!!

(*) Φοβερή στιγμή με τον Λεωνίδα Αγγελόπουλο να βλέπει τον μικρούλη Λάμπρο Πιστικό να μπαίνει στο ματς και να τον ρωτάει "ποσο χρονών είσαι;", για να απαντήσει "14!", με τον "Λεό" να χαμογελάει και να αρχίζει τα πειράγματα στον παίκτη της Παναχαϊκής. Τον κρατούσε, τον έσπρωχνε, τον πείραζε (ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ) και κάποια στιγμή ο Πιστικός με ένα τάκλιν (!) στη πλάγια γραμμή έκοψε τον εξαιρετικό μέσο του Ατρομήτου που επίσης γέλασε από το πάθος του Πιστικού, συνεχίζοντας τα πειράγματα. Ωραίος ο Αγγελόπουλος!!!

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ