ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Ανδρίκος και Ζάρκος πάλεψαν στο Λάππα αλλά ηττήθηκαν με 2-1 απ' τον Ατρόμητο

Φιλικό για γερά νεύρα και... αντοχές ήταν αυτό που έδωσαν σήμερα οι "επίλεκτοι" της Παναχαϊκής με τον Ατρόμητο στο Λάππα. Οι "ροσονέρι", γνώρισαν την ήττα με 2-1, αλλά ο Μουράτ Σεροπιάν ήταν απόλυτα ικανοποιημένος, από την στάση των παικτών του κόντρα σε έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο (για τα δεδομένα των Νέων).

Οι "μεγάλοι" Ανδρούτσος, Δαμιανίδης, Χρόνης και Ταφίλι πάλεψαν αρκετά, με τον Αρμένιο τεχνικό να επικεντρώνει τις παρατηρήσεις-οδηγίες του στους Χρόνη-Ζέλιο-Κοτσόκολο οι οποίοι είχαν πολύ... δουλειά. Απέναντι τους, οι Πολίτης, Τσιάτο και Αγγελόπουλος, που βρέθηκαν σε εξαιρετική ημέρα και κέρδισαν τις περισσότερες μάχες στην αναμέτρηση.

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ...
10': Σουτ του Τσιάτο, πάνω από τα δοκάρια.
13': Σουτ αδύναμο του Ντεμάι, άουτ.
20': Ο Ντεμάι μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή, απέφυγε τους αμυντικούς και πάσαρε παράλληλα με την εστία. Εκεί ο Μπ. Βέρρας με τάκλιν πάνω στην γραμμή παραχώρησε -σωτήρια- κόρνερ.
36' - Δοκάρι: Σουτ του Μπουρλάκη στη κίνηση με το αριστερό έξω από την περιοχή, η μπάλα στο εξί κάθετο δοκάρι του Αγγελόπουλου.
37' ΓΚΟΛ (1-0): Ο Πολίτης ανατράπηκε από τον Κοκκίνη και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι. Ο Μπούρδος ευστόχησε από τα 11 βήματα και άνοιξε το σκορ...
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ...
55': Ο τσιάτο βρέθηκε μέσα στην περιοχή, αλλα καθυστέρησε και πλάσαρε αδύναμα άουτ.
57' ΓΚΟΛ (2-0): Ο Άγγελος Βέρρας με αριστερό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κολοβούρη και σημείωσε το 2-0.
58': Ο Τσιάτο έκλεψε την μπάλα από τον Κοκκίνημ, αλλά πλάσαρε άουτ.
59' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ (2-1): Ο Χρόνης από αριστερά έκανε συρτή σέντρα σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
66': Ο Τσιάτο πραγματοποίησε κούρσα από αριστερά, βγήκε τετ α τετ αλλα ο Ανδρίκος με έγκαιρο τάκλιν παραχώρησε κόρνερ.
71': Σέντρα του Κωνσταντακόπουλου απο αριστερά, μόνος του στο ύψος του πέναλτι ο Αγγελόπουλος, σούταρε απελπιστικά ψηλά άουτ.
72': Ο Αγγελόπουλος μόνος του απέναντι στον Κολοβούρη, μπλόκαρε ο τρματοφύλακας της Παναχαϊής.
74': Σουτ του Χρόνη έξω από την περιοχή, άουτ.
76': Σουτ του Αγγελόπουλου έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο Κολοβούρης.
78': Ο Ταφίλι μέσα στην περιοχή από τα δεξιά "έσπασε" στον Δαμιανίδη που έπιασε... αέρα.
81': Σουτ του Ζάρκου έξω από την περιοχή, πάνω από το τέρμα.
86': Λόμπα του Αγγελόπουλου, ελάχιστα άουτ.
89': Σουτ του Δαμιανίδη από δεξιά, σε κόρνερ ο Ζώτος.

Οι συνθέσεις...
Ατρόμητος Λάππα (Τσίκας): Αγγελόπουλος, Μπ. Βέρρας (46' λ.τ. Πετρόπουλος), Μούζος, Γιαννακόπουλος (46' Λ. Αγγελόπουλος), Αντωνόπουλος (46' Ζώτος), Σανδραβέλης, Πολίτης, Κωνσταντακόπουλος (52' Α. Βέρρας), Τσιβγινίδης (52' Λιβάνης), Μπούρδος (66' λ.τ. Κωνσταντακόπουλος), Τσιάτο.
Παναχαϊκή (Σεροπιάν): Ανδρούτσος (46' Κολοβούρης), Χρόνης, Κοκκίνης, Ανδρίκος, Ζάρκος, Δαμιανίδης, Κοτσόκολος (59' Βετούλας), Χούσα (46' Φέργκος), Ζέλιος, Ντεμάι (46' Ταφίλι), Μπουρλάκης.

Μικρά-Μικρά...
* Σε πολύ καλό κλίμα ξεκίνησε το σημερινό φιλικό. Η παρουσία του Κοκκίνη (καταγωγή από το Λάππα) στην 11αδα και του Λαμπρόπουλου (εκτός αποστολής) ήταν ο λόγος του εξαιρετικού κλίματος, που όμως χάλασε στο πέναλτι του 37ου λεπτού, αλλά και σε 2-3 πολύ σκληρές ενέργειες του Κοκκίνη, που τελικά άκουσε τα εξ' αμαξης από την εξέδρα. Μάλιστα, στο β' ημίχρονο, τραυμάτισε τον Μπούρδο στη μύτη και ο τελευταίος τα "έχωσε" και στον Σεροπιάν, για τον τρόπο παιχνιδιού του νεαρού αμυντικού.

* Με απουσίες και οι δύο ομάδες. Και αν για την Παναχαϊκή είναι γνωστές, για τον Ατρόμητο δεν ήταν στην αποστολή οι: Γραμματικόπουλος, Κυριαζόπουλος, Διακάτος και Νάτσης.

* Με λευκές εμφανίσεις αγωνίστηκε ο Ατρόμητος, με μαύρες η Παναχαϊκή.

* Άπιαστος ο Τσιάτο από τους γηπεδούχους, έκανε ό,τι ήθελε στην άμυνα των "ροσονέρι".

* Ξεχώρισε για την ομάδα της Πάτρας ο Μπουρλάκης που σε όλο τον αγώα δημιούργησε πολλά προβλήματα στους αμυντικούς των γηπεδούχων. Πολύ καλός και ο Ανδρίκος, το τελευταίο απόκτημα της ομάδας.

* Ιδιαίτερα θερμή η συνάντηση Ταφίλι-Ζώτου που γνωρίζονται από παλιά...

* Αργότερα, θα προστεθεί και ένα σούπερ-φωτογραφικό ρεπορτάζ από το παιχνίδι

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ