ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Αρχίζουν οι αναχωρήσεις...

Έχουν περάσει μόλις λίγα 24ωρα από το τελευαταίο παιχνίδι της Παναχαϊκή, με την αποτυχία των "Play Off" να χρεώνεται καθαρά στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήδη περιμένουν το... τελευταίο αντίο.

Άπαντες περιμένουν την "μαύρη λίστα" που θα σημάνει και την αποχώρηση τους από την Πατρινή ομάδα, με πιθανότερες ημέρες τις Πέμπτη-Παρασκευή.

Τα ονόματα που ακούγονται πως θα αποχωρήσουν, αγγίζουν το 90% του ρόστερ, σε μια σύνηθες τακτική των ανθρώπων της ΠΑΕ.

Ο εκπληκτικός -στην κανονική διάρκεια- Χρήστος Πουρής, ίσως πληρώσει το... μάρμαρο των κακών εμφανίσεων στα μπαράζ, ενώ "πόρτα εξόδου" θα δουν και οι Ιωάννου, Θεοδωρέλλης, Τσεμπερίδης, Λαμπρόπουλους, Κοκκίνης, Φούφουλας, Κωνσταντινίδης και Βλασόπουλος, που χρεώνονται την κάκιστη εικόνα της αμυντικής λειτουργίας των "ροσονέρι".

Αβέβαιο είναι ακόμη τι θα συμβεί με τις περιπτώσεις των Σκαρτσίλα, Παπαστεργίου, Κοιλιάρα, Σπίνουλα ενώ οι μόνοι που δείχνουν να παραμένουν είναι οι Ουαταρά, ΦατιόνΟυρτάδο, Ατματζίδης.

Λογικά θα αποχωρήσουν και οι Πετρόφ, Ανδρούτσος και Πάνος, που δεν πήραν ποτέ... ψήφο εμπιστοσύνης.

Νέα φανέλα, μεγαλύτερης κατηγορίας θα φορούν οι Θανάσης Ντίνας και Εμίλιο Φουρτάδο, που έχουν μπει στο στόχαστρο μεγάλης ομάδας...

Όλα τα παραπάνω μπορεί να αλλάξουν και να ισχύσουν τα ακριβώς αντίθετα...
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ. Καλοκαίρι και Ιανουάριος, Η ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ για ψώνια και η Παναχαϊκή μας θα είναι "μπροστά" στο ταμείο... 

12 Σχόλια

12 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ