ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Αποχαιρέτησε και ο Μωραΐτης...!!!

Οι αποχωρήσεις δεν τελειώνουν στην Παναχαϊκή και ο Παναγιώτης Μωραΐτης είναι ο επόμενος που άνοιξε την πόρτα φυγής από την Πατρινή ομάδα, με ένα μύνημα του να ακολουθεί την ανακοίνωση της ΠΑΕ...

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μωραΐτη. 

Ο Παναγιώτης Μωραΐτης από το καλοκαίρι του 2016 πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας με απόλυτο επαγγελματισμό και προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο της ομάδας. 

Πολλές συμμετοχές και πολλά γκολ με την φανέλα της ομάδας μας βοηθώντας σημαντικά τις προσπάθειες της. 

Ευχόμαστε στον Παναγιώτη κάθε επιτυχία στην καριέρα του. 

TO MYNHMA TOY ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΟ f/b...
Μετά από 3,5 ολόκληρα χρόνια ένας μεγάλος κύκλος γεμάτος συναισθήματα όμορφα και άσχημα, γεμάτος εμπειρίες έκλεισε για εμένα, είμαι ευλογημένος που φόρεσα την φανέλα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ μιας ομάδας με μεγάλη ιστορία που μέσα από αυτήν ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά και ωρίμασα σαν άνθρωπος και σαν ποδοσφαιριστής, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια διοίκηση, τεχνική ηγεσία φυσιοθεραπευτές και φροντιστές που όλοι με βοήθησαν με τον δικό τους τρόπο και κόπο, επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες που αγωνίστηκα μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια και παλέψαμε για το καλό αυτής της ομάδας βάζοντας την ομάδα πάνω από όλους και από όλα δίνοντας το 101% των δυνατοτήτων μας. Με στεναχωρεί που δεν καταφέραμε να φτάσουμε την ομάδα στην φυσική της θέση εκεί που πραγματικά ανήκει αλλά καταφέραμε να γεμίσουμε ξανά την ΑΓΥΙΑ και να ζήσουμε όμορφες και μεγάλες στιγμές. Τέλος να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ που ήταν στο πλευρό μας από τον πρώτο αγώνα μέχρι και τον τελευταίο και μας έδινε δύναμη να συνεχίσουμε είτε στα καλά είτε στα άσχημα.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για Όλα θα είστε πάντα στην καρδιά μου

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ